Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ghost Rider 4 ZX-6R fragman

REKLAM ALANI
    saykoshey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-12R, Hayane?
    Su adamin karismasina hastayim abi be. Bu gunu kadar yaptiklari yetmezmis gibi, 4. DVD'sinde motosikletini bir polis motosikletine benzetip otobanda baska manyaklarin ardindan kosuyor. Bu fragman'da bir ZX-6R kovaliyor, tabi ZX-6R surucusu bunu siradan bir BMW polis motosikleti sanip gaza asiliyor, buyuk bir suprize ugruyor. Dosya toplam 172 mb.

Hizli ama limitli linker:
    http://www.swear.cc/files/?f=grvszx6r
    http://multimedia.ghostrider-france....hase_3_wmv.zip

Yavas ama limitsiz link:
    http://www.megaupload.com/?d=2P5QZECI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KAWASAKI Z750 S / SUZUKI GS500
    teşekkürler saykoshey güzel bir video , gerçi indermek 55 dakika mı aldı ama değdi doğrusu ... ben de bu ghostrideri seviyorum daha önce de motorla bmw z3 ün peşine takılıyordu o da gayet heycanlı bir kovalamacaydı
    paylaşım için teşekkürler

Motosikleti
    Tesadufen bugun istetdigim Ghost Rider 4 Goes undercover DVD'si geldi. Nasil desem diger DVD'leri gibi bundan zevk alamadim. Z3 ve ZX-6R parcalarini zaten internetden indirmisim, birde Yamaha R1 streetfighter kovaliyor okadar.

Digerlerini hep gorduk, yani yaratici birsey yok icinde. Bilmem polisden kaciyor, orda burda tam gaz yapiyor gorduk bunlari zaten.

Yaratici 2 sey var. 2 kamyun arasindan geciyor ama analasmali oldugu cok belli. Kamyun'un biri seritin dis cizgidi ustunden gidiyor, degeri ise obur seritin cizgisi ustunden gidiyor. Buda tam gaz yolun orta cizgisi ustunden 2 kamyun arasindan geciyor. Bir cizgi ustunden gidilicekse bende yaparim.

En ilgimi ceken DVD'nin en sonunda 30 sn. Hayabusa Turbo fun diye bir parca var, bir Hayabusa Turbo ustunde 350+ km/h gidiyor. Bu Hayabusa hakinda daha fazla bilgi istiyorsaniz DVD'nin icindeki gizli kodu bulun ve http://www.ghostridermovie.net/turbofun/ gidin diyor ama kodu bulamadim ve site zaten calismiyor gibi.

Kisacasi bence verdigim para ve bekledigim zaman deymez.

Bunu yazarken kodu buldum, DVD'nin en basinda bir bisiklet parcasi var. Cok kisa bir sure orda kodu gosteriyorlar. Kod hayabusafun05 ama site calismiyor.

BmwPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSX-R 750
    Galiba bu bahsi gecen sari ve tuning yapilmis bi busa degilmi?henüz videoyu seyretmedim sadece tahmin!!eger oysa, ben bi ropörtajini izlemistim Ghost Riderin sari Hayabusayi tanitiyordu 499 beygirmis 450km yapabiliyormus.(bende onun yalancisiyim valla) hatta ayrica belirtiyor,diyorki 350km hizla giderken tekrar gaz koluna dokundugunuz zaman bi anda gökyüzünü görüyorsunuz.Elimde bu ropörtajin videosuda var ama almanca.yinede izlemek isteyen arkadaslar olursa msn üzerinden gönderebilirim.video 10 dakika ve 100mb!!!

Motosikleti
    Hangisini demek istedigini biliyorum. 2. DVD'sinde kullanmisdi onu. Ama bazi soyledikleri tam dogru degil. 499 begir motorda, tekerde 300 civarinda birsey var. Bu o degil galiba cunku kilometresi mil gosteriyor, yani ya Amerikan yada Ingiliz bir motosiklet.

450km/h tam yalan, ya yalan degilde hesap ederek cikarilan bir maksimum. Bu maksimumu nasil hesap ettiklerini bende bilmiyorum cunku 450km/h yapmak istersen sadece hava direncine karsikoymak icin en azindan tekerde 700 begir civarinda gerek.
    HER TÜRK ASKER DOĞAR

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    +buna uygun lastiği nerden buluyor???
    Öyle değilmi???zaten her yola cıkışından sonra bir lastik takımı değiştiriyor...
    Bende tüm dvd leri +bonus videoları var!!!
    Cok güzeller, ama çoğu casting ve izinle yapılmış...
    Neden derseniz, yolun kenarına yere iki açılı kamer koymuşlar 300+ gelişini we gidişini montajlamışlar filan...
    Ayrıca hangi ülkede bir adamın son derece gürültülü motorunu bir asansörden bir binanın teras katına çıkarıp, teras katında boydan boya lastik yakıp (bir sürü insanın korkulu ve hayret içinde bakışları arasında) sonra hiçbirşey yokmuş gibi gitmesine izin verilir...
    Bunu bilemicem...
    Özellikle bazı yerleri çok hoş pocket bike bölümü(mini racing)çok hoş sonunda bit kadar aletle lastik yakıyolar ki görüntü çok komik...
    Birda polisin garip bakışları arasında ,hayabusaya giydirdiği çift farlı kafa grenajını taktığı bmx bisiklete full tulum we kasla binmesine accayip güldüm!!!

Sonuçta adam uğraşıyor, güzel şeyler yapıyor...Ama çoğu şeyi kurgu olması çokda heyecenlandırmıyor açıkçası....

buyrun size biraz foto:
    bu abimizin kendisi olur

bu karbon görünümlü gsx 1000 iyle kendi simsiyah kıyafetli hali:

bu sözü gecen sarı 499 beygir hayabusa nın siyah hali(bence daha bir karizmatik):

buda sözü gecen hayabusa nın sarı olan hali(küçük olan cıkış blow off dur,büyük soba borusu gibi olan baca!!! da egzozu oluyor ) :

bu; bahsettiğim mini racing:

buda mini racinglr lastik yakma olayı :

bu sonuncu ise hayabusa kafalı bmx bisikletten!!!sarı bmw nin arkasında :

Biraz yer kapladım ama özür dilerim,saat 05:17 itibariile sizler için dvd den görüntü buldum,umarım hosunuza gider...

saygılarsss

Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    Ghostrider ı gerçekten merak ediyorum nedir bu çılgınlık yani bazı şeyler abartı gibi mesala o kamyonların arasından geçmesi filan dediğiiz gibi plan lı yapılmış bir şey ama ne bilim genede yaratıcı güsel şeyler ... Ghostrider ve size paylaşım için teşekkürler...

Motosikleti
    Yaw cogu parcalarin anlasmali oldugu belli. Yani bu polise benzetip kovalama olayinda adam hep kamera onunden geciyor ve sonun durdugu yerde kamera onu, bu kadar tesaduf olmazki. Adamin gitdigi rotayi bilmiyorsunki sen nasil yollun ustune kamera dikiyorsun?

2. 3. ve 4. DVDsinde anlasmali veya montaj edilmis parcalari oldugunu biliyordum ama benim bildigime gore 1. DVDsi tamamen orjinal halinda montajsiz. Zaten DVDlerin reaktionlari soyleydi.

1. DVD: OHA!!!
    2. DVD: Guzel olmus ama onceden gormustuk bunlari.
    3. DVD: Hadi Avrupaya daldin ama yaratici birsey yok burda, mal gibi izledik.
    4. DVD: Abi artik birak su isi, son noktaya gelmissin artik bundan sonrasi yokus asa.
    HER TÜRK ASKER DOĞAR

Sonuna kadar Katılıyorum!!!
    4 gelsin bi!!!
    Aynı yorumları yapacaımdan e minim

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    süper video saykoshey ne demek?
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

Heralde psycho şey olsa gerek!!!
    Ama abimisden cewap beklioruz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler