Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

çin malı scootera inanılmaz modifiye

REKLAM ALANI
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Mustafa Kemal Atatürk

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    Ön taraf çok güzel
    Alttaki göstergeler bence olmamış çok aşağıda.
    Egzozuda çözemedim nasıl bişey o öyle

Aynı scooterın şu videosunda http://www.youtube.com/watch?v=TylF6...eature=related
    egzozun önünde dönen pervane var ne işe yarıyor?
    Turbomu acaba?

Motosikleti
    verdiğin linkte elaman motoru dahada update etmiş bu seferde stoplara led döşemiş:D
    egzozun içindeki pervane tahminimce içerdeki yanışı çekiyo hız artar gibilerinden :D son derece ilginç bunu yapan amma çılgın olmalı ehehxD
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    türkiyede olmadığı kesin.....
    lakin güzel olmuş....
    on numara hatta....

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    güzel olmuş bakın buda 50cc

http://www.youtube.com/watch?v=JqLK3...eature=related

---------- Post added at 15:13 ---------- Previous post was at 15:02 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=Bn272...eature=related

Motosikleti
    ohaa dikkat ettiyseniz rüzgar o yandaki tupü dolduruyo:D
    Mustafa Kemal Atatürk

muratdirik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XVS 650 Dragstar
    Enfes olmuş
    Murat DİRİK

Pozitif Kurye & Dağıtım & Reklam

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    güzell............
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    nova 150 cc
    Çin karhanesi dedikleri bu olsa gerek. Güzellik izafi bi kavramdır. Bence hiç güzel değil.

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Beğenmeyen arkadaşlara bir çift sözüm olacak... O beğenmedikleriniz amerika'da yapılıyor.. Sizin o beğenmediğiniz özel yapım, debriyaj, kavrama seti, debriyaj seti, yanmaz kayış, özel indüksiyon bobini, kabruratör, amortisör vs hepsi üretiliyor ve rahatlıkla bulunuyor. Adamlarda para var, zaman var, kafa var.. Ama üçkağıtçılık yok. Siz burda çok beğendiğiniz o çin malı olmayan!? motorlarınıza en kıytırık parçayı bulmak için gezip duruyorsunuz, çıkmasına hurdasına dünya para veriyorsunuz; sonra da ne emeğe ne sanayiye ne de insana saygı duymaksızın küçümsüyorsunuz. Pazardan ucuz ucuz alıp giydiğiniz donlar çin malı değil mi? Marketten aldığınız saımsak bile çinden geliyorken ayıp yani size.. Onu beğenme bunu beğenme... SEN DAHA İYİSİNİ Mİ YAPIYORSUN da beğenmiyorsun. İğneden ipliğe ithal malla yaşa, ondan sonra beğenme.. Beyler buna ikiyüzlülük derler... Yok ben tarladan 10 kamyon domates çıkardım, bir tır dolusu HALI dokudum, dağları taşları oydum cevherden motor döktüm diyorsan başka.. O zaman şapka çıkarırım... Ama biliyorum ki yapmadınız ve de ucuz ucuz alıp atmaktasınız.. Bunun böyle olması sadece toplumsal bir şey değil, düşük döviz kuru ile ithalatı ve tüketimi körükleyen devlet meselesine girmeyelim forumdan atarlar.. İki tane ilave lamba, bir tane korna takıp ekzozu delmekten başka bir iş yapılmayan yerde bu kendini beğenmişlik anlaşılır gibi değil..

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    demek amerika'da da cin mali motor varmis. plaka amerika plakasi gibi geldi bana,o da modifiye degilse tabi

ama ben begenmedim.

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    GY6, Honda'nın en çok taklidi yapılan motoru.. 50-125-150-200 cc lik tipleri orada da var. Tabii bizdeki gibi çöp değil çoğu..

What is a GY6?
    The Honda Motor company has been said to have perfected the scooter engine design in the 1960s. Building upon that technology a newer motor, the Honda gy6 engine, was produced in the 1980s. This is a 4 stroke single cylinder, air or oil cooled design that comes standard with two overhead valves. Stock horsepower ratings can be found quoted in the range of 7.8 hp (5.8 kW) to 12.4 hp (9.2 kW). The engine is capable of producing 12,000 rpm and power upwards of 14 horsepower (10 kW) with modifications according to end users. The GY6 engine has a built in swing arm with automatic CVT transmission that is belt driven. This engine was originally manufactured in 50 cc (3.1), 125 cc (7.6 cu in), and 150 cc (9.2 cu in) engine sizes and was found in the Honda Elite and Spacey line of motor scooters. Honda no longer uses this design on their scooters, but Chinese, Korean, and Taiwanese copies of this engine are readily available. Current brands of import scooter lines that use the Honda GY6 cloned engine technology include: Kymco, PGO (imported by Genuine Scooter Company in the USA), Ricardo Motors, Roketa, Strada, SUNL, Tank, Vento, Yamati, and many others.

........

Ricardo Motors, Roketa, Strada, SUNL, Tank, Vento, Yamati, amerikan markaları onlar da bu motoru kullanıyorlar..

Motosikleti
    dostum gy6 dedeiğin motorun aslını honda mı üretmiş yani bizim bildiğimiz asya mondialler

butun çinleri buldum ama bu motoru kimin ürettiğini bulamamıştım
    Mustafa Kemal Atatürk

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    markası ne bunun
    Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ön taraf çok güzel
    Alttaki göstergeler bence olmamış çok aşağıda.
    Egzozuda çözemedim nasıl bişey o öyle

Aynı scooterın şu videosunda http://www.youtube.com/watch?v=TylF6...eature=related
    egzozun önünde dönen pervane var ne işe yarıyor?
    Turbomu acaba?
    Adamlara helal olsun scootere turbo takmışlar nereden baksan en az 10 bg +güç veriyordur.
    Bursa'da bir ustada Mondial Mct250 ye turbo takmıştı motoru yerinde tutamıyorlardı.

Motosikleti
    nova 150 cc
    Alıntı ilkerabi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beğenmeyen arkadaşlara bir çift sözüm olacak... O beğenmedikleriniz amerika'da yapılıyor.. Sizin o beğenmediğiniz özel yapım, debriyaj, kavrama seti, debriyaj seti, yanmaz kayış, özel indüksiyon bobini, kabruratör, amortisör vs hepsi üretiliyor ve rahatlıkla bulunuyor. Adamlarda para var, zaman var, kafa var.. Ama üçkağıtçılık yok. Siz burda çok beğendiğiniz o çin malı olmayan!? motorlarınıza en kıytırık parçayı bulmak için gezip duruyorsunuz, çıkmasına hurdasına dünya para veriyorsunuz; sonra da ne emeğe ne sanayiye ne de insana saygı duymaksızın küçümsüyorsunuz. Pazardan ucuz ucuz alıp giydiğiniz donlar çin malı değil mi? Marketten aldığınız saımsak bile çinden geliyorken ayıp yani size.. Onu beğenme bunu beğenme... SEN DAHA İYİSİNİ Mİ YAPIYORSUN da beğenmiyorsun. İğneden ipliğe ithal malla yaşa, ondan sonra beğenme.. Beyler buna ikiyüzlülük derler... Yok ben tarladan 10 kamyon domates çıkardım, bir tır dolusu HALI dokudum, dağları taşları oydum cevherden motor döktüm diyorsan başka.. O zaman şapka çıkarırım... Ama biliyorum ki yapmadınız ve de ucuz ucuz alıp atmaktasınız.. Bunun böyle olması sadece toplumsal bir şey değil, düşük döviz kuru ile ithalatı ve tüketimi körükleyen devlet meselesine girmeyelim forumdan atarlar.. İki tane ilave lamba, bir tane korna takıp ekzozu delmekten başka bir iş yapılmayan yerde bu kendini beğenmişlik anlaşılır gibi değil..
    Kardeşim beğenmedim dedim bitti. burda saçmalamanın manası yok. olayı nerelere sokup nerelerden çıkartıyosun ayıp sana.bide nispet yapıyo beğenmeyen arkadaşlar diye. açık açık söylesene kardeşim bi tek ben beğenmedim. çin malı sarımsak tüketiyorum diye çin motorunu beğenme zorunluluğum yok. benim beğenmem için illa daha iyisini yapabilmem mi gerekiyor. yapma Allah aşkına saçmalamanın lüzumu yok. çin malı edebiyat yapma bana burda !

Gayet güzel olmuş...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler