Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Arazide ABS açık gidilirse ne olur?

REKLAM ALANI

Ne oldu armut piş ağzıma düş durumu. Alayım F800'ümü @Halis Seninle iddialaşmak zevkti.Mahkemeyle uğraştırma da fuara tertemiz şekilde hazır et onu,kurcalama bozma düğme de arama senin modelde yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaw bırak 675 i..... Kimse almaz zaten...

Abi buldumdu adamımı son anda kaçtı.

O konu aydınlığa kavuştu... Şimdi konu başka....
    Bizim sitede arazide ABS kullanan kişilerin olduğunu sanmıyorum...

Mantıklı.

Şimdi de Halis Tüyer gider buralardan..Fuar öncesi bir kazık daha yedi BMW den.....

Az önce tüyen motorhocası başlığa gizli gizli misafir olarak bakmakdan vazgeçmiş, bah bah aşada nasılda aslan kesilmiş
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne oldu armut piş ağzıma düş durumu. Alayım F800'ümü @Halis Seninle iddialaşmak zevkti.Mahkemeyle uğraştırma da fuara tertemiz şekilde hazır et onu,kurcalama bozma düğme de arama senin modelde yok.
    Vah canımmm üylemii.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vah canımmm üylemii.
    Yardımcı oldun Nissan-z ile seni de düşünürüz,ayıp ettin

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Yardımcı oldun Nissan-z ile seni de düşünürüz,ayıp ettin
    Çakma hocacım o nissan değil toyota, var mısın f800GS'sine iddaya.

Çakma hocacım o nissan değil toyota, var mısın f800GS'sine iddaya.
    Varım ve kaybettim al senin olsun o döküntü F800

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Varım ve kaybettim al senin olsun o döküntü F800
    Ooo F800GS'im oldu, ben kazandım.

Ooo F800GS'im oldu, ben kazandım.
    Bir tur atarım ama külüstür falan dedim de 125'likten öte motor tecrübem de yok

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Bir tur atarım ama külüstür falan dedim de 125'likten öte motor tecrübem de yok
    Fuar boyunca turla işte üzerine alamanca pankart koyacam zaten.

Fuar boyunca turla işte üzerine alamanca pankart koyacam zaten.
    Tamam çözdük işi bak hem @Halis'e yardım olur, farketmez Bmw karşıtı pankartla da bir tur atabilirim.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Tamam çözdük işi bak hem @Halis'e yardım olur, farketmez Bmw karşıtı pankartla da bir tur atabilirim.
    Bah bah iş ciddye binince bana kaptırmamak için ilk sahibine sözlü iade

Sahi sen nerdeydin abi? yazın oralara gazlamaya gelelim, yanıksız kaz çevirmesi yeriz.

Bah bah iş ciddye binince bana kaptırmamak için ilk sahibine sözlü iade

Sahi sen nerdeydin abi? yazın oralara gazlamaya gelelim, yanıksız kaz çevirmesi yeriz.
    Kaz dağlarındayım ben orada kaz dolu gel çevirelim. Ayvalık.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Kaz dağlarındayım ben orada kaz dolu gel çevirelim. Ayvalık.
    Abi geçen yaz çanakkale'den dönerken, bi yerlere daldım ezineden sağa mı dödüm naaptım neyse yol kenarında elma ağaçlarına saldıran tipler...

Başladım sövmeye, taam göz hakkı bi tane al yürü niye torbaya topluyosun diye.

Sonra bi yerde çektim sağa bir tane elma aldım, bi diş ısırdım.

En son elimde çuval elma topluyodum.

sularseller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nexus 500
    Bir fikrim yok konu hakkında ama video bana çok komik geldi.
    yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bildiğim tek şey hiç bir insanın bir bilgisayar kadar iyi fren kontrolü yapamayacağı.
    Katiliyorum.Bu amac icin yazilmis bi program gerekli donanima sahip olursa hic bir insan evladi kim olursa olsun Polat Alemdar bile olsa yine de bi yazilim kadar iyi yapamaz o isi.
    We are many...

Abi geçen yaz çanakkale'den dönerken, bi yerlere daldım ezineden sağa mı dödüm naaptım neyse yol kenarında elma ağaçlarına saldıran tipler...

Başladım sövmeye, taam göz hakkı bi tane al yürü niye torbaya topluyosun diye.

Sonra bi yerde çektim sağa bir tane elma aldım, bi diş ısırdım.

En son elimde çuval elma topluyodum.
    Edremit'in içinden Çanakkale'nin Çan ilçesine bir yol gider,şiddetle tavsiye ederim.Şimdiye kadar öyle bir tabiat ve viraj dünyası görmedim. (100 km)Çanakkale'ye Balıkesir yolundan çıkacaklar Akçay'ın sıkıcı düz yolunu değil dediğim yolu geçsin, muhteşemdir.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Abi abs tekere şok vermez, PWM (pulse width modulasyon (darbe ile modülasyon)) denilen bir kontrol tekniği kullanılır, bunun frekansı(üst sınırlayıcı etken hidrolik selonoidlerinin tepki süreleri) sabitken, duty cycle 8,16,24,48 bit v.s değişken olarak 256 ila milyon değerler arasında hassasiyetle yazılım tarafından kontrol edilir ve neredeyse bir kaç nano saniye sonra yeni duruma göre yeni değer hesaplanır.

BMW örneği için, arazide yokuş aşağı durumlarda ABS yazılımı yetersizmiş diyebilirim, ABS'ye bilya etkisi top tüfek etkisi demem.
    .
    Dostum Aye ben tum bu hesaplari biliyorum , 3 sene General Motorda calistim ama bu sitede her insan oglu benim bildigimi bilemiyecegine gore cok cok daha basit dile indirgemek lazim bazi seyleri. Her kez ABS nin nasil calistigini net bir sekilde bilmek istemez yada kafasina bunu sokmak istemez. Yada egitimi yuzunden okur ama anlmaz. Bilya yada top tufek etkiside sadece sana degil tum site okurlarina yazilmis anlasilmasi basit bir benzetme.

Bu yazi ile ne Nobel bilim odulu almayi dusunmuyoruz. BMW ninde abs fren sistemeni off road ta denemedigini sanmiyorum. BMW arkadaslarimiz bir zahmet el kitapciginda ABS si offroad da kullanma ile ilgili fabrika tavsiyelerini bize okur ise seviniriz. Komik bir durum ama Ducati mesala ilk defa 2010 da ABS fren kullanmaya basladi.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum Aye ben tum bu hesaplari biliyorum , 3 sene General Motorda calistim ama bu sitede her insan oglu benim bildigimi bilemiyecegine gore cok cok daha basit dile indirgemek lazim bazi seyleri. Her kez ABS nin nasil calistigini net bir sekilde bilmek istemez yada kafasina bunu sokmak istemez. Yada egitimi yuzunden okur ama anlmaz. Bilya yada top tufek etkiside sadece sana degil tum site okurlarina yazilmis anlasilmasi basit bir benzetme.

Bu yazi ile ne Nobel bilim odulu almayi dusunmuyoruz. BMW ninde abs fren sistemeni off road ta denemedigini sanmiyorum. BMW arkadaslarimiz bir zahmet el kitapciginda ABS si offroad da kullanma ile ilgili fabrika tavsiyelerini bize okur ise seviniriz. Komik bir durum ama Ducati mesala ilk defa 2010 da ABS fren kullanmaya basladi.
    Çok haklısın, ben kaptırınca başkalarını unutuyorum, anlattıklarımı anlayacak altyapıya sahip olduğunu düşündüğüm için böyle yazmıştım, yinede haklısın.

Nobel ödülü almak için bilime gerek yok abi, geçmişimize iki salla tamamdır.

Valla bende anlamadım ancak videodaki arkadaş fren yapmıyor adeta gaza asılıyor, yani tamam fren tutmadı, duramadın ama bu resmen roketlemiş gidiyor, hani videoyu izleyince ABS ye mok atmak aklıma gelen en son şey oluyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaw bırak 675 i..... Kimse almaz zaten...

O konu aydınlığa kavuştu... Şimdi konu başka....
    Bizim sitede arazide ABS kullanan kişilerin olduğunu sanmıyorum...

Şimdi de Halis Tüyer gider buralardan..Fuar öncesi bir kazık daha yedi BMW den.....
    Halis tüymez
    Halis sözünün eridir
    Üç kuruşluk F800 için tırtoluk etmez.
    mert adamdır; kaybettiği iddia için sözünden dönmez
    Yalan mı Halis?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halis tüymez
    Halis sözünün eridir
    Üç kuruşluk F800 için tırtoluk etmez.
    mert adamdır; kaybettiği iddia için sözünden dönmez
    Yalan mı Halis?

Verin gazı, F800'ün son sahibi benim mevcut durumda, hakkımı ara avukat abeyyy.

Verin gazı, F800'ün son sahibi benim mevcut durumda, hakkımı ara avukat abeyyy.
    Ben vazgeçtim @Halis'in halis F800'ünü istiyorum,sen haksız kazanç sağlama çık aradan

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler