Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yolunda Giderken...

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    İşte böyle kaza beladan tırsarım...yolumda giderken böyle .ok yoluna gitmekten korkarım...peki ya çarptıkları diğer araclardakilerin sucu günahı ne...

Hadi motorcu şanslı diyelim...

Video Brezilyadan...

http://www.liveleak.com/view?i=df1_1275102765

.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KBC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    izledim hocam cok feci motorcu cok şanslıymış ..
    banada kırmızı ışıkta beklerken arkamdan jip carptı .
    nefretediyorum bu tip sürücülerden ... polisler varmış yakınımızda hemen geldiler gelmeselerdi o sinirle adamı haşat ederdim ama haksız duruma düşerdim bu sefer...
    En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
    Kötü motorcular bu günleri asla göremez.

Kırmızı araba ne yaptı öyle, acemi.

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    meet sexy woman in your area diyor vidyonun tepesinde :D

varmı gerçekliği metehan yoksa fakemi :D
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

tnagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600
    tr de olsa abi o motorcu yaşamazdı burda motora carpmamak icin belki kactı ama kendi kurtulamadı
    [I]suzuki gsr 600...2009[/I]

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Aynı yerdeki iki motorun kazasını seyrettinizmi;

http://www.liveleak.com/view?i=1c7_1258428065

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Çok kötü ya gerçekten
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Metehan

İşte böyle kaza beladan tırsarım...yolumda giderken böyle .ok yoluna gitmekten korkarım...peki ya çarptıkları diğer araclardakilerin sucu günahı ne...

Hadi motorcu şanslı diyelim...

Video Brezilyadan...
    Metahan kardeşim... kazadan tırsarım diyorsun ama son gezi raporun da gördüğümüz üzere yarım kask ve pardesü ile devam ediyorsun gördüğümüz kadarı ile...

İnsan vucudunun % 70 su abicim, o taş gibi kemiklerde dahil olmak üzere, Allah korusun dikkat edelim, bak pırlanta gibi yavrunla resmini koymuşsun oraya ben 3 kez kaza yaptım, kask koruma kurtardı. Allah hepimizi korusun, full face kaskı görünce ben tanıyamadım kırmızı kask simsiyah olmuş asfalttan üzerinde boya kalmamış. camındaki çizikten yol görünmüyor o kadar sürünmüşüz. 90 liraya almıştım belki 10 estetik olsam kurtarılamazdım ama o kask kurtardı beni. ...vallahi üzülüyorum sizleri öyle görünce... Selamlar sevgiler

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    Alıntı metanecho adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ilk randevuyu metehan abi alırsa,, metehan abi den sonra gözü kimseyi görmez,, forget sexy women
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    151 RS
    sürdüğü aracı nasıl durduracağını hesaplayamayan gerizekalılar, frene bastığında duracağını sanan öküzler, yağmurda hatta karda fren yapınca aynı şekilde duramayacağını bilemeyen angutlar. Trafik kazalarının %99.9 u duramayan araçların bişeye çarpmasından meydana geliyor. Böyle angutlar karşıdan veya arkadan geldiği sürece ben kenan sofuoğlu olsam ne yazar bir motorcu bir kavşağa böyle hızlı giremez arkadas ,duramazsın.. karşına çıkacak bişeye çarpmasan bile kendini yerde bulursun duramazsın...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Başlığı kesin Elınt değiştirdi..TDK ile ortak çalışıyor yönetim hayatdan soyutlanmışlar...forumda TRT havası istiyorlar yahu...

Alıntı metanecho adlı üyeden alıntı Mesajı göster

aga sen oraya odaklanmışın bilemem...

Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bunu ilk defa izledim ışıklarda tekere kalkmış salak artistlik yaparken patlamış...birde darbeyi yandan almış en büyük hasarı o alır muhtemelen...

Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan

Metahan kardeşim... kazadan tırsarım diyorsun ama son gezi raporun da gördüğümüz üzere yarım kask ve pardesü ile devam ediyorsun gördüğümüz kadarı ile...

İnsan vucudunun % 70 su abicim, o taş gibi kemiklerde dahil olmak üzere, Allah korusun dikkat edelim, bak pırlanta gibi yavrunla resmini koymuşsun oraya ben 3 kez kaza yaptım, kask koruma kurtardı. Allah hepimizi korusun, full face kaskı görünce ben tanıyamadım kırmızı kask simsiyah olmuş asfalttan üzerinde boya kalmamış. camındaki çizikten yol görünmüyor o kadar sürünmüşüz. 90 liraya almıştım belki 10 estetik olsam kurtarılamazdım ama o kask kurtardı beni. ...vallahi üzülüyorum sizleri öyle görünce... Selamlar sevgiler
    Valla usta sonuna kadar haklısın ama bu hususta değişmemekte ısrar ediyorum...hava durumu ve ful koruma motordan keyif almayı engelliyor..

Alıntı mondial50tt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk randevuyu metehan abi alırsa,, metehan abi den sonra gözü kimseyi görmez,, forget sexy women

come on baby... o yeahhh...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda CBR 125 R İnş :)
    vala kırmızı arabadakı cok guzel manevrayla motorluyu ezmekten kurtulmus ama gerısını getıremedı tabı o hızla cok zor kendıne acımıon bare baskasına acı be adam

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Motorcu sabah annesinin yaptığı dualı çöreği yemiş bence.Yoksa böyle bir olayın içinden alakasız bir şekilde kurtulmak imkansız.

Adamın etrafında resmen savaş çıkmış

Öldürmiyen Allah öldürmüyor işte
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Motosikleti
    honda cbf150
    abi tr ye giren her araca gps gibi bi sistem icad edeceksin,şehir içi sehir dışı hız sınırlarını uydudan belırlıyceksın,normal yurdum ınsanıda kanunların verdıgınden hızlı gıdemeyecek,bizim milleti anca böle bişey paklar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)