Macera filmi gibi olmuş burası, film zaten banlık onu bile izleyemedim, yeniden bakayım şuna.
Teşekkürler Kıbrıs.
Macera filmi gibi olmuş burası, film zaten banlık onu bile izleyemedim, yeniden bakayım şuna.
Teşekkürler Kıbrıs.
Okudum dostum
Saat 2:23 milletin içindeki canavar dışarı çıkıyor bu saatlerde normaldir
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
daha önce paylaşıldı diye şimdi paylaşılmayacak diye bişi olmamalı bence.bende 2 senedir mt üsyesiyim ilk defa izledim.
bende youtube da böyle bir video görseydim paylaşırdım.çünkü 2 senedir takip ediyorum böyle bi video gormedm.şimdi bi video paylaşmadan önce ben tek tek nasıl bakacağım foruma aynısı var mı diye.
bence paylaşıldı diye bu kadar üstüne gidilmemeli beyler.burda herkes aynı sevdayı paylaşıyor.hepimiz kardeşiz.birimize bişi olsa hepimiz üzülüyoruz.güzel dille halledelim herşeyi Herkese iyi geceler
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Yeni bir spor dalı galiba bu slolom ile boşluk doldurmaca yapmış, vücut kol kaslarını ve beyni geliştiren bir spor, tavla gibi bişey.
Mesajlarımda kırıcı ezici taraflar bulmana , ya da algılamana üzüldüm...
Ne bir art niyet ne bir kasıt var.... Ne seni tanırım ne sen beni...
Ama Forum çerçevesi içindeki kurallar Ülkemizden bu tip videoların yayınlanmasına müsade etmiyor.... Çünkü suça delil teşkil edici bir video..
Yanlış anlaşıldıysam özür dilemesini de bilirim... Mizacım gereği her cevabımda bir espri vardır...
Kal sağlıcakla..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
2006 da cekilmis bir video..
Bu arkadas yasiyormu hala, bilen varmi???
paylaşım için teşekkürler ama çokta deli gittiği söylenemez.istanbul trafiğinde herhangi bir kuryenin motoruna tak kamerayı bundan çok daha heyecanlı sahneler yakalayabilirsin
Drift Religion
okay kardesım sen takma paylaşımlarına devam et her zaman arkandayımm.paylaşım için teşekkürler.sonuc olarak begenmiş ve paylaşmıssın biizimle buda bi emek ister.her nekadar paylaşılmış olsa bile.EMEĞE SAYGI.bunu bıle yapamayan arkdasları kınıyorum...
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
Makası nerde bunun? İstanbuldaki kuryelerin motoruna kamera tak bundan daha iyi görüntüler çıkar...
Beenmedim.
İzleyince özendim bende ybr125 alacam.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Usta şoför değil mi bu arkadaş şimdi ?
Nasıl motosiklet kullanılmaması konusunda seminerlerde gösterilecek bir video bu. Bu adam ve buna benzerler yüzünden hepimizin adı serseriye çıkıyor trafikte farkında değilsiniz. Sonra otomobil sürücüleri neden motosiklet sürücülerinden nefret ediyor ? Al işte sebebi. Hem kendini, hem artçısını, hem trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye atan bir sorumsuz bu sadece. Hemşehrim olması sebebi ile bir kez daha utandım.
Türkiyeden video paylaşımı yasak o yüzden amerikadaki bir forumun linkini veriyorum;
http://www.1000rr.net/forums/showthread.php?t=73543
Bu videodaki tenereyse yukardakiler nenere.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)