2005 te Yaptığım Kazanın Birebir Aynısı...
Reklamlar
-
Livelak ve bu nothıng toxıc sitelerine çok bakarım...şimdi gördüğüm bu video benim ybr 125 ile 05 yaptığım kazanın resmen kopyası...
arac hatalı dönüş yapıyor ve olan maalesef bize oluyor...
Ame eleman sol arkaya çarpıyor ve olduğu yerde kalıyor...ben sağ ön lastiğe çarpıp (Hundaı accent) ön kaputta yuvarlanıp 3-4 metre öteye fırlamıştım...
bu nothıng toxıc sitesi çok sert bir sitedir sakıncalı linkler içerebilir...
http://www.nothingtoxic.com/media/12...r_CCTV_Footage
..............
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
motorlunun hızı çok fazla kıvırmaca tekniği işi çözebilirdi ama o baktığı yere gitti ... 3 faktörüde saydım
-
Çok hızlı ve kontrolsüz geçiyor.Nolursa olsun dört yolda yavaşlanır yol bizim olsun olmasın.
Yol benim diye basarsan başkasının hatası yüzünden kaza yaparsın böyle.
Söylediklerim motora saygı olmadığı için geçerli yoksa yol bizimse geçmek gerek ama geçersek olan bize olucak
-
ufuktan adlı üyeden alıntı
motorlunun hızı çok fazla kıvırmaca tekniği işi çözebilirdi ama o baktığı yere gitti ... 3 faktörüde saydım
bi faktörü saymadın..Yusuf Yusuf faktörü...yusufdan sonra faktör DD teorileri masal gibi geliyor o an...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
evet 5. faktör ise tecrübe
tecrübe faktörü yusuf yusuf başta olmak üzere hız , yol kontrolü , kıvırmaca gibi tüm etmenlerin olumsuzluklarını devre dışı bırakır ..........
bu mesaj kendini 5 saniye sonra imha edecektir
-
Tecrübeli birçok kişinin o durumda Yusuf faktörünü engelleyemeyip kaza yapıcağının garantisini veririm.Hakikaten çok tecrübeli istisna kişiler olmadıkça birçok kişi o durumda kaza yapar söylediklerinizin birçoğu anca teoride olur mete_han'ın dediği gibi.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Livelak ve bu nothıng toxıc sitelerine çok bakarım...şimdi gördüğüm bu video benim ybr 125 ile 05 yaptığım kazanın resmen kopyası...
arac hatalı dönüş yapıyor ve olan maalesef bize oluyor...
Ame eleman sol arkaya çarpıyor ve olduğu yerde kalıyor...ben sağ ön lastiğe çarpıp (Hundaı accent) ön kaputta yuvarlanıp 3-4 metre öteye fırlamıştım...
bu nothıng toxıc sitesi çok sert bir sitedir sakıncalı linkler içerebilir...
http://www.nothingtoxic.com/media/12...r_CCTV_Footage
..............
Yanlış görmediysem adam olduğu yerde kalmıyor. Arabanın ve ön kaputun üzerinden uçuyor. Süperman gibi.
-
nereye dönmeye çalışıyor acaba o denyo.
-
sysroot adlı üyeden alıntı
Tecrübeli birçok kişinin o durumda Yusuf faktörünü engelleyemeyip kaza yapıcağının garantisini veririm.Hakikaten çok tecrübeli istisna kişiler olmadıkça birçok kişi o durumda kaza yapar söylediklerinizin birçoğu anca teoride olur mete_han'ın dediği gibi.
tecrübeli biri zaten o yolda o hızla gitmez .... tecrübeli bir kişi o kazayı o şekilde yapmaz, çünkü zaten tecrübe kavramı teoriyi değil pratiği kapsar !!!!!
geçen gün verilen soğukkanlı videosunu izlersen , yüksek hızlarda bile tecrübenin ne ifade ettiğini anlarsın
-
Motorcu hatalı.... Tamam araba ordan nereye döner?... Neden döner?... Ama motorcunun sürati yaya geçidine yaklaştığı için azaltması lazım... Hızı az olsa çarpmaz dururdu...
Araba bi dangalak motorcu ayrı dangalak....
Hep bu gibi basit sebeplerden olmuyoru kazalar?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Motorcu hatalı.... Tamam araba ordan nereye döner?... Neden döner?... Ama motorcunun sürati yaya geçidine yaklaştığı için azaltması lazım... Hızı az olsa çarpmaz dururdu...
Araba bi dangalak motorcu ayrı dangalak....
Hep bu gibi basit sebeplerden olmuyoru kazalar?...
la topitoş yol ortasındaki düz çizgi sana bişey ifade etmiyorumu...nereye dönüyon babayaro...
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
bunun bir benzeri başıma geldi hatta aynısı ama kaldırımla arabanın arasında yaklaşık 30 40 santimlik genişlik vardı sanırım oraya kaçıp kurtuldum ama bunun verdiği yusuf yusuf olayıyla yaklaşık 1 2 km sonra virajı alamayıp kendimi çalılarda bulmuştum normalde alabileceğim bir virajdı ama orda biraz mola vermeyip yusuf yusuf şeysiyle yola çıkınca olanlar oluyor en önemli faktör yusuf yusuf
-
ufuktan adlı üyeden alıntı
tecrübeli biri zaten o yolda o hızla gitmez .... tecrübeli bir kişi o kazayı o şekilde yapmaz, çünkü zaten tecrübe kavramı teoriyi değil pratiği kapsar !!!!!
geçen gün verilen soğukkanlı videosunu izlersen , yüksek hızlarda bile tecrübenin ne ifade ettiğini anlarsın
Tecrübe demek 4/4 lük motosiklet kullanacağın o yolda hızlı gitmeyeceğin anlamına gelmez.Hata insana mahsustur.Şu sürat yapıldıktan sonra bir çok tecrübeliyim diye geçinen insan durumu kurtaramaz.Dediğin gibi baştan olayı engelliyeceksin o süratte gitmeyerek.Biliyorum zaten videoyu merak etme
-
belki dönülmesi yasak bir yer olabilir ama araç sinyal vermiş ben dönecegim diyor ,e motor sürücüsü bodozlama dalıyor araca. bizim burdaki bazı sürücüler bil hassa minübüscüler,taksiciler sinyal vermeden dönerler ve ya yola çıkarlar.birimize denk gelir ve dikkat etmezsek aynen sonuç genelde böyle oluyor.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
-
Motosikletde hızlı bu arada bunu es geçmemek lazım...2005 te bende çok hızlı çaktım araca...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Motosikletde hızlı bu arada bunu es geçmemek lazım...2005 te bende çok hızlı çaktım araca...
Biraz geç olacak ama geçmiş olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler