Işıklarda durmaya korkar oldum...millet dalgın ışığı bile farketmeyen var...
http://www.liveleak.com/view?i=369_1271513081
Işıklarda durmaya korkar oldum...millet dalgın ışığı bile farketmeyen var...
http://www.liveleak.com/view?i=369_1271513081
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sağol Mete, bu ışıklarda en sağdaki bisiklet yolu en rahatı ve güveniliri.
Ne yapacakmışız;kırmızı lambada sağa yanaşıp duracakmışız.Öyle yolun ortasında armut gibi durmak yok yani
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Birde OGS gisesinde duranlar var
Merak ediyorum arkadan vurdugumda acaba vurdugum arkadasın nasıl hareket ettigini
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
her kırmızı ışıkta durduğumda bir dengesiz çıkarsa topuklamak için gözüp hep arkada aynalarda.her fırsatta en sağa yanaşıyorum hatta arıza şeridine girmek zorunda hissediyorum kendimi çünkü ışıkları bile takmadan geçip giden magandalar çok sayıdalar
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
yalnız videoda "kör sürücü scooterı haşat etti" gibi bi ibare kullanılmış ancak dikkat ederseniz scooter ışıkda son anda duruyor çünkü yanındaki astra devam ediyor muhtemelen sarı dan kırmızı ya dönen trafik ışığı sorunsalı
yani arkadan çarpan araba geçeceğini zannedip yavaşlamıyor motor durunca da yavaşlamakta geç kaldığından olan oluyor...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
bu kadar kolay ehliyet verilirse bu kadar çok cahil kendini bilmez şöför olursa olacağı bu...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
scooter tehlikeli diyorum size , dinlemiyosunuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)