ben bunu facede izledim herif ölümüne susamış galiba ölmek istiyor denilebilir çünkü aralara çok daliyor kamyonun birinin ufak bir hareketi motorun sıkışması demek aralardayken
Çok yaşamaz.
aralra felan dalması değilde o ne kadar çok kamyon öyle onlar dikkatimi çekti
Soytarı diyorum genelde ben bunlara.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
TOST yapılmak için çaba ediyor ama hayırsever kamyoncular iş başında degiller
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Bu tip arkadaşlar için kullanılabilecek bir çok kelime var. "Cesur" o kelimelerden biri değil...
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Simdi düşünüyorum da o hız da dengeyi kaybetse yada kamyoncu bi sıkıştirsa ne olur acaba. Neyseki şansı varmış böyle bisey olmadı.
arkadaşın vadesi gelmemiş bence o yüzden arkadaşlar yada azrail arkadan kovalıyoduda ondan mı kaçıyor acaba ? bizmi göremedik acelesi varmı yok mu bilmem ama ben izlerken gerildim
Cesurluk başka şeyler arasındaki çizgi gerçekten çok incedir!
Dengesizin teki, milletinde başını belaya sokacak, asalak işte ,,)
Ölmek isteyen motorcu nasıl olur sorusuna en iyi örnek video bence.İtalyada yaşıyor olması, tüm şoförlerde belli bir motosiklet kültürü olması açısından büyük bir şans.Hiçbiri çizgilerini bozmuyor.Bir kamyon şoförünün kornaya basınca yol vermesi bile çok ilginç.İyi ki bir Türk tır şoförüne denk gelmemiş.Sürüşü her şeyiyle hatalarla dolu.Virajlara girişi bile yanlış.Sanırım yol boyunca yaptığı tek doğru hareket sağa dönerken sinyal vermesi.Bence de fazla yaşamaz.Sonra diyorlar ki motosiklet mi? aman çok tehlikeli sakın! E sen böyle kullanırsan çok tehlikeli tabi kiii..
marifet orda degil burda yani türkiyede kullanmak. çekirge bir kere bile sıçrayamaz. imamın parmagını yer
şerefini kaybedenin kaybedecek bir şeyi kalmamıştır
cesur değil ama adamda aptal cesareti var diyebiliriz ,
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
MAL motorcu
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
bu adamın kullandıı motoru bilen varmı sesi süper çıkıyo motorun
Bir sıçrar, ikincisi şüpheli...
Kimine göre cesur, kimine göre iyi sürücü.
Bana göre beyni olmayan bir sürücü...
Allah, kimseyi yolda bu tip sürücülerle karşılaştırmasın. Başa beladır çünkü
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)