Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Dünya'nın ilk gerçek SüperBike motosikleti.

REKLAM ALANI

http://www.youtube.com/watch?v=4-Fst...os=FJ1LNIfNgdQ

Youtube ekleme şeyi nereye gitti

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    süper ötesi:cat

Türkiyede yokmuş malesef
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Gelişmiş cevapta da youtube seçeneği yok!!!
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Forumdan Uzaklaştırıldı
    youtube linkindeki = işaretinden sonraki kısmı şunların arasına yapıştır >>> [?yt].............[/yt]

soru işaretini sil ama ...

Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süper ötesi:cat

Türkiyede yokmuş malesef
    Dostum seni mutlu eder umarım, memlekette hayli mevcut bu motorlardan. Eskiler kısaca honda "for" diyolar. Malum satış sitelerinde bile bulabilirsin çünki "ölmez makinelerden". Emniyet, konfor, estetik ve en önemlisi yaşlarından dolayı gözardı edilenlerden. Sağlam dirisine denk gelipte dinleyip hissedip bide kullanabilirsen farklı bi keyif alıcağından emin olabilirsin.

Emniyet, konfor, ve estetikten dolayı gözardı edilenlerden mi dediniz ben mi yanlış anladım.

Bu motosiklet, o zamana dek hiçbir motosiklette olmayan, emniyeti, konforu ve estetiği sunarak zamanının devleri olan triumph ve diğerlerinin standartlarını yükseltmek zorunda bırakmıştır.

Memlekette bir hayli var demişsiniz ama ben yaklaşık 6 aydır aramama rağmen bir tane bile bulamadım ilan sitelerinde. Çok nadir çıkan bir, bilemediniz iki ilan ertesi gün çalışmıyor ne hikmetse.

Yol-daş bobber, evet bi yanlış anlaşılma var.. Emniyet, konfor, estetik ve en önemlisi -yaşlarından- dolayı gözardı edilenlerden, dedim günümüzü kastederek.
    Memlekette bir hayli var, dedim hepsi satılık demedim.
    Benimde bildiğim kullandığım sevdiğim makinelerdendir. Araştımalarına kolay gelsin, Sağlam dirisine denk gelipte dinleyip hissedip bide kullanabilirsen farklı bi keyif alıcağından emin olabilirsin. inşallah istediğin gibisini bulursun.

Angel Spear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1977 cb750

< < < t u r k - k a h v e s i > > >

hakikaten heryerde cok sevilen ve restore edilen bir model. 70'li cafe racerlarin en cok tercih edilenlerinden.

benim de yeni projemin temelini olusturuyor. proje kod adi "turk kahvesi", motorun ismini henuz belirlemedim
    hazirliklara basladim (resimde kardesim depoyu sokerken) yakinda bir kac forumda yayinlamaya basliyacagim.

www.sungurtekin.com

4 gözle bekliyorum,kolay gelsin.

Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı DEMİRCİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yol-daş bobber, evet bi yanlış anlaşılma var.. Emniyet, konfor, estetik ve en önemlisi -yaşlarından- dolayı gözardı edilenlerden, dedim günümüzü kastederek.
    Memlekette bir hayli var, dedim hepsi satılık demedim.
    Benimde bildiğim kullandığım sevdiğim makinelerdendir. Araştımalarına kolay gelsin, Sağlam dirisine denk gelipte dinleyip hissedip bide kullanabilirsen farklı bi keyif alıcağından emin olabilirsin. inşallah istediğin gibisini bulursun.
    peki fiyat aralığı nedir bunların?
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki fiyat aralığı nedir bunların?
    Net bişey söyliyemem. Sitede (MT) cbx di sanırım -toparlanmış hali- 6000 civarıydı.

Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı DEMİRCİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Net bişey söyliyemem. Sitede (MT) cbx di sanırım -toparlanmış hali- 6000 civarıydı.
    Evet dediğiniz doğruymuş,ben gerçi yanlış söylediniz dememiştim,o anlamda söylemiyorum yani...

Dediğiniz gibi cbx diye artıldığında sahibinden.com'da çokca varolduğunu gördüm...

Teşekkür ederim...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler