motosiklette işe yarayacağını sanmam. kask bizi hava koşullarından, gözlerimizi tozdan ve yüzümüzü böceklerden koruyor.
trafikte bisiklete binenler için düşünülebilir tabiki.
motosiklette işe yarayacağını sanmam. kask bizi hava koşullarından, gözlerimizi tozdan ve yüzümüzü böceklerden koruyor.
trafikte bisiklete binenler için düşünülebilir tabiki.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
yok arkadaşlar ya cidden soruyorum ilk defa tam kaskla kullanacam motoru daha önce tüpcü kaskınla idare ediordum daha rahattı da XXL Kask ALDIM Kafa BEDENİM 61-62 Arası XL bedenmi almalıyım ?
yok kardeşim anlamadın. Şuan ben XXL KASK ALdım ama bana ilerde bollaşır ve kafamda durmaz diye korkuyorum. XL bedenini alsam dahamı iyi olur 61-62 Kafa ölçüm biraz koca kafalıyımda tabiri cayizse 80 tL verdim gdr marka bi kask aldım yani parayı boşa çöpe atmak istemem XL değiştirsem acaba sıkarmı kafamı. ne yapsam biLmiorum
Sen bu kaskı internetten mi alıyorsun ki?
Eger magazadan alıyorsan oradaki gorevli arkadas zaten sana yardımcı olur,
kask kafandayken saga sola cevirmeye calıs rahatca donup kafanda oynuyorsa bi ufak bedenini dene, ilk baslarda yanaklardan biraz sıkabilir ama alnını ve basının arkasını sıkmadıkça sorun yok zaten yanak pedleri zamanla genisleyecektir.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)