Hele şu çocuğa bir bakın, çok güldüm çok umarım sizde gülersiniz
http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-f...rsch-12691.htm
Hele şu çocuğa bir bakın, çok güldüm çok umarım sizde gülersiniz
http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-f...rsch-12691.htm
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
çoşmuş hacıı bu
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Muhtemelen aşırı derecede hiperaktivite hastası.Teşekkürler
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Vay canına analar ne evlatlar doğuruyor
adrenalin hastası agresif bir çocuk büyümüş halini merak ettim
yanlız iyi çıktı ilk 10 da dönmüştür virajı
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
bu site çok güzel bu aradaçok hoşuma gitti
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
valla o kadar hava bastı ama değdi bence, ben videonun sonunda sürpriz olur, bu bu kadar havalanırken, start verilir, herkes coşar gider, bu kalır olduğu yerde, sonra da oturur toprağa ağlar diye bekliyordum ama çıkış gayet başarılı olmuş.
artistliğin hakkını vermiş...
Aslan parçası
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Gerçekten videonun sonuna gelene kadar bu haliyle motosikleti dahi zor kaldırır diyordum ama şaşırttı.
Helal olsun iyi kalkış yaptı olurda bu heycanla bi yere patlamazsa büyük ihtimal dereceye girmiştir
Şaka bir yana çocukta hiperaktivite olabilir ama videoda görüldügü gibi hiperaktivite başarılı olması için bir engel degil.
Arpası bayağı bir fazla gelmiş, yerinde duramıyor resmen!
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
kopmuş bu bağlayın bunu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)