amcam gidişini kaydederken bir anda oluşan bir kazanın içine dalıyor.
ashes'a da bu video'yu benimle paylaştığı için teşekkürler...
http://fishki.net/comment.php?id=7889
amcam gidişini kaydederken bir anda oluşan bir kazanın içine dalıyor.
ashes'a da bu video'yu benimle paylaştığı için teşekkürler...
http://fishki.net/comment.php?id=7889
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
o araba nie yandan yemiş gibi dönüyo bi anda.hayret bşi ya
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Gereksiz kaza. Arabanin surucusu gereksiz yere panik yapip gereksiz sert fren yapiyor. Arabanin fren balansi sakat ve yolun ustunde tas veya kum gibi birsey arabanin kaymasina yol aciyor. Sag temiz ama sol tarafi kumlu, bu nedenle sag tekerler beton gibi cakiliyor ama sol tekerler kayiyor.
Bilincsiz surucu
Bakimsiz arac
Hatali yol
Cok gereksiz.
Arabanin surucusu arabanin kaymaya basladi anda frenden cekilip ve hafif yeniden dayansayda araba oyle kaymazdi ve onundeki aracada carpmazdi. Zaten sorun burda basliyor. Surucu dikkat etmiyor ve onundeki araca cok yaklasinca panik yapip sert fren yapiyor.
Hersey yine panik altindan cikiyor.
Amannınn...adam neden fren yaptı anlamadım ya(oto) aman diim...
Ellerine saglık Savas...
Zaten başımıza trafikte ne gelirse 4 tekerlerin yüzünden gelmiyor mu?
2-3 kez kaza atlattım... Her seferinde de arabaların bana çarpacağı yada önüme kırdığı durumlardı...
Bayan motorcuya üzüldüm... Kaza geliyorum demedi... Kaç kişi yardım için ilgilendi...
Bizim ülkemizde olsa bayanı karga tulumba en yakındaki arabaya koyup hastaneye götürmeye kalkarlardı...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
saykoshey sen filmde nerde varsın yaw.
öyle bir anlattın ki sanki orada kazayı izlemişsin gibi geldi bir anda.
çok güzel yorum hakkaten...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Klasik bir otomobil sür(emey)ücüsü yüzünden gariban motorcunun asfaltla kucaklaşması vakası olmuş. Bu gibi kazmalara ehliyet vermek hata. Düz yolda fren yapmayı beceremeyen adama bir tonluk metal emanet etmişler
Bu kazada motorcu kendi dışında oluşan tüm olumsuz koşullara rağmen kendisini bu kazadan kurtarabilirdi,sağa yada sola kaçmak suretiyle,ancak motorcu video çekicem diye dikkatini çevresine verememiş bence.
Bence bu motorcuyuda dövmek lazım o Şöförüde dövecen hatta şöförü 8-9 kez daha dövücen yolda öle dönülürmü bea yok abi ben git gide bu arabalara sinir olmaya başladım 4 tekerden hoşlanmamaya başladım desem yeridir
Bence motorcu kazadan sonra kendine yardım eden arabadaki kızı kesiyordu.. Yola odaklanmadığı için olaydan kurtulamadı.
şu dört tekerlekliler neden hep baş belası oluyorlar yaaa
bir insanın hayatıyla oynamak,bukadar onlar için kolaymı yaa
kendilerini güvende hissediyorlar arabanın içinde ama bigün olurda
birine denk gelirlerse böyle aptallık yapıp,HİÇ ŞANSLARI YOK.
kocaday adlı üyeden alıntı
Sen videoyu izlediğine eminmisin?
adamın kamerası kaska monte araba fren yapmaya başladığında motun soluna ve sağına bi bak istersen sağında beyaz bir araba var sola kaçamaz çünkü arabanın bi salaklık edipte o kadar sağa gidiceğini kimse bilemezdi (kameranın n alakası var anlamadım)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
sayhoskey bukadar görüntüyle bukadar yorum pes doğrusu yoksa arbayı süren senmiydin
Adam görüntüye cekmese sanırım durumunu izzah etmesi biraz güç olurdu Tr de ama.. İlginc bir kaza ilgincc
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
asıl sadece Türkiye'de olur dedirticek bi kaza aslında
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
bu çok şanssız bir kaza. ama bizim yollarımızda, bu kontrolünü kaybetmiş araç yerinde pat diye, sinyal vermeden, şerit değiştiren araba çok bol. yani burada daha kolay gerçekleşebilir bu tür bir kaza.
ne sonuç çıkarabiliriz?
- trafikte en olmayacak şeylerin olacağını bilmeliymişiz,
- 3 şeritli ve hızlı akan yollarda araç sağlamayacakmışız, (aslında hiç sağlamamakta fayda var ya neyse)
- sürekli kaçış yollarımızı açık tutacakmışız
Hep o şapşaloz Honda Civic sürücüsü yüzünden düşmüş eleman. İndirip vuru vuru vercen azına iki tane ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Konusanlarin sivelerine dayanarak bu kazanin amerikada oldugunu dusunuyorum.
Life starts at [SIZE="2"][COLOR="Red"]8000 RPM[/COLOR][/SIZE]
ARKADAŞLAR BU FEYK YaNİ SAHTE sivri zekalılar bilerek kaza yapıyolar sırf eğlence olsun diye dikkatli sayredin ani fren yapan aracın şöförü çok rahat motor sürücüsü ile arkadaşlar ayrıca bu kaza filminin devamıda var motorlu arkadaş kedi gibi 9 canlı...ben sayretmiştim daha önce ..
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)