Tır Altına Girmeye Saniyeler Kala ...
Reklamlar
-
Eleman kendini iyi kurtardı...ayağın lastiğin altından çekti vallahi...ulan 10 cm daha ilerlese ayağından olacak bırak canını kurtarmayı...
ben böyle kaza yapsam motosiklete bir daha binmemeye yemin ederim...
http://www.liveleak.com/view?i=d31_1303157941
...........
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
Hocam bak bunları izliyosun sonrada paranoyağım ben diyosun
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
-
şanslıymış adam ama hala nasıl düştü anlayamdım ??
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
ön frene dokundu sanki. Motorun ön tarafı sola kaydı.
-
Eleman çok kolay düştü. Frene asılmasıyla motorun üzerinden uçması bir oldu ! Korku Filmi trailer i gibin.. Hani Javs 1 de bi sahne vardı: dev köpekbalığı teknenin arka kısmına yüklenip ağzını açıyodu adamda kayarak keskin dişlerin arasına kıyma olmaya gidiyodu.. Bu da onun gibi yaw İyi kurtarmış..
-
tır şoförü durmuş, bide yeni eklenen bi video vardı türkiyeden, ordada tırcı duruyo, sonra 2 metre ileri gidip eziyor, sonra iki metrede geri gidip işlemi tamamlıyor.
-
tosbağa adlı üyeden alıntı
Hocam bak bunları izliyosun sonrada paranoyağım ben diyosun
bencede bu tarz videolar psikolojiyi direk etkiliyor,şahsen izlerken "acaba kötü birşey mi olacak ne olur olmasın" diyorum
ayrıca ucuz atlatılmış bir kaza tır şöförü eğer fark edipte durduysa bravo ve motorcu arkadaş çok şanslıymış birkaç cm daha dönse tekerlek çok fena olacaktı ufff düşünmek bile istemiyorum
-
Frenajı daha düzgün yapsa o mesafeden durabilirdi sorunsuz. Biraz panik yapıp ön frenlere asıldığı için düşüyor bence.
-
dikkat edin bütün ülkelerde bu tır ve kamyon sürücüleri aynıdır hiç değişmez
öküz en sol şeritten makaslama dönüyor sağa
bu arada motosikletli büyük ihtimal acemi çünkü o mesafeden çok rahat bir şekilde durabilirdi o hızla
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
otopsici adlı üyeden alıntı
dikkat edin bütün ülkelerde bu tır ve kamyon sürücüleri aynıdır hiç değişmez
öküz en sol şeritten makaslama dönüyor sağa
bu arada motosikletli büyük ihtimal acemi çünkü o mesafeden çok rahat bir şekilde durabilirdi o hızla
Tır şöförü değilim ama o tırı başka türlü U döndürebilirmi oraya, dikkat edin tır orta şeritten sol şeride geçip keskin sağ yapıyor. Bir de zaten tırın durduğu yerde dur işareti var Haliyle durmuş. Sağa baktığında tır ın da sağa hamle yaptığını görmedi arkadaş bir de hızlı geliyordu, fren mesafesi düşüktü, o yüzden attı kendini motosikletin üstünden, düşmeye hazırlıklı bir şekilde de kaydı sağ tarafına. Oocan a da sormak gerek
Motosikletin markasını modelini gören var mı. Naked bişey ama cbf250 gibi bi tahmin yapabilirim.
-
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Tır şöförü değilim ama o tırı başka türlü U döndürebilirmi oraya, dikkat edin tır orta şeritten sol şeride geçip keskin sağ yapıyor.
Bir de zaten tırın durduğu yerde dur işareti var Haliyle durmuş. Sağa baktığında tır ın da sağa hamle yaptığını görmedi arkadaş bir de hızlı geliyordu, fren mesafesi düşüktü, o yüzden attı kendini motosikletin üstünden, düşmeye hazırlıklı bir şekilde de kaydı sağ tarafına. Oocan a da sormak gerek
Motosikletin markasını modelini gören var mı. Naked bişey ama cbf250 gibi bi tahmin yapabilirim.
kardeş iyi bak oradaki araç giremez levhası
yani suç yine tırda
bu arada suç sadece tırda değil motor sürücüsü aşırı hızlı yani aslında suçun %49 u motor sürücüsünün
ayrıca tır çoğun düştüğü aradan çıkıp diğer araya dalıyor
yola bir işaretçi koymuşlar ama işaretçi hiç bir görev yapmıyor
bu arada fren mesafesi konusunda ısrarcıyım kesinlikle durabilir bir mesafeydi
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
otopsici adlı üyeden alıntı
kardeş iyi bak oradaki araç giremez levhası
yani suç yine tırda
bu arada suç sadece tırda değil motor sürücüsü aşırı hızlı yani aslında suçun %49 u motor sürücüsünün
ayrıca tır çoğun düştüğü aradan çıkıp diğer araya dalıyor
yola bir işaretçi koymuşlar ama işaretçi hiç bir görev yapmıyor
bu arada fren mesafesi konusunda ısrarcıyım kesinlikle durabilir bir mesafeydi
Evet dikkatli baktım da giriş yasak levhasıymış gerçekten
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Eleman kendini iyi kurtardı...ayağın lastiğin altından çekti vallahi...ulan 10 cm daha ilerlese ayağından olacak bırak canını kurtarmayı...
ben böyle kaza yapsam motosiklete bir daha binmemeye yemin ederim...
http://www.liveleak.com/view?i=d31_1303157941
...........
daha önce bir çok kaza videosu izlemiştim ama beni en çok etkileyen bu oldu.
sanki adamın yerine orada ben sürükleniyormuşum gibi hissettim.
kazaya en büyük etkenin sürücünün motoru yatırmadan bir kaç saniye önce kafasını sağ tarafa çevirip yolu izlemeyi bırakması olarak düşünüyorum, tabi birde hız var ama zamanında fren yapmaya başlamış olsa kaza meydana gelmeyebilirdi.
bu arada videoyu kim yüklediyse motorcu düşmanı yada ingiliscesi zayıf olmalı.
"maalesef ölümcül bir kaza değil" şeklinde başlık atmış...
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
ulan onun bunun çocuğu öyle bir manevra şekli mi var, bu tarz hareketlerde bulunan sürücüleri trafikten çekmeleri lazım, git bir sokak öteden tur at arkadaş yolu komple kesmek ne demek, o adam ölse ne olacak kim verecek hesabını, yok biri geride durmuş el hareketi yapmışmış kimsin lan sen trafik polisi misin trafiği durduracaksın, kim ne derse desin arkadaş trafikte "ne olacak canım" diye bişey yok kural varsa sebebi var
-
1. Motosiklet sürücüsü çok tecrübesizce davranmış; paniklemese hiç düşmeden rahat durabilirmiş gibi geldi bana da...
2. Korumalı giysiler olmasa o sürüklenmeyle ciddi hasar alırmış eleman...
3. Mete_Han hocam, başlığı okuyunca siz tehlike atlattınız zannettim ürperdim bir an. Her ne kadar tanışmamış olsak da forumlardan izliyorum sizi; bir şey olursa üzülürüm, aman kendinize iyi bakın...
-
DusenAdam adlı üyeden alıntı
1. Motosiklet sürücüsü çok tecrübesizce davranmış; paniklemese hiç düşmeden rahat durabilirmiş gibi geldi bana da...
2. Korumalı giysiler olmasa o sürüklenmeyle ciddi hasar alırmış eleman...
3. Mete_Han hocam, başlığı okuyunca siz tehlike atlattınız zannettim ürperdim bir an. Her ne kadar tanışmamış olsak da forumlardan izliyorum sizi; bir şey olursa üzülürüm, aman kendinize iyi bakın...
Bu yorum nickinle hiç uymadı bence.Düşmek de bi marifettir.Düşünsene duramayıp bodoslama tıra girdiğini.Çok daha kötü şeyler olabilirdi.Bence tam zamanında motoru yatırıp bir de motoru bırakmış olması hayatını kurtarmış.
-
Tır yolu kapattı nasıl döndü ne işaret uyarı vs hiç bir şey yok motosikletli ise panik yaptı ,işte burada motosikletin fren sistemi devreye giriyor,kombine ve abs li olsa idi ( olmadığını zannediyorum )rahatlıkla dururdu ve panik olsa bile motor dengede kalabilirdi diye düşünüyorum.Yalnız motoru yatırmakla en doğru hareketi yaptı bence (istemeyerekte olsa ) geçmiş olsun...
-
AmonRA34 adlı üyeden alıntı
Bu yorum nickinle hiç uymadı bence.Düşmek de bi marifettir.Düşünsene duramayıp bodoslama tıra girdiğini.Çok daha kötü şeyler olabilirdi.Bence tam zamanında motoru yatırıp bir de motoru bırakmış olması hayatını kurtarmış.
Bu görüşlerine tamamen katılıyorum. Sadece işi bu kadar uç noktaya getirmemek daha iyi olurdu diye düşündüm.
-
AmonRA34 adlı üyeden alıntı
Görüşünüze tamamen katılıyorumAdam kesinlikle panik yapmamış.Olması gerekini yapmış ve motoru yatırmış.Tır da zamanında durmuş zaten.Bu arada en tırstığım kaza tipidir.
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
-
oha yok artık ya
o anki adrenalini tahmin bile edemiyorum
arkadan gelen motorcuda birlikte sürdükleri arkadaşı büyük ihtimalle
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)