Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
Gece gece bir kötü oldum yahu.
Tırcılar aldığını götürüyolar vallahi
hayatımda gördüğüm en kötü kazalar yahu. hele motorcularınki çok kötü etti beni. hızlı gidenlere bişey diyemicem ama yavaş gidipte öyle feci ölümler çok kötü yahu. motosikletten soğudum sanki.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Kamyoncular tırcılar dikkat etmeli...
Bu ne böyle ezip geçiyolar ya karınca ezer gibi...
Sonuçta kullandığın şey büyük ona göre dikkat etceksin
Çok kötü oldum gerçekten
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
şu videoları bugün trafiğe çıkan herkes izlese bugünkü kazalar %50 azalır
motor kazaları çok feciydi yaa resmen biçtiler resmen milleti ya, hepsi de bikaç yerinden parçalandı yani
sabah sabah kahvaltı öncesi çok güzel oldu gerçekten de
videoda 1:23'te başlayan TIR'ın motosikletliye çarpıp altına alıp her tekerleği ile sürücüyü itina ile ezdiği kaza gerçekten en kötü kaza.
yeniden motosiklet almayı düşünüyordum ama bu kadar kötüsünü görünce vazgeçtim doğrusu,
çin malı ama iyisinden bi scooter alınacak parayı harcadım en az 1 sene motor alamam diye üzülüyordum ama videoyu görünce hayırlısı olmuş dedim.
Ya o tırın ezdiği motosikletli genç.. Gözlerim yaşardı :(
önünü arkanı güdeceksin, geçiş hakkı benim demiyeceksin ,ağır vasıtadan uzak duracaksın ben bunu anladım . çok kötü yav
hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkasında bulur.
şuan burda izliyemiyorum ama tahmin ettiğim video sanırım daha önce izlemiştim, çok feci çok kötü bi kaza, insan donup kalıyo ve benim gibi bi akıllı bunu anneme izletmiştim :S
altımızdaki motor ne olursa olsun bulunduğumuz şeritte yada yolda trafiğin hızına uymak zorundayız ... trafik akışından hızlıda olmamalı yavaşta olmamalı...
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)