Videonun sonunda Mick Doohan "caddelerdeki onca ıvır zıvır pistlerde de olsaydı şu an herhalde mezarda olurdum" diyor... Mealen
Videonun sonunda Mick Doohan "caddelerdeki onca ıvır zıvır pistlerde de olsaydı şu an herhalde mezarda olurdum" diyor... Mealen
[B]J şimdi asker[/B]
Süper hazırlanmış bir video.... Çok güzel....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Doğru diyor
Gerçekten çok güzel
Teşekkürler Paylaşımın için..
Motosiklet (Eğer Trafikte Kullanılıyorsa[!]) Gösteri Aracı Değildir!
değişik bir bakış açısıyla çekilmişi paylaşman güzel...
hiç bu açıdan bakmamıştım, hatta olabileceğini düşünmemiştim bile...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Dogru soyluyor ama Avrupa standartlarındaki pistlere bakarak....
Birde bizim pistlere bakın !
Sinan SOFUOGLU neden vefat etti ?
Motosiklet Pistinin pist kenarında kalan kısımlarında neye basını vurdu da vefat etti ?
Neden Sinan SOFUOGLU ambulans ile hastaneye kaldırılır kaldırılmaz piste kamyonlar girdi ?
Bunların hesabını bugun o pistin ve bu caminanın rantını yiyenlere sormazlarsa yazıklar olsun bu ulkenin butun yoneticilerine..........
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Bizim burada savunduğumuz düşünceyi çok güzel bir şekilde hazırlamışlar.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
İzmir pistinde bunlara benzer bir çok nesne var pist kenarlarında....
Başta foto çeken ablalar....
ben bayılıyorum bunların düşüp sürüklenişlerine
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
videonun sonunda "yol yarış yapılacak yer değildir" manasında birşey yazıyor.
adamın ne söylediğini çok anlayamadım, sonunda "muhtemelen ölürdüm" diyor ama.
pistlerin durumu ile alakalı değil.
ana fikir " akıllı olun pistte yarışın caddede değil" olsa gerek.
mesaj gayet net tabi anlayana.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Anlayan için başarılı bir video..
Bizde de ancak şöyle gazladım böyle makas attım videoları yayımlanır ya anca..
Fark diyorlar ya..Aynen budur fark..!
çokk güzel bir videoo
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
İzlemeye doyamıyorum. Ancak bizdeki pistler -şaka gibi ama- kenarında barındırdıkları taş topaçlar itibariyle neredeyse trafik kadar tehlikeliler. Şimdi körfez pisti kapandı. Ama İzmir'deki pist ne halde ? Ben gidip göremedim ama görenlerin anlattıklarına bakılırsa:
pistin hali ortada gibi. Orda burda -"yok efenim ne demek, İzmir yarış pistinin sahibi bilmem ne bey güvenliğe çok önem verir" diye atıp tutanları duymuştuk. Demek ki körfez pistinden bir farkı yok oranın da.
Bu arada şunu da eklemek istiyorum. Aramızda "Büyük" motor kullanıpta bu videoyu YÜZBİN kere izlese de yine trafikte olmaması gereken şekilde sürecek "Motorcu"lar var. Onlara sorarsanız düşüpte asla bir elektrik direğine falan sürüklenmeyecekler. Asla hız yaparken önlerine bir çocuk atlamayacak. Sadece ve sadece motorları pert olacak. Olur da patlarlarsa umarım zararları sadece kendilerine olur. Ama istatistiki olarak bu imkansız. Eninde sonunda biri veya diğeri saatli bomba gibi zamanı gelince birilerinin elinde patlayacaklar kendileriyle birlikte.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)