bana sanki o yatan cbr 125 deil!!! nsr 125 gibi geldi dikkatli bakınca anlaşılıyo yoksa yanlışmı gördüm??
bana sanki o yatan cbr 125 deil!!! nsr 125 gibi geldi dikkatli bakınca anlaşılıyo yoksa yanlışmı gördüm??
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
25 derece olayı kesinleştikten sonra bunun bir önemi yok artık
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
NSR ve CBR birbirlerine cok benziyor ve karistirdigin cok dogal birsey ama filmde gorunen motosiklet bir CBR.bartender07 adlı üyeden alıntı
Bu resimde CBR oldugunu belirten bolumlere kirmizi ok koydum.
1. NSR kasasi kapali ve ustunde kocam harflerle NSR yaziyor. CBR kasasi acik ve motor parcalari gorunuyor
2. NSR oturak bir parca. CBR oturagi 2 parca ve kademeli.
3. Boya deseni CBR. CBRin ustunde "Honda kanatlari" var, NSR ustunde bunlar yok.
baska farklar var (mesela aynalar, fren diskleri, arka kol, depo ve kasa parcalari) ama bunlar filmde gorunmuyor.
HER TÜRK ASKER DOĞAR
çok güzel videolar teşekkürler...
hocam bunu beldesanmı yaptı. mükemmel yaaaa. böyle mobilet olmaz yaaaaa. tebrik ederim beldeyamacıları.
o cbr nasıl hızlıymıs oyle kesın ya yokus asagı yada modıfıyelı
Yeni yine yeniden
Kim hortlarttı ya dur bende hortlatayım.
HORT (Bunu akiradan gördüm hep yapmak istemişimdir )
Bu motoru yatırmak o kadar da zor değil. Istanbulun virajlarında ben de elimde olmadan ögrendim yatırmayı.
Bu arada ben en fazla 130 gördüm bu motorla düz otoyolda ama genelde 100-120 ile sol şeritten kaptırıp gidiyorum. Yani anlayacağınız 2-3 saniyelik bir iş değil. Bence mükemmel bir makine. Ama 130'dan sonrasının tehlikeli olacağı kanısındayım.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
125 demiştki ; esnerim aıushudhsf
Aprilia Aprilia Aprilia
Şu cbr'a bir türlü kanım ısınmadı gitti
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
gerçekten mükemmel paylaşım için sağol
motor 160km/h buldu mu ne yaa :D
Dünya Ağır Siklet Topic Hortlatma Şampiyonı kısaca DASTH Şampiyonu
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
ah pro ahh...2005 te böyleydin...
tarih 23.01.2005 ilgili konu MD den alıntıdır...Prometheus adlı üyeden alıntı
Bizim Pro cbr hakkında yorumlar yapmış...tesadüfen gördüm...bu arada cbr ile alay edilen bir topik...yakalandın PRO...
şimdi 2006 da makinayı alınca bayağı değiştin...
md linkinide atmamı istermisin...
dünkü motorcusun hep söylerim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
vaaaay 3 tekerlekli cıbır mete abüüü bu motur akülümüüüü
benim yeğen bebek masasında yemek yemiyo sizin şu cıbırı verenizde karnını doyursa kerata..
abiler ben onu bunu bilmiyomda motor benim altımdayken yokuş aşağı 120 den fazla gitmiyo
ben mi götüremiyom o mu gitmiyo bilemicem orasını
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)