Var mı ben bu hareketi yapabilirim diyen bi babayiğit yada hanımcan
http://www.akilli.tv/video/450197/Mo...r-donuyor.aspx
Var mı ben bu hareketi yapabilirim diyen bi babayiğit yada hanımcan
http://www.akilli.tv/video/450197/Mo...r-donuyor.aspx
Adam hareket yapmıyorki..Acemi, Dönmeye çalışmış becerememiş...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
üst üste 6-7 kere izledim..adam okadar kendinden eminki..dans ettiriyor ya resmen..inanılmaz bence
Yuh be.. O ne hareketti öyle be..
hiçbir zaman.hayalperest olma.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Eğer bu adam motor kullanıyorsa biz ne yapıyoruz? yada biz motor kullanıyorsak o ne yapıyor?
onu aslında yanlışlıkla yaptı
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Denemeye değmez çok tehlikeli!!!
Bence bu hareketi yapmak için tabi yıllarda önemli ama bana kalırsa doğuştan da bişeyler olması lazım yıllar kurtarmaz , yıllar tecrübe getirir ama yetenek getirmez
Yılların geçmesiyle olmuyor bu işler... Anca yaşlanıyoruz , ileride bastonla yapabiliriz tabi bu hareketi.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
daha once verilmişti ama gerçekten harika.Bizim çincancon larla denesek pert oluruz.
yetenek Allah vergisi. kavrayabilme öğrenebilme yetisi kişiden kişiye değiştiğine göre kaç yılda günde ayda yada videodaki gibi saniyede yapılabilir orası kocaman bir soru işareti bence
Master of Davar
Belli ki bu adam sıradan motosiklet kullanıcısı değil, bir akrobat yani. Bu tür konular açıldığında herkes sıradan bir sürücü bunları yapıyormuş gibi hayret mesajları yazıyor
110 yıl yürüyen biri artık bunu yapmaya başlayabilir mi mesela?
Şimdi Whitehair, bu adam yürüyorsa biz naapıyoruz
gereksiz hareket ... ben motoruma kıyıp zaten böyle saçmalıkları denemem
adam bence sıradan bi sürücü degil bence.. şekildede görüldügü gibi
yetenek işi de böyle hareketlere bence gerek yok kim bilir öğrenme aşamasında kaç kere düşmüştür
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)