Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bunudamı yaptı ÜSTELİK sapıklıkta var demek, istanbuldan ankaraya sevgili yapmış birde cbf le 130 yapıyor. çok fenaymış bu METEHAN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ganga yürü be .... sonra cbf 20 000 de motor yer....
şaka bir tarafa kendine dikkat et.... ben bile artık risk almıyorum gibi....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bana kendini ispatlamana gerek yoktu bebek...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Cover abi...trafiğe kapalı ve rampa bir alan sence varmıdır...
önce ben sevdim onu ...
eee naparsın gencliğin verdiği heyecan...
Konuyu Toplam 31 Üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 16 Misafir) mete_han, BWSTÜRK, acayüp, TEKTEKER_RAMÇO, KUVVETMİRA+, Osbourne, sametagir, lacivert, alp_tunay+, yürekçe+, ermanay, Rocknrolla, victorist, yesilius2, cengaver29
ganga yürüyoz da 31 kişi okuyor...kendimizi irezil ediyoz galiba... skutır alcam abi çekip kurtarcam kendimi bu vitesli bataklığından...sütoğlan motorcu olucam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ne demişler;
dünyada mekan, ahirette iman...
Allah, dinden imandan ayırıp mecnun edip otobana salmasın insanı. sonra aklını arayan pandaya dönüyor insan.
yok gankam, lafım sana değil, sana o ehliyeti verip beni senle aynı kategoriye koyana...
sen insanüstüsün yeminle... sana ve yaşam gücüne, mutluluğuna ve kendinle barışık olmana gıcık oluyom ve senin sonsuza dek yüreğimdeki forumda banlı kalmanı istiyom.
şişşt sana diyom sanaaa, dünyanın ilk apaçi pandası; SENİ SEVİYOM BEN BEEEE
( Bu sevgi sözcükleri, senin bu videonu onayladığımı göstermez. benim yapamayacaklarımı asla yapmayacaksın. bu da sana ders olsun. ve sana HAYIR diyom. yeteneksiz herif. ama şaka bir yana, seni tanısalar var ya, YETENEK SİZSİNİZ'e katılıp sadece ayakta dursan kesin 3 EVET ile finale kalırsın....)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
2 kişi hafif sağa virajlı yokuş yukarı 93 gördüm abi. dahada giderdide yol bitti
kamera varsa msn eklesene abi; karizma_liseli_seksyboy@hotmayil.com
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
mira ve mete abilerim..bende motor sevdalısıyım..şu anda orta ikinin ortasındayım.babamın motosikletini (ybr) arada kaçırıp hız denemesi yapıyorum.50 kg ( yersen) olduğum için bide üstüne yattımmı 145-150 diyor başka gitmiyor..
bu motora 190 bastırmam için tavsiyelerinizi bekliyorum ağbilerim...
ek silindir atsam olurmu acep??yada hava filtresini söküp benzin yerine selülozik tiner koysam yağ olarakta 10 nümero kullansam...başarabilirmiyim??
yardımlarınızı esirgemeyin şu küçücük kardeşinizden...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
kenara çekil meto
arkadan biz geliyoruz bi yol ver hele
duygusal birfışkırma hissediyorum tenimde... bende seni me too aga her türlü yani...beni sadece sen keşfettin emin ol...
apaçi staylayı seviyorum gangam...hor görme eziği...
ovvv ağbime bak beee...emeseninide vermiş...delikanlu ağbim benim...ağbi bizim bi Coğrafyacı var okulda ...Ulvi Hoca...onu bi yerde kıstırakmı sonra kastırak mı...
benimde adres...
Liselim_birlim_apaçi_staylam_her_türlü_giderim_var @yaremcuk.com
İşin ilginci hiç bir mod yok ortalarda.........
Şikaat ettik.... Kötümü ettik.....
Dur biğdaa ediim şiikaaat....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Honda bunu görse reklam yapar kesin motur hem 60.000 km. de bide üstünde sen varsın hala gaz istiyor alet
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
vay yegen nettin... bi ara senle Beşiktaş Barbarosda buluşalım...sana anlatırım ben şimcik silindir kafasını cnc tezgahta 100 mm küçültüyosun...rodajda teker yok ama taammı kuzen... piston 16 mm törpülüyosun...olay bu...
evribadi dens nav...
[QUOTE=savaskayan;2267689]kenara çekil meto
arkadan biz geliyoruz bi yol ver hele
Ovvv Çorlu Gençlikten Savaş Abimde gelmiş... yardır abim benim...
Savaş abi hazırlık okuyor dersanede...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)