Arkadaşlar Bu Supersportların üzerinde insanmı var? + Bunlar Yaşadımı o virajı döndükten sonra Merak uyandıran bir konu
http://www.facebook.com/video/video....72&ref=nf:cat:
Arkadaşlar Bu Supersportların üzerinde insanmı var? + Bunlar Yaşadımı o virajı döndükten sonra Merak uyandıran bir konu
http://www.facebook.com/video/video....72&ref=nf:cat:
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
O ne ya.. Saniyesinde geçip gitti.. Vay..
bence okadar hızlı değiller bunun yanında
kameranın içinde bulundugu arac en az 80 km/h ile ilerliyor ve yanından geçen aracın rengini zor görüyoruz
http://www.facebook.com/video/video....8823544&ref=mf
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Yanlız Motoru Tam limitinde Sürüyorlar Helal olsun Demek Lazım
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
hocam o ne yauu profosyonel diye ben buna derim
RIDE or DIE
bugatti 410 a çıkıyor da v16 motor var be abi 1001 beygir 4 turbo bilmem kaç intercoolr :D:D:D:d ama motorlar iyi gidiyor adamlar yola yapışmış ve yolu tanıyolar yolda iyimiş baya
Ağaç ve çalıda hız tehlikesi vardır, kaplumbağanın teki geçmeye kalksa bile apışıp kalırlar
moto gp yi start-finish düzlüğünde rossicilerin arasında izlemiş biri olarak hem övünür hem bunların gerçek olduğunu söyler hemde insanoğlunun bunları izlemesi gerektiğini savunan birisiyim.İstanbul parkda son yapılan motogp yarısında benim bulunduğum tribünde kulakların zarar görmemesi için kulaklık dağıtılmmıştı ve emin olun gerekliydi.Önünüzden geçen motorları sadece renklerinden tahmin edebiliyorduk...
Isle of man TT yarışından bir sahne zannedersem bu sene yapılan.Netten indirmiştim.İrlandada adada 1900 lerin başlarından beri yapılan,herkesin harcı olmayan bir yarış.Pist adanın etrafını dolaşan yol.Hiçbir koruma v.s yok direk ağaca yada yol kenarındaki bir duvara patlama olasılığı çok yüksek.2008 ve 2009 u netten indirdim geçenlerde.Seyredin bence.Bu senekinde rosside konu mankeni olarak vardı.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
bence adamlar işi bitirmişler
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Cihan,imzadaki (Nerede kalmıştık),Erkan Can'ın repliğindenmi?
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)