Yahu bi aynaya bak sevabına...
makina mındar oldu...R1 galiba...
http://www.liveleak.com/view?i=be6_1275948891
.......
Yahu bi aynaya bak sevabına...
makina mındar oldu...R1 galiba...
http://www.liveleak.com/view?i=be6_1275948891
.......
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
böyle bi durumla hiç karşılaşmadım ama bu kadar sakin olurmuyum bilmiyorum. umarım olurum
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
bide arabaya bakıp el kol yapıo...
şuan düşündüklerimi yazamıyorum..
bide motorlar ses cıkarınca kızıyolar Allah bilir kac kazadan kurtarmıştır beni egzozlarım..
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
Adam bide el kol hareketi yapmaz mı?
DD kuralı, bizler görünmeziz.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Allah dan fazla sürat yok her ikisindede aksi halde olacakları hayal etmek bile çok kötü
araç sürücüsü kaskı kafasına hak etmiş resmen hareketlere bak...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
türkiyede olsa o araç sahibi birde herifi döverdi arabama çarptın deyip
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Bende aynen buna bir kazaya karıştım dangalağın biri duran trafikte bir anda duran diger şeride gecmeye karar verdi. Sonuc aynası kırıldı benim koruma demirine carptı Ben düşmedim birde indi sen 50-60 la falan mi gidiyorsun demez mi? Sorunsuz ayrıldık ama pisi pisine bunu lda yapanalar var. Lönk diye direksiyon kırıyor. En soldan sağ sapağa girmeye calışıyor.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Öndeki aracın sinyal vermeden dönüş yapması yada şerit değiştirmesi hemen hergün yaşadığımız rutin olaylar haline geldi.Bu durumla otomobil kullanırken de motosiklet kullanırken de çok sık karşılaşıyoruz.Bazen öndekinin 2 ayağının eksik olmasından kaynaklandığı gibi bazen de aynadaki kör noktaya da denk gelmesinden de kaynaklanabiliyor.
Valla adama helal olsun...
Büyük konuşmiyim ALLAh da yaşatmasın o araç sahibiyle fantazi yapardım...
Her türlü şiddeti denerdim gelip özür dilese bir derece..
El kol yapıyo ...
Kesin kırardım bir daha araba sürmesin diye manyağa bak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 ----------
http://www.liveleak.com/view?i=fad_1190259296
Daha önce verildimi bilmiyorum..
Ne kadar sakinler
vuruyo düşürüyo alıp götürüyo ..
Bizde olsa birde üstünden geçerdi
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
İşin şanslı tarafı karşı taraftan akan trafik var. Biraz daha savrulsaymış karşı taraftan gelen araçların altında kalabilir miş ki, bu motosiklet kazalarının en berbat durumunu oluşturur. Düşmesi bir şey değil, düştükten sonra başkasının altında kalmak da var... Hepimizi Allah korusun diyorum...
sabah sabah iyi güldürdü yorumlar çok yaşayın
araç sürücüsü %100 kusurlu sinyalsiz dönüş yapmakla x)
dendiği gibi arkadaşa ne yapılsa mübah
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
ben sinyal vermeyenlere yanına yanaşabilirsem eyer illaki söylerim (bugnde başıma geldi ki her gün geliyor hepimizin başına ) o sinyali süs olsun diyemi koymuşlar arabana derim .. suratları kızarır. eyer oralı olmazsa basarım küfürüü ) o sinyal bitarafına girsin die :D:
adam ne kadar sakin ya valla helal olsun. bi kere kaza gecirdim kırmızı ışıkta arkamdan gelen arac carptı , carpan kişi indi hemen ambulans falan cağırdı iyi insandı belli dört döndü etrafımda polislerde varmış orda geldiler hemen. videodaki gibi adam haksızken bide el kol hareketi yapcak gömerim onu oraya :D)
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
KBC aynen öyle insan hatasız kul olmaz yapabilir ama
İnsanı kazadan sora yaptığı hal ve hareketleri insan yapar...
Senin ki ne güzel ambulans çağırmış ilgilenmiş..
Bu denyo el kol hareketi yapıyo gel beni öldür diyor
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Arabaya doğru yürüyünce kesin kafayı koyacak dedim ama dönmüş derdini anlatıyor. Herif iniyor çarptığı adam sağ mı değil mi bakmadan kapısındaki çiziğe bakıyor. Cidden elimden alamazlardı bu adamı.
Bu kask kamerası olayı çok güzel, haklı haksız anında ispat ediyorsun. Ben de 35 TL'lik bir kamera alıp monte ettim kaska, herhangi bir durumda kara kutu niyetine kullanmak için.
kasktan çok daha fazlasını haketmiş hacı.Birkaç gün önce benimde benzer bi olay başıma geldi.Arkam bom boştu sinyalımı verdim önümde giden servis aracını geçiyorum.Sollamaya başladığımda servis aracının hızı 60 benimki 80 filan.Birden arkamda bi araba belirdi ama aynadan gelişini görüyorum servis aracını geçip hemen sağa çekilmeye çalısıyorum.Abartmıyorum belki 20 cm dibime kadar girdi dip dibe gidiyoruz.Elindede telefon konusuyor serefsiz birileriyle.Sellektör yapıyor bide.Yol vericem ama bu seferde servıs aracı adilik yapıp hızlanmazmı ne geçebiliyorum ne de adam dibimde oldugu için yavaşlıyabiliyorum.Sonra baktım çarpacak arkadan servisin yanına sonuna kadar yanastım bana çarpacak gibi geçti gitti yanımdan.Işıkta durdum yanında camı actı.Dedim napmaya çalışıyon sen.Sanki çok dogal bıseymıs gibi ben sana önümden çekilmene fırsat verdim sen cekılmedın frenın yokmu bassaydın diyor.Ölürmüsün öldürümüsün.Telefonla konuştugunu dibime girdigini 90 la gidilcek yerde 130 la gitigini söylemiyor ama...
Sonuç=ışık yeşil yanar arkamda artçım oldugu için sorun çıkarmadım.Ama adamı evine kadar takip ettim.Plakası ve arabasını iyi tanıyorum.Artık artçısız geziyorum umarım oda tek gezmeye devam eder ve yarım kalmış hesabımızı bitiririz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------
aynen öyle abi.Ben anlamıyorum bu insanları.Ben hatalıysam en azından bir el hareketiyle özür dilerim incilerim dökülmez kimse beni korkak olarakta tanımaz bilen biliyor zaten.Ama adiler ille artistlikle kendilerine laf ettirmemeye çalışıyorlar.Artık cebimde buji taşıyorum.Motor sevgisinden soğutuyorlar insanı.
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
böyle durumla çok karşılaşıyorum f1 kornası sağolsun adamı geri şeridine sokuyor
Benzeri durumlarla çok sık karşılaştım, şansıma temas durumu olmadı henüz !!!
Ben motor sürücüsünün adamın kafasına bi tane indirir sanmıştım ama olmadı. Araba sürücüsü kafasına kaskı yeseydi bir daha sağına soluna bakmadan şerit değiştirmezdi.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)