Topağın kitlenmesini talep ediyorum.... 3.saniyede Halis kural dışı hareketler yapmış... Forum kuralları çalışsın....
Topağın kitlenmesini talep ediyorum.... 3.saniyede Halis kural dışı hareketler yapmış... Forum kuralları çalışsın....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Arasira ben de yagmurda, hiz yaparim.
Seviyorum napayim!!!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
yapmayın mt ahalisi yapmayın Fake bu video , asfaltın altında mıknatıs var yahu
[I]::angry2:: Kuşansam da tekrar Demir kanatlarımı , kaçabilsem her türlüsünden dertlerimin , birlikte çığlık atsak gene yollar bitinceye kadar ... ::angry2::[/I]
trafikte denemeyin.bizm yollar yemez bu hareketleri
Ondan sonra kamera Halis abiyi göremedi ama ben arkasındaydım, bir sonraki virajda yoldan çıkıp tabelaya girdi, doynnnnkkkk! sesinden sonra yola geri döndü...
İnince abi dedim ne oldu virajımı alamadın, yok baktım tabela plastik ondan vurdum dedi.
Şimdi yürürken bile önüne plastik ağırlıklı metaryellerin gelmemesine özen gösteriyoruz.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
mübarek sanki buz pateni yapıyo))
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
Bende hep yapıyorum ama istemeyerek
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hakkının önüyle Mert'in arkasını birleştirirsek bu arkadaş bile ağzı açık izler. yorum biraz ofsayt olmuş abi şaka tabi ciddiye alınmasın helal ya ne guzel sürüyor gençlere kötü örnek amaaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:07 ----------
özellikle 50. saniyede harbi harbi araba gibi drift yapıyor helal olsun
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
AYE nin dediği yağmurda lastiğin tutunma olayına katılıyorum.çok defa bende test ettim yağmura yakalandığımda. hatta bir sefer edirneden dönüşte şiddetli bir yağmura yakalandığımda 180 km/h cıvarı seyrediyorken yanıma gelen bir S2000 Honda ile biraz takıştım.250 cıvarı hızımı hiç bozmadan çerkezköy sapağına kadar geldim(risk yaşamadan). yani yağmurda lastik tutmaz diye bişey sözkonusu değil,eğer lastikleriniz uygunsa .
Buarada Kiyonari müthiş gidiyor gerçekten videoda
4 tekerde drift tutkum kesinlikle var atvyle bi kova su dökülmüş bi viraj gördüğümde benzinlik çıkışlarında ( ki çok sık çıkıyorum :S:S:S ) hiç kaçırmam u dönüşler falan ama motor bikere altımdan kaydı o bana yetti şimdilik sadece kalkışlarda arkanın birkaç metre oynaması veya yolun eğimine göre kayması bana yetiyor mutluyum :D:D:d hoş motorda sizler kadar da tecrübem yok ama denemişliğim var motorun üstünde zor durdum ki 250 cc landcruiser benim altımda bi hatırısayılır bi ss olsa çok yaşamam zaten.. videolar harika gerek yerli gerek yabancı olan Allah kazasız belasız uzun kmler nasib etsin üstadlar yapamasakta heycanınızı paylaşıyorm videolar çok cezbedici.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)