Bu da benim çektiğim bir video Hayabusa ile 280 km.
Reklamlar
-
Belki bazı arkadaşlar bunun gereksiz birşey olduğunu düşünebilirler fakat buradaki amaç başkalarınıda bunu yapmaya yönlendirmek değil,bu bir yarış da değil ve olmamalı sadece bizden birilerinin de böyle şeyler yapabildığını görmek.Yabancıların videolarını hangi mantık ile seyrediyorsanız bunu da aynı mantıkla seyredin diyorum.Hadi iyi seyirler
http://www.uploading.com/?get=INN7GUJM
Reklamlar
-
hmmmmmmmm güzel
nerde bu yol
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
xxxxx adlı üyeden alıntı
hmmmmmmmm güzel
nerde bu yol
Edirne den istanbul'a gelen gelen paralı yol
-
Gayet güzel Dark_blue bravo. O yolda tek teker kaladıracağını düşündüm bir an. Kim bilir sürpriz yaparsın... Devam edecek dediğine göre. Sıradaki çekim öyle olsa gerek
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
-
Moderatör (forrap)
Teşekkürler
-
2 saniye bile kalmıyo ki makina 200 üstünde...
ben beğenmedim,bu kadar korkuyosan hiç deneme bence..
-
güzel olmuş ..
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
-
güzel olmuş ama motor çok mu sarsılıyor bana öyle geldi de
-
tabelalar rahat okunuyor ve yol cizgileri okadar hızlı gıdıyormussun gıbı degıl ,bana daha yavas gidiyormuşsun gibi geldi .
-
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
Bence güzel ve güvenli gazlamışsın..Teşekkür ederim kendi adıma..Allah kaza bela vermesin..
-
çok güzel, devamını bekliyoruz ama dikkatli ol aman
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
-
-
k_eddy adlı üyeden alıntı
tabelalar rahat okunuyor ve yol cizgileri okadar hızlı gıdıyormussun gıbı degıl ,bana daha yavas gidiyormuşsun gibi geldi .
arkadaşım camera çekimlerinde öyle gözüküyo bende senin gibi düşünüyodum üstünde olmakla cam dan seyretmek çok farklı yavaş gibi geliyo ama inan deil
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
-
bartender07 adlı üyeden alıntı
arkadaşım camera çekimlerinde öyle gözüküyo bende senin gibi düşünüyodum üstünde olmakla cam dan seyretmek çok farklı yavaş gibi geliyo ama inan deil
teşekkür ederim sevgili dostum öyle görünüyorki sen bu işi deneyenlerdensin
-
Gostergeleri okusaniza, adam 280 yapmis, dikkatli ol blue. gaza gelipte wheelie cekme bosver.
-
abi bu duygu süper allah herkese tattırsın bunu umarım daha çooook yaparsın bunu
-
helal olsun.. biz motorda 140 yaptıkmı yusuf yusuf atıyoz... başarılar dilerim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler