arkadaşlar. facebookta bir motosiklet videosu paylaştım. (herhangi birtanesini illaki izlemişsinizdir) eleman vidyoda yaklaşık 100-110 km hızla giderken direksiyonu bırakıp arka koltuğa oturuyor. sonra kendisini motorun gerisine atıyor. ayakta durarak motorun arkasından tutuyor. (sörf yaparmışcasına) ayakkabısının altındaki metal cisim asfalta sürtününce kıvılcım çıkıyor filan..
işte bu videoya bir arkadaşım inanmıyor. (motoru kullanan başka bir şahıs var ama kamerada gözükmüyor, motosiklet tek başına öyle düz gidemez) diyor.
ben anlattım ama inanmıyor. hepimiz biliyoruzki motosiklet belli bir hızdan sonra, rüzgar ve yol izin verdiği sürece kendi kendine düz bir şekilde gidebilir.
şimdi arkadaşımı inandırmak için aradığım video'ya gelelim
profesyonel bir motosiklet yarışı idi. arkadaki motorcunun kamerası ile çekilmişti (sanırım) öndeki yarışçı motosikletten düşüyor ama motosiklet biraz sarsıldıktan sonra düzelip kendi kendine gidiyor. yarışçı koşarak motora binip yarışa devam ediyor..
arkadaşımı inandırmak için, yüzlerce kamera karşısında çekilen bu vidyoyu arıyorum dostlar. şimdiden teşekkürler..