Linç edildiler. Üzüldümmü? Bilakis, gülüyorum şu an
http://video.ntvmsnbc.com/kapkaccila...asa-vurdu.html
(birde ordaki mavili adam polis değilmi yahu)
Linç edildiler. Üzüldümmü? Bilakis, gülüyorum şu an
http://video.ntvmsnbc.com/kapkaccila...asa-vurdu.html
(birde ordaki mavili adam polis değilmi yahu)
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
seyredemiyorum üfff
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Çıkmaz sokağa daldı galiba gerizekalılar. İyi olmuş da az dömüşler ya... Biraz daha hak ediyorlardı sanki :D
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
hatta iki tane mavili var
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Bir de motosikletleri gormuyorlar diyoduk.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Adalet işte budur
Oradaki esnafı duyarlılığından dolayı alınlarından öpüyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
az bile yaptılar. adamlar yürüyebiliyorsa az dayak yemişlerdir bi daha yaparlar. maksat hırsızlık yapacakları uzuvlarını ortadan kaldırmak olmalı.
saygılar.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
Ay bakamıyciim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------
Birkaç sene önce de İstanbul halkı artık kapkaççılardan bunalmaya, yakalanalar salıverilmeye başlayınca benzeri durumlar oluyordu. Bu biraz abartılı olmuş tabii
Ama kesinlikle adalet bu değildir ve olmamalıdır, o doğrultuda fikir yürütmek pek doğru değil. Organ kesmek kelle uçurmak vs bunlar olacak şey değil Yapmayın yani şimdi.
bence adalet, bu adamları durdurabilecek asgari yöntemlerdir. kimine yaptığının yanlış olduğunu söylersin ve o da anlar ve pişman olur ise bence hapise filan da gerek yoktur (zor tabi). kimini ise hapise atarsın, döversin yine anlamaz o zaman tek çare kalıcı hasar vermektir. çünkü verilen cezadan sonra adam yine aynı şeyi yapıcaksa buna adalet denmez.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
bencede az bile yapmışlar. Levsy adalet bu değil diyorsun ama. Türk adaleti ne yazık ki önden içeri alıp arkadan salıverdikleri için. Bu yapılanlar az bile olmuş. esnafı tebrik ediyorum. Bu arada o kadının yerinde herhangi birimizin annesi, eşide olabilirdi. o zaman da böyle düşünürmüydün merak ettim.
Bizim gibi ekmek çalanın 9,5 yıl, banka hortumlayanın elini kolunu sallaya sallaya gezdigi adaletin yetersiz kaldığı veya tam olarak işlemediği az gelişmiş ülkelerde insanlar adelet, kanun ve hukuksal düşünceyi bir kenara bırakıp vicdanı duygularıyla hareket edebiliyor. (çokta iyi yapiyorlar bence) biraz önce videoda izlediğimiz manzara hoş bir manzaramı? elbette değil. Fakat hoş olmayan bir durumdan kaynakladığı için ben hoş görüyorum. Savaşlar genelde 2 kişi arasında başlar, daha sonra bütün dünyaya yayılır, ben biriyle kavga etmeden önce her zaman 3.dünya savaşının çıkacağını göz önüne alırım o yüzden kavgayı tartışmayı fazla uzatmam, ama öyle bir ruh halinde nasıl davranırım bilemem...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Hırsızın viraj kabiliyeti biraz zayıf sanırım bodoslamadan kamyonete geçirdi. Millette sanki kafesinden kaçmış boğa yılanını öldürüyor, masa sandelye havada uçuştu, hale bak yaa...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Daha hala motorun derdinde ya.
Adamların hücrelerine işlemiş yahu çalma hırsı.
Adalaet yerini bulmuş arkadaşlar dert etmeyin artık.
Adalet dediğin vatandaşın elinde olmalı bence,devlete hiç bir gideri bile yok.
facebook(Fazer Tutkunları)
Ayyyy yarıldım yaaa gülmekten çok iyi olmuş
Saygılarımla...
Tekerlekleri söküp,cantın üstüne birini diğer tekerede birini takıp ''lastik yakıcaksın,pardon bu lavukları yakıcan''
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
çin mi burası?
Çin olması lazım...
İyi olmuş fena bir birlik var yalnız
Savaş çıkmış gibi gidiyorlar..
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Helal diyorum esnafa.... Aslında sallandıracaklardı caddenin ortasına...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)