Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha Lc 135

REKLAM ALANI

Arkadaşlar bu motosiklete oldum olası hastayım.Ancak Türkiye için satışı yok.Motosiklet bir cup! Ve eski versiyonu 4 yenisi ise 5 vitesli.Su soğutmalı ve yarı otomatik.Yaptığı hız doğrumu bilmiyorum.(Hız meraklısı da değilim.) Ancak şaka maka 200 yapıyor diyor.Bu arada beyaz versiyonu eğer standart olarak o renklere boyalı ise gerçekten hasta olmamak elde değil.Videoda giden 2 motosiklette aynı model sanırım.Ben beyaz olanı beğendim.Ya siz???
    http://www.youtube.com/watch?v=FeRdoBQiSj0

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende çok inceledim 135lc 4 vites 5 vites olan yeni modeller jüpiter mx olarak geçiyor 150cc 5 vites yunanistanda var büyük paralar harcayıp modifiye ediyorlar

http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml?highlight=

ben böyle birşeyler bulmuştum

Kesinlikle harika motosikletler.Acaba buraya getirmeye kalksak ne kadar tutar? Ben videodaki beyaz olana hasta oldum resmen.Abi o standart mı yoksa modifiyeli bir 135 mi? Beyaz-turuncu. Biz de burada benim cup 100 yaptı seninki 110 yaptı uğraşıyoruz. Bu cup 200 ile giderken nasıl uçmuyor hayret?? Çok ağır gibi durmuyor.

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    videoda en son 170 görüyor 200 görsede saati fazla gösteriyordur inanasım gelmiyor 160-180 olabilir bu hıza bile sağlam modifiye yapmadan cıkamaz

Vallaha bilmiyorum abi.Yalnız gerçekten beyaz olana hasta oldum hd duvar kağıdı olanı varmı acaba aynı renginin.

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    İbreler büyük ihtimal gerçek.Başlığı gördükten sonra araştırayım dedim.Bakdım nette yurtdışında modifiyesini seviyorlar ve hep böyle ibre fotoğrafları.4 subap sanırım.Birde cup gücü eklenince bu hız kaçınılmaz
    HONDA

Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İbreler büyük ihtimal gerçek.Başlığı gördükten sonra araştırayım dedim.Bakdım nette yurtdışında modifiyesini seviyorlar ve hep böyle ibre fotoğrafları.4 subap sanırım.Birde cup gücü eklenince bu hız kaçınılmaz
    Evet bende dikkat ettim.Zaten motosikletin üzerinde 180 km yazan gösterge var.Yalnız şunu söylemek gerekirse motosikletler çoğu ülkede 3 aşağı 5 yukarı aynı özellikte.Mesela bakarsanız aynı göstergenin 160 km max hızı olanı şu anki Yamaha Crypton'da kullanılıyor.Yalnız gerçekten beyaz olana hasta oldum...Fotoğrafı olan varsa paylaşabilir mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

Arkadaşlar buldum! Biz nelerden mahrum kalıyormuşuz şimdi öğreniyorum.Body kit çeşidine bakarmısınız? Ah şimdi bunların satıldığı ülkede olup güzel modlanmış bir motosikletle gezmek vardı...
    http://forum.lowyat.net/topic/499107

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    iyi geceler, ilk olarak 4 vites eski 5 vites yeniler degil, 5 vitesli olan malezya uretimi ve karburatorlu, 4 vitesli olan ise tayland uretimi ve enjektorlu, ayrica su an tayland uretimi olan 11beygir degil 16beygir ve inanin cok rahat 145-150 yapiyor, hicbir modifiye yok, 165km zaten fabrika verisi hizi, 180 gorenler hatta 200 gorenler olmasi sasirtici degil, youtube da izlerseniz zaten tayland uretimi cbr150 yeni kasayi nasil alt ettigini gorebilirsiniz, hatta ninja250 ile oynamasi bile mevcut ( make love olarak geciyor youtube da ), su an tayland uretimi guc ve hiz olarak asyanin bir numarasi kategorinde, yakiti ortalama 40km/litre ama basarsan 30kmye kadar iniyor ki hakediyor bu degeri, buradaki fiyati 3.500tl, cok rahat cbr250yi gecer, en yakin rakibi suzuki raider 150 cc 16.5beygir ama her ikisinin videosunda cok rahat suzukiyi alt edebiliyor http://www.youtube.com/watch?v=YKHsbZgzH0s

bu da cbr150 ile cekismesi http://www.youtube.com/watch?v=cYwkx...eature=related

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi geceler, ilk olarak 4 vites eski 5 vites yeniler degil, 5 vitesli olan malezya uretimi ve karburatorlu, 4 vitesli olan ise tayland uretimi ve enjektorlu, ayrica su an tayland uretimi olan 11beygir degil 16beygir ve inanin cok rahat 145-150 yapiyor, hicbir modifiye yok, 165km zaten fabrika verisi hizi, 180 gorenler hatta 200 gorenler olmasi sasirtici degil, youtube da izlerseniz zaten tayland uretimi cbr150 yeni kasayi nasil alt ettigini gorebilirsiniz, hatta ninja250 ile oynamasi bile mevcut ( make love olarak geciyor youtube da ), su an tayland uretimi guc ve hiz olarak asyanin bir numarasi kategorinde, yakiti ortalama 40km/litre ama basarsan 30kmye kadar iniyor ki hakediyor bu degeri, buradaki fiyati 3.500tl, cok rahat cbr250yi gecer, en yakin rakibi suzuki raider 150 cc 16.5beygir ama her ikisinin videosunda cok rahat suzukiyi alt edebiliyor http://www.youtube.com/watch?v=YKHsbZgzH0s

bu da cbr150 ile cekismesi http://www.youtube.com/watch?v=cYwkx...eature=related

katılıyorum yarıotomatik olması zaten devirlenmede de avantaj sağlıyor...gemici bir arkadaşı yokladım...getirme imkanın olurmu dedim...Dubaıden aldığı 2 cep telefonundan birini sokamadığını ve liman gümrüğünün gözünün önünde alıp çöpe attığını söyleyince hayallarim suya düştü...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu motosiklete oldum olası hastayım.Ancak Türkiye için satışı yok.Motosiklet bir cup! Ve eski versiyonu 4 yenisi ise 5 vitesli.Su soğutmalı ve yarı otomatik.Yaptığı hız doğrumu bilmiyorum.(Hız meraklısı da değilim.) Ancak şaka maka 200 yapıyor diyor.Bu arada beyaz versiyonu eğer standart olarak o renklere boyalı ise gerçekten hasta olmamak elde değil.Videoda giden 2 motosiklette aynı model sanırım.Ben beyaz olanı beğendim.Ya siz???
    http://www.youtube.com/watch?v=FeRdoBQiSj0
    bomba konu açmışın kaçırmışım gangü...Yamahayı aradım..orada tanış bir abimiz var...bu motoru getirme durumu var mı dedim...5-6000 den aşağı satamayız bunu dedi...ve kim alır sence dedi...ben alırım dedim...sen getir...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    tipine boyuna bakiyorsun bisiklet gibi, 150yi rahat goruyor diyorlar yok daha diyorsun, ucar bu o hizda tuy gibi diyorsun, alip kullaninca da bu ne ya hem bu hiz hem gayet guvenli oturakli gidiyor hem de hicbir tedirginlik duymuyorsun, uzerine tanimam bu kategoride, yuksek hizda dahi hizlanirken nazlanmiyor, 180km yaptigi videoyu izleyin ekranda sallanma titreme yok, ayrica yirtinma bile olmuyor motorda, sanki limit koymuslar motora o yuzden ucamiyor aynisini cinliler kopyalamis sitede gormustum ama unuttum markasini, aslinda sadece motoru getirmek yeterli cakma kasa mevcut

Motosikleti
    Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tipine boyuna bakiyorsun bisiklet gibi, 150yi rahat goruyor diyorlar yok daha diyorsun, ucar bu o hizda tuy gibi diyorsun, alip kullaninca da bu ne ya hem bu hiz hem gayet guvenli oturakli gidiyor hem de hicbir tedirginlik duymuyorsun, uzerine tanimam bu kategoride, yuksek hizda dahi hizlanirken nazlanmiyor, 180km yaptigi videoyu izleyin ekranda sallanma titreme yok, ayrica yirtinma bile olmuyor motorda, sanki limit koymuslar motora o yuzden ucamiyor aynisini cinliler kopyalamis sitede gormustum ama unuttum markasini, aslinda sadece motoru getirmek yeterli cakma kasa mevcut
    Yamaha Türkiyede bunu ithal edebilecek ne ticari parıltı ..öngörü..ne de vizyon var...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha Türkiyede bunu ithal edebilecek ne ticari parıltı ..öngörü..ne de vizyon var...
    adamlar sana motor getirmez sen git honda ya cbf 125 iste o daha az yağ yakar
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

katılıyorum yarıotomatik olması zaten devirlenmede de avantaj sağlıyor...gemici bir arkadaşı yokladım...getirme imkanın olurmu dedim...Dubaıden aldığı 2 cep telefonundan birini sokamadığını ve liman gümrüğünün gözünün önünde alıp çöpe attığını söyleyince hayallarim suya düştü...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

bomba konu açmışın kaçırmışım gangü...Yamahayı aradım..orada tanış bir abimiz var...bu motoru getirme durumu var mı dedim...5-6000 den aşağı satamayız bunu dedi...ve kim alır sence dedi...ben alırım dedim...sen getir...
    Olsun be Mete abim.:DAçarım daha sana bomba konular.Bu arada kısmetse araba alıyorum.:DMotorumu satabilirim.Zaten okul dolayısı ile binemiyordum.Bahanem olur.Yazın da çalışacağım.Motorum takozlar üstünde yaşını artırıyor.1750'ye felan anlaşıyoruz arabanın sahibiyle.

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adamlar sana motor getirmez sen git honda ya cbf 125 iste o daha az yağ yakar

yaza Honda bomba bir model getiriyor aga benden duyma... yağ yaksa da az kaçsa da çok yaksa da nambır van...

Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olsun be Mete abim.:DAçarım daha sana bomba konular.Bu arada kısmetse araba alıyorum.:DMotorumu satabilirim.Zaten okul dolayısı ile binemiyordum.Bahanem olur.Yazın da çalışacağım.Motorum takozlar üstünde yaşını artırıyor.1750'ye felan anlaşıyoruz arabanın sahibiyle.
    ulen 1750 ye ne var külüstür kartallar... nası bi öğrencisiniz yav motorlar satılıyor araba hedefleniyor falan...ben öğrenciyken donum yoktu be... hayırlısı olsun...

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arora bunun kopyasını yapmıştı beyler ama tabii ki yamaha gibi olamaz tip aynı sadece

Yamaha keşke getirse ya 4bin olsun peynir ekmek gibi satar şerefsizim

yaza Honda bomba bir model getiriyor aga benden duyma... yağ yaksa da az kaçsa da çok yaksa da nambır van...

ulen 1750 ye ne var külüstür kartallar... nası bi öğrencisiniz yav motorlar satılıyor araba hedefleniyor falan...ben öğrenciyken donum yoktu be... hayırlısı olsun...
    Abi gece gece gülme krizine girdim.:DYa motoru satınca üstüne para bile kalabilir.1.5 desem kalacak araba üzerime de...Araba bayağı bakımsız.Orjinal ama bakımsız orj.:D
    Alıyormuyuz lc 135:D

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bu motor türkiye için fazla iyi, bize 3. dünya ülkelerine yakışır motorlar lazım, yedek parça hizmeti de yerlerde olmalı bir parça 3 ayda gelmeli ki 3. dünya ülkesi olduğumuzun iyice farkına varalım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)