Gerçekten kalbim dayanmaz şuna bakın
http://www.facebook.com/video/video.php?v=353706923508
Gerçekten kalbim dayanmaz şuna bakın
http://www.facebook.com/video/video.php?v=353706923508
HONDA
offf çok soğuk kanlı bir şekilde sıyırdı helal olsun
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
korkudandır sonraki kısım)
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
bilmeyen biri olsa bodozlama dalmıştı
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Ben olsam dönerdim geriHelal olsun usta şöför adam işte
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Hakikaten helal olsun. O hızda panik yapmadı, fazla fren kullanmadı iyi kaçtı helal olsun.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
iyi kullanıyo olabilir ama kafasının çok çalışmadığı belli
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
geriye donse ne olucakki hata motor surucusunde.o yol o hıza uygunmu kaldıki oyle gıden bırını farketmenız ıcın kafadan 1-2 km duzluk olması lazım yanılıyomuyum?haaa ama helal olsun iyi kurtarıyo o ayrı.bugun bende izledim bu videoyu ve tahmin ettim forumda kesın biri bunu paylasır diye
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
Verilmişti sanırım bu şimdi farkediyorum, köy yolu girişinde yol 3 şeride çıkıyor,Türkiye'de olsa işi bitmişti o usta denilen sürücünün
basmasaymış kardeşim okadar o yolda..
bak bak bak bunun gibileri marifetmiş gibi önünü görmedigi yerde böle motor kullanıp kaza yapıyo,kendisi gidiyo başkalarının canınıda yakıyo sonrada motorculara düşman oluyolar yazık çok yazık..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
adam tehlike atllati ..insan bi durur bi dal sigara yakar ya ..adam gaza devam
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
Güzel refleks.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
aptalca motor sürüş buna denir, yaşamla ölüm arasındaki fark bu
Kendinizi dizginlemeyi bilmeliyiz.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
O motosikletleri yavaş sürmek için bayağı bi karakter sahibi olmak lazım Yok hakkını verenler karaktersiz demiyorum, hani çok susarda insan suyu bir anda değilde yudum yudum içer ya o misal.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
adamda çelik gibi reflex var.kıvırmacanın sonunda gaza basması,kendine aşırı özgüven geldiğinden oluyor.işte en tehlikeli anda bu an oluyor.
yani bir suçluyu düşünün hırsızlığı yapıyor ama yakalanmadan işi bitiriyor,ardından yakalanmadım ben bu işi iyi kıvırıyorum düşüncesine kapılıp bir iki üç derken yakayı ele vermesine benziyor.
inş. bu arkadaşında sonu öyle olmaz...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
tehlikeli bir sahne yaşadığı doğru. video biraz hızlandırılmış ,bu yüzden izlerken daha tehlikeli görünüyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)