hastasıyım bu dönüşlerin
Allah bana da nasip etsin böyle kıvrak dönüşler
teşekkürler paylaşım için
hastasıyım bu dönüşlerin
Allah bana da nasip etsin böyle kıvrak dönüşler
teşekkürler paylaşım için
bisikletle yaparım bunu
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Amin amin
kolay değil , BMW 1200RT, full bagaj. ciddi birkonsantrasyon ve eğitimin ardından bol çalışma...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------
http://www.snotr.com/video/770
bu sendin dimi? saklama hadee
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------
http://www.snotr.com/video/5296
buna benzer bir papağan fıkrası biliyom ben
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Ülkemizde, A2 ehliyet alacak olanlara;
Direksiyon sınavında! Bu pozisyonların 1/4 'ünü yaptırsalar!?
Kuvvetle muhtemel, büyük bir sorun kökten halledilmiş olacaktır..
Güzel bir paylaşım..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Ne yaptığını zannediyor bu arkadaşlar ben anlayamadım. Hele o kocaman motorun böyle kıvrak olabileceğini de mantığım almıyor. Mübarek kullanan dansöz motorda yılan gibi kıvırıyor maşallah.
Süper sürüş tekniği bu olsa gerek
benım mtr 100 ile bile yamam bunu adam hayvan gibi motorla yapıyor maşallah nazar değmesin
no pain, no gain ...
Bu Cumartesi Ehliyet sınavının uygulaması olsa gerek yapma arkadaşım yakma canımızı
yerin kulağı vardır gider mider kulaklarına ondan sonra 2 yıldır ehliyetsiz kullanıyoruz bu motoru zaten bu hareketleri yaptırmaya kalkarlarsa 12 yıl daha ehliyetsiz kullanmak durumda kalırız valla.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
uwww çok başarılıymış ya valla helal olsun adama
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
işte budur adam asena gibi :D
valla yapmaya ... ister bizim motor dansözmü O motor kesin uzaktan kumandalıdır
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Helal olsun valla herif bi duba bile devirmedi
Başka bir başlıkta gündeme gelen bu konuyu buradan da yenilemekte fayda var diye düşünüyorum...
Gymkhana pistleri Türkiye'de olsa harika olurdu...
Gerçi, genişçe bir okul bahçesinde bir kaç kuka falan dikerek de olur da, kendi kendimize, hani, daha bir organizasyon gibi, izleyicili gibi, etkinlik gibi ...
"motorculuğun vitamini cimkana'sındadır"
Alban Uzoma Nwapa
kaç tane videosunu izledim bilmiyorum, japon motosikletlerinin hiç göremediğimiz tüm modellerini de görme fırsatı oluyor, keşke ülkemizde de tanıtımları ya da etkinlikleri olsa, bizim buradan giden birçok eğitmen var ama cidden japonlarla yarışmak imkansız, adamların çok sağlam ekipleri var, işleri güçleri bu olay.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)