Arazide ABS açık gidilirse ne olur?
Reklamlar
-
23 Şubat 2010, 19:32
Reklamlar
-
23 Şubat 2010, 19:39
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alp_tunay adlı üyeden alıntı
motorhocası adlı üyeden alıntı
Vah canımmm üylemii.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
23 Şubat 2010, 19:41
aYe adlı üyeden alıntı
Vah canımmm üylemii.
Yardımcı oldun Nissan-z ile seni de düşünürüz,ayıp ettin
-
23 Şubat 2010, 19:43
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
23 Şubat 2010, 19:46
aYe adlı üyeden alıntı
Varım ve kaybettim al senin olsun o döküntü F800
-
23 Şubat 2010, 20:12
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Varım ve kaybettim al senin olsun o döküntü F800
Ooo F800GS'im oldu, ben kazandım.
-
23 Şubat 2010, 20:14
aYe adlı üyeden alıntı
Ooo F800GS'im oldu, ben kazandım.
Bir tur atarım ama külüstür falan dedim de 125'likten öte motor tecrübem de yok
-
23 Şubat 2010, 20:17
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bir tur atarım ama külüstür falan dedim de 125'likten öte motor tecrübem de yok
Fuar boyunca turla işte üzerine alamanca pankart koyacam zaten.
-
23 Şubat 2010, 20:20
aYe adlı üyeden alıntı
Fuar boyunca turla işte üzerine alamanca pankart koyacam zaten.
Tamam çözdük işi bak hem @Halis'e yardım olur, farketmez Bmw karşıtı pankartla da bir tur atabilirim.
-
23 Şubat 2010, 20:23
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
23 Şubat 2010, 20:27
aYe adlı üyeden alıntı
Bah bah iş ciddye binince bana kaptırmamak için ilk sahibine sözlü iade
Sahi sen nerdeydin abi? yazın oralara gazlamaya gelelim, yanıksız kaz çevirmesi yeriz.
Kaz dağlarındayım ben orada kaz dolu gel çevirelim. Ayvalık.
-
23 Şubat 2010, 20:31
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
23 Şubat 2010, 20:33
Bir fikrim yok konu hakkında ama video bana çok komik geldi.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
-
23 Şubat 2010, 20:48
aYe adlı üyeden alıntı
bildiğim tek şey hiç bir insanın bir bilgisayar kadar iyi fren kontrolü yapamayacağı.
Katiliyorum.Bu amac icin yazilmis bi program gerekli donanima sahip olursa hic bir insan evladi kim olursa olsun Polat Alemdar bile olsa yine de bi yazilim kadar iyi yapamaz o isi.
-
23 Şubat 2010, 20:55
aYe adlı üyeden alıntı
Abi geçen yaz çanakkale'den dönerken, bi yerlere daldım ezineden sağa mı dödüm naaptım neyse yol kenarında elma ağaçlarına saldıran tipler...
Başladım sövmeye, taam göz hakkı bi tane al yürü niye torbaya topluyosun diye.
Sonra bi yerde çektim sağa bir tane elma aldım, bi diş ısırdım.
En son elimde çuval elma topluyodum.
Edremit'in içinden Çanakkale'nin Çan ilçesine bir yol gider,şiddetle tavsiye ederim.Şimdiye kadar öyle bir tabiat ve viraj dünyası görmedim. (100 km)Çanakkale'ye Balıkesir yolundan çıkacaklar Akçay'ın sıkıcı düz yolunu değil dediğim yolu geçsin, muhteşemdir.
-
23 Şubat 2010, 20:59
aYe adlı üyeden alıntı
Abi abs tekere şok vermez, PWM (pulse width modulasyon (darbe ile modülasyon)) denilen bir kontrol tekniği kullanılır, bunun frekansı(üst sınırlayıcı etken hidrolik selonoidlerinin tepki süreleri) sabitken, duty cycle 8,16,24,48 bit v.s değişken olarak 256 ila milyon değerler arasında hassasiyetle yazılım tarafından kontrol edilir ve neredeyse bir kaç nano saniye sonra yeni duruma göre yeni değer hesaplanır.
BMW örneği için, arazide yokuş aşağı durumlarda ABS yazılımı yetersizmiş diyebilirim, ABS'ye bilya etkisi top tüfek etkisi demem.
.
Dostum Aye ben tum bu hesaplari biliyorum , 3 sene General Motorda calistim ama bu sitede her insan oglu benim bildigimi bilemiyecegine gore cok cok daha basit dile indirgemek lazim bazi seyleri. Her kez ABS nin nasil calistigini net bir sekilde bilmek istemez yada kafasina bunu sokmak istemez. Yada egitimi yuzunden okur ama anlmaz. Bilya yada top tufek etkiside sadece sana degil tum site okurlarina yazilmis anlasilmasi basit bir benzetme.
Bu yazi ile ne Nobel bilim odulu almayi dusunmuyoruz. BMW ninde abs fren sistemeni off road ta denemedigini sanmiyorum. BMW arkadaslarimiz bir zahmet el kitapciginda ABS si offroad da kullanma ile ilgili fabrika tavsiyelerini bize okur ise seviniriz. Komik bir durum ama Ducati mesala ilk defa 2010 da ABS fren kullanmaya basladi.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
23 Şubat 2010, 21:03
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Dostum Aye ben tum bu hesaplari biliyorum , 3 sene General Motorda calistim ama bu sitede her insan oglu benim bildigimi bilemiyecegine gore cok cok daha basit dile indirgemek lazim bazi seyleri. Her kez ABS nin nasil calistigini net bir sekilde bilmek istemez yada kafasina bunu sokmak istemez. Yada egitimi yuzunden okur ama anlmaz. Bilya yada top tufek etkiside sadece sana degil tum site okurlarina yazilmis anlasilmasi basit bir benzetme.
Bu yazi ile ne Nobel bilim odulu almayi dusunmuyoruz.
BMW ninde abs fren sistemeni off road ta denemedigini sanmiyorum. BMW arkadaslarimiz bir zahmet el kitapciginda ABS si offroad da kullanma ile ilgili fabrika tavsiyelerini bize okur ise seviniriz. Komik bir durum ama Ducati mesala ilk defa 2010 da ABS fren kullanmaya basladi.
Çok haklısın, ben kaptırınca başkalarını unutuyorum, anlattıklarımı anlayacak altyapıya sahip olduğunu düşündüğüm için böyle yazmıştım, yinede haklısın.
Nobel ödülü almak için bilime gerek yok abi, geçmişimize iki salla tamamdır.
Valla bende anlamadım ancak videodaki arkadaş fren yapmıyor adeta gaza asılıyor, yani tamam fren tutmadı, duramadın ama bu resmen roketlemiş gidiyor, hani videoyu izleyince ABS ye mok atmak aklıma gelen en son şey oluyor...
-
23 Şubat 2010, 21:09
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Halis tüymez
Halis sözünün eridir
Üç kuruşluk F800 için tırtoluk etmez.
mert adamdır; kaybettiği iddia için sözünden dönmez
Yalan mı Halis?
-
23 Şubat 2010, 21:11
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
savaskayan adlı üyeden alıntı
Halis tüymez
Halis sözünün eridir
Üç kuruşluk F800 için tırtoluk etmez.
mert adamdır; kaybettiği iddia için sözünden dönmez
Yalan mı Halis?
Verin gazı, F800'ün son sahibi benim mevcut durumda, hakkımı ara avukat abeyyy.
-
23 Şubat 2010, 21:14
aYe adlı üyeden alıntı
Verin gazı, F800'ün son sahibi benim mevcut durumda, hakkımı ara avukat abeyyy.
Ben vazgeçtim @Halis'in halis F800'ünü istiyorum,sen haksız kazanç sağlama çık aradan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler