"Alet işler el övünür" demiş atalarımız.
Merak ve imkan birleşsin yeterki.
"Alet işler el övünür" demiş atalarımız.
Merak ve imkan birleşsin yeterki.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
kuru zeminde powerdrift yapabilen mutlaka vardır.Ancak Islak zeminde bunu yapmak ve böylesine hızlı kullanırken yapmak Kişinin Kendine özgüveninin ne kadar yuksek olduğunu gösteriyor..Bence takdir edilmesi gereken en önemli unsur budur Diyebiliriz..
Ayrıca birçok SS kullanıcısı Daha tekerinin Yanaklarını asfalta değdiremiyor ( Etrafta Bolca var ) Korkudan...Bence Onların videoyu defalarca izlemesi gerekiyor.En azından SS Le neler yapılabildiğini görmeleri açısından ve Özgüven tazeleme açısından....
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
Amcam SüperMoto'ya sarmış... SS sarmamaya balamış galiba :D
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
GSXRR, bu konuda sana katılmıyorum, bu videodaki motorda yağmur lastiklerinin kullanıldığı aşikar.
Emin ol bizim standart cadde lastikleriyle kuru zeminde gazlamamızdan daha iyi bir yol tutuşuna sahip.
Ayrıca yağmurda kullanmayı severim ve çokta kullandım, bilinenin aksine aynı kuru asfaltta olduğu gibi, yağmurdada makine ne kadar hızlıysa o kadar stabil.
Yağmur için en tehlikeli şeyin virajda korkup bir anda gaz kesmek olduğunu söyleyebilirim.
Drift gayet basit bir şey aslında en tehlikeli yanı Highside yani kayan lastiğin bir anda çok iyi tutunma sağlayıp kaymamasıyla drift için verilen kontranın alehe dönmesi durumu ve bunu yaşama riski ıslak zeminde çok çok daha zor.
Su psikolojik bir korku, bunu yenmek için kışın motorları eve sokup üstünü örtmek yerine, gazlamak için camın kenarında yağmuru beklemenizi öneririm.
Hatta abartıp karda buzda dahi binin, 08 kışıydı sanırım, don yapmış yolda Komtan'ın(Gürkan) önünde 200kmh civarı süratle bir power drift yapmışım, sayın moderatörümün dili olsada konuşsa.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Pist pist lastikleri ve bir pist yarışçısı, o kadar da olsun dimi
Yönetimden izin alın, gazlama videoları koyabilmek üzerine biz yağmurda karda toprakta Mt nin SS kullananları olarak size bikaç video çekip atalım
Zevkle izlersiniz
GKN MOTORS
aye, İsmini bilmediğim için nick'inle hitap ediyorum.Henüz yeni olduğum için tanışmadık daha..Umarım tanışırız..Aslında ben doğru izah edemedim heralde eğer doğru ifade edersem Kendimi hak vereceğini düşünüyorum.
Yağmur lastiklerinin kuru asfalt lastiklerine oranla daha iyi yol tuttuğunu biliyorum..Drift konusunda zaten seninle aynı fikirdeyim.Yapmak çok da zor değil hatta motosiklete yeni başlayanların zaman içerisinde cesaretle yapmaya başladığı ilk hareketlerden biridir...
Bende yağmurda motorunu camın önüne koyup yağan yağmurla dışarı çıkıp motorun üzerine atlayıp tecrübe çalışmaları yapanlardanım.Sonuçta ülkemiz iklim konusunda zengin Bir coğrafyada... Böyle bir şans varsa değerlendirmeli insan...
Bir şeyi yapabilen biriysen ve senin gibi yapabilen birisi varsa onu seyredip eksiklerini görebilirsin.Artılarıda hafızana kazırsın..Zaten burada bunu yapmak çok zor yada çok kolay dan çok...Seninde söylediğin gibi SS'lerin güvenlik önlemleri alındığı takdirde yağışlı havalarda da Kullanılabileceğini göstermek,Hatta limitlerde de kullanılabileceğini göstermektir bu videoyu izleyen Ss kullanıcılarının görmesi gereken şey bence budur,
Çünkü eminim sende duyuyosundur.Bir yargı var insanlarda SS'ler Yağmur yağdığından kullanılmaz!! Hayır Kullanılır.Ama doğru lastik seçimi ve önlemlerini alırsan ve bunada hem özgüven hemde tecrübenle pekiştirirsen Kullanılır...
Benim anlatmak istediğim buydu.. birçok SS kullanıcısı (Tecrübelileri tenzih ediyorum ) Henüz motosikletinin neler yapabileceğini , Kendisinin neler yapabileceğini bilmiyor.En azından bazı şeylerin de olabildiğini gerek video'yu izlerken,gerek senin söylediğin şeylerden görebilirler..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 ----------
Arkadaşım Herkesin düşüncesi görmek istediği farklıdır.Böyle bir Polemiğe girmek zaten doğru değildir.Ancak şunu bilmeni isterim.Sağdan soldan yanakları değdirmeye çalışırken Düşüp zarar gören sürücüler...Yapılmaması gereken yerlerde hız yapıp,olmadık yerlerde önüne araç çıkan , yaya çıkan ve kaza yapan motosiklet kullanıcılarına oranla çok daha azdır.
Ayrıca acemilik ayrı bi kavram,korkuları yenmek ayrı bir kavramdır.Bu tecrübe ve cesaretle ilgilidir...Bu benim fikrim elbette herkesin düşüncesi dediğim gibi farklıdır.
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
aYE
Motosikleti: CBR1000RR07Pert CBR1000RR08Pert CBR1000RR09Pert
Kan Grubu: A Rh+
maşallah avatarındanda belli oluyo pert,pert,pert bence biraz daha sakin binmeyi denemelisin sende pert olma sakın sevenelerin vardır muhakkak ve bizde seni seviyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 ----------
Profosyonelbi sürücüProfosyenel bi teknik ekip tarafından yarış için hazırlanmış bi HONDAProfosyenel yarışcılar için hazırlanmış ekipman ve korumalarProfosyenel yarış pistiYağmur lastikleri
BENCE BAŞLIĞA SAKIN SİZ DENEMEYİN YAZILMALI çünkü bu kadar profosyenelliğin yanında amatörce yapılan denemelerin sonucunu düşünmek bile istemiyorum
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ne diyelim abi adam kullanıyor
Yüksek Kalite Üstün Performans
kartepeden inerken ani frenlerle birlikte istemeden drift yapıyorsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 ----------
gökhanım videoları mail adreslerimize at 3. sayfayı görmeden kilitliyorlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:05 ----------
bütün mt kullanıcılarına soruyorum buz üzerinde motor kullandınız mı?
geçmiş yıllar içinde karda motor sürüp resmini videosunu atan arkadaşlarımızda oldu
ben saatlerce kullandım defalarca düştüm az hasarla en kötü kazalar buzda oluyormuş öğrendim
yağmurda kullanmak bir şey değil ben tapa gaz gidiyorum, rus videolarını izleyin adamlar buzda yarışıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 ----------
gökhan,
sen karla karışık yağmur yağarken ocak ayında gece saat 2 teker yapan gördün mü? ben bizzat arkasındaydım 1000 rr la DELİ_MAVİLİ Kemal
yetiştirdiğim deli motorculardan
ne varki bu arkadaşın yaptıklarında bende yaparım ama ilk ve son yapışım olur herhal
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Motosiklet ducatimiydi banami oye geliyo???
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Gençliğim geldi aklıma.. kereta aynı ben..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
HeLaL Olsun be..
süper tekkelimeyle süper
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
eleştirielre açık bölümler varsa bilemeem ama ben beğeniyle izledim. tv lere böyle görüntüler düşmüyor ne yazık ki :(
ama böyle kullanmak isterdim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
peki düşünce uyanıyormusun yoksa birden yatak ıslanınca yagmurmu zannediyorsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------
[QUOTE=aSuBaYaH;1861919]kartepeden inerken ani frenlerle birlikte istemeden drift yapıyorsun[COLOR="Silver"]
ama sen mertle yolda hiç gitmedigin için konuşması kolay ben mertle yolda giderken bende 600rr var onda 250 ninya vardı onu onunla yakalamak bile nerdeyse beceri gerekti ama şimdi diyeceksinizki o senin beceriksizligin dersin bende evet derim ben beceriksizim ama denemesi bedava adam düz yolda makas atarken drift yapıyor
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Adam Resmen Asfaltı Aglatmış Dirft manyagı bu adam
07-gєηçℓιк
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)