arkadaşlar bu videodaki motoru bilen varmı
arkadaşlar bu videodaki motoru bilen varmı
Video yüklenmeye başlarken yorumları okudum ve kamyonlar arası hızlı bir şekilde
slalom yapan makaslar atan bir sürücü sandım.
Fakat videoyu izledikten sonra fikrim değişti
Sürücü çok stabil ve dikkatli bir şekilde kullanıyor motoru, kamyonlara yaklaşmadan önce
gaz kesmeler, birbirine çok yakın kamyonlara yaklaşırken gaz kesme haricinde fren yapmalar
ve korna ile kamyon sürücülerini uyarmlar.
Bence çok başarılı.
Çok hızlı ve çok tehlikeli değil.
Hız kesmeleri olmayıp deli gibi dalsaydı o aralara tehlikeli derdik, aptal derdik.
Hatta korna çalmasaydı ben kendimce baya eleştirirdim diğer sürücülere varlığını hisettirmiyor diye.
Yanyana iki şeritte ilerleyen tırların kamyonların o motorcuyu ezmesi için birbirlerine filmlerdeki
gibi direksiyon kırarak masus vurmaları lazım.
Bu çok düşük bir ihtimal, ve bu kadar düşük bir ihtimali motorcu için tehlike olarak sayıyorsanız
bence yanlış araç kullanıyorsunuz
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
8.27 de tırı geçerken tır sağa çıkıyor,biraz hızlı olsa girecekti altına..
aptal cesareti var adamda..
evet orda lap diye dalsaydı oraya ezilirdi
Ben tırın üstünde iken bilmeden veya istemeden hataya düşeni elimden geldiğince korurum. Ama bu soytarı bu hareketleri ile bana denk gelse hemen biletini keserim. Bu ne be... Kendimi tırları kullanan kışi yerine koydum ve it dorsenin altina kalacak diye yüreğiim ağzıma geldi.
saklı güç dediğimiz bir motor mevcut adamın altında...
uzayıp kaçar gider...
aynısını çevreyolunda yani e5 te bizde yapıyoruz...
video ortaya çıktı diye konuşuyoruz..
adam bari güzel bir yolda karmaşık trafikte gitmiyor, bizimkisinden daha az riski var...
bide bizim akşam trafiğini düşünün nerden kaçsam diye bakınmalar daha hangi şeritten gittiğini bilmeyen avare şöförler...
daha saymamıza gerek yok herhalde...
bu ne ki....
video arşivimde bi tane var....1000rr la çekilmiş video....
başka sitelere bakıyorum, bulursam eklerim....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)