Acaba bir denesemmi diyorum amaa nerde o günler
Acaba bir denesemmi diyorum amaa nerde o günler
Getirin motoru deniyelim hemen..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
Bence adam profosyonel vede aşmış olayı ama bu hareketler yollarda yapılacak hareketler değil.
hareket güzel ama kullandıgı 1000 rr ama videoda tanınmaz halde. grenaj yok far yok. naked olmuş. avrupada motor fiyatları bizdeki gibi degil. olsa bile alım gücü yüksek. dolayısıyla hareket deneyecez diye hem motoru dökmenin hemde kendinize zara vermenin bir anlamı yok.
ya adamlarda gelir oranı hem fazla ..fiyatlar pahalı olacagi yerde bizden daha ucuz ..gelde deli olma yaaa
daha önce de verilmişri ama ben her seferinde aynı hayranlıkla izledim ve izlerim. en önemlisi ise orada bir çocuk bisikletle dolaşıyor ve adam kendinden çok emin. o çocuğun orada olmasıi motosikletle yapılan hareketten bile tehlikeli....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
dönerken motoru hoplatıp şaha kaldırması cok etkileyici
şaha kaldırırken pati de çektiriyo..gaza ne kadar bilinçli yükleniyo biz yapsak tepe takla düşeriz zaten ben motorun önünü bile kaldıramıyom beni aşar 100 senede yaşasam bunu yapamam
ben bu adamdan cok daha iyi yaparım .. tabi ancak rüyamda
Marifetini göstermek isteyen adam padişaha demiş ki "Ben on metre uzaklıktan şu ipliği iğneden geçiririm".Padişah da "Buyur yap" demiş ve adam hakikaten de yapmış dediğini.
Bunu gören sultan "Bu adama 40 altın verin sonra da 40 sopa vurun "Demiş. Önce sevinen adam 40 sopayı duyunca hayretle sormuş"Sopa niye sultanım." Sultan da buyurmuş ki "böyle lüzumsuz işlerle uğraştığın için"
Kıssadan hisse paran çoksa, kendini çevrene kanıtlayacak başka bir hünerin yoksa bu ve benzer işleri deneyebilirsin.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Ülkemizde de oradaki fiyatlara satılsa motorlar kimsenin içi cızz etmeden dener ve öğrenir.
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
Bazı motorlar modlu yanlız bunu pek dikkatle izlemedim ama sırf bu hareketler kolay yapılsın diye dişlilerle debriyajla frenlerle lastiklerle oynama olduğunu gördük.
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Bu hareketleri yapmak küçük ve hafif motorlarla okadarda zor değil bence...
8 şeye sahip kiş-i bu haraketi başarıyla yapar....
1 yetenek
2 para
3 tecrübe
4 para
5 boş zaman
6 para
7 para
8 para
Yahu ben gecen gün yaptim...
Ama motoru düsürdügüm icin simdi kendime koruma takozu ismarladim..
Tam 80 euro..
Ama ben böyle yaparken düsürmedim..
Bir öpücük alacam diye.. Allah belami versin..
Bunlara baktigim zaman ben motor kullanmiyorum diye düsünüyorum hep...
Koymayin abi böyle videolar yaaaaaaaa...
Eger motor kullanmak buysa ben ne yapiyorum???
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Korkmayın, bu, motor kullanmak değil, akrobasi. İyi motorcu olmanız için akrobasi yapmanız gerekmiyor
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
6 hafta lazım bu hareketı yapmak için bu ne ki ben düz yolda motosıklet kullanıyorum yaaa varmı ötesi bu arada 5 kere izledım bu tamamıyle yetenek işi helal olsun
eleman stuntçu belli,
ön-arka lastik havaları düşük ve arkada tepsi gibi dişli var ama elamanı gerçekten takdir etmemek haksızlık olur.
ayrıca motosiklet bir harika....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)