Böyle sürücüler ülkemizde mevcut
Bahaneleride hep hazır görmedik.Görmesende versene sinyalini sen
Böyle sürücüler ülkemizde mevcut
Bahaneleride hep hazır görmedik.Görmesende versene sinyalini sen
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
Araç sahibinin ailesiyle bile yakın temasa girerdim herhalde.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
yok böyle bişey yhaa, elini bırakıp kaçan çocugunu yakalamış gibi tutuyor kolundan, yere indiriş şeklineyse diyecek laf bulamıyorum zuhahahttp://www.liveleak.com/view?i=fad_1190259296
Daha önce verildimi bilmiyorum..
Ne kadar sakinler
vuruyo düşürüyo alıp götürüyo ..
Bizde olsa birde üstünden geçerdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:09 ----------
ilk videoya gelince bir bak lan aynana hayvan herif tarlada traktör mü sürüyosun ayrıca karşı şeritteki onca araca rağmen o motor karşı kaldırıma nasıl tek parça gitti oda ilginççç
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:11 ----------
http://www.liveleak.com/view?i=05cc667c44
şimdi gelde apaçi olma..... gelde bu adamın kafasını gözünü kırma.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hazır adam çıktı arabadan kaskın,ceketin,eldivenlerin elinde Allah ne verdiyse girişicen bu adama!
Anlasın sinyalsiz şerit değiştirmenin ne olduğunu.
Boşa dememişler ya HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ diye birde altan alsak bak sen curcunaya seni suçlu dahi çıkarır o bin pişman olmuştur ama kendini savunmaya çalışıyor ÇOK DİKKATLİ OLALIM ARKADAŞLAR BAZILARI OLMASADA...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kazayı 1-2 saniye daha erken yapsa sol taraftan gelenlerin altına girecekmiş...
>>> Gençliğine Güvenip erken Derken ; Belki Elveda Bile diyemezsin GİDERKEN...!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)