arkadaslar k.bakmayın kısa falan ama idare edin artık daha caylagız
http://www.facebook.com/video/video....1533253&ref=nf
arkadaslar k.bakmayın kısa falan ama idare edin artık daha caylagız
http://www.facebook.com/video/video....1533253&ref=nf
bravo aynen böyle devam edin aferim aferim çok zenginsiniz herhal
kardeş millet pskologa gidiyo eglenmek için para saçıyo bizde böyle stres atyrz napalım ii gelio
oda güzel paşa durumunuz iyise benide görün valla kriz çok feci vurdu 9 aydır kontür alamıom motorun bakımlarını kendim yapmaya başladım valla
bak farkı ordan kapatyrz biz yıllardır çin malınn servsndeki ustalarla yaptgmz pazarlık sayesnde ayaktayıztabi bide benzin kacak olunca maliyet baya bi düşüyo)
arkadasım boyle yapmakla psıkolojın falan duzelmez.yazık degılmı parana benı hıc ılgılendırmez ama yaptıgın iş iş degıl.ruhsal durumun nasıl bılmıyorum ama pek duzelecege benzemıyor kendını rahat hıssedecegın seylerle ugrasman motorla dogada gezmenı en yakın zamandada bir psikyatristen ılac yardımı almanı tavsıye ederım
arkadaslar abartmylm ya sadece zevk işi 5 senedr motor kullanyrm cok sukur iki motor degstrdm ama hiç lastik yenilememe gerek kalmadı yani..
kaçak benzini nerden buluyon sıkıldım litre başına 3 tl vergi vermekten
bu aralar bulamyrm zaten ya valla benide sıktı kilisliyim ordayken heryerde bulunyodu da bu aralar istanbulda yasadıgım içn bulamyrm:(
Güzel yapmısın kardeş.Arada benimde şalterler atıyor dibine kadar yakıyorum en son varyötör bagalarını yaktım zaten zamanı dolmuştu stress atıyorum bende
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
aynen kardeş cok şükür dilimizden anlayan çıktı
Motoru Aldıgımda ön Arka Lastik 0'dı Şimdi İse ön 0 Arka harbi 0 (Bitmek Üzere) (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Tebrikler...Ama kısa kesmişsin.... Tam daha fazla duman atma reaksiyonuna gelince kesmişsin.....
Teşekkürler...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kardes sehir içiydi cok gürültü mecburen kestim yoksa biri bizi şikayet edicekti
Paylaşım için sağol.
Stres attıysan ne mutlu bize güzel yöntem
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kaçak benzini nasıl buluyosunuz acaba?
Yanlış zemin seçimi olmuş. Parkede bu iş sakat ;) Gel sen asfaltta yap bu işi
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Motor altından bi kayarsa görürsün
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)