iyi seğirler.
baştan uyarıyım full koruma geçen arabalarda tanıdık şekil olsun diye trafik yaptık normalde trafiğe kapalı alan.
Kamera arkasında iki acil müdahale ambulansı hazır beklemekte.
Pit kızlarından hiç bahsetmiyorum
...........
iyi seğirler.
baştan uyarıyım full koruma geçen arabalarda tanıdık şekil olsun diye trafik yaptık normalde trafiğe kapalı alan.
...........
Drift Religion
haydi kolay gele facebook tada izledim trafikte yaptığınız için biraz yadırgamıştım ama dediğin gibiyse iyi.keşke herkes trafiğe kapalı alanda çalışsa şunları.....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
gökhan senden önce davrandı....
gazcılar alayına tekerde yayınladı videoyu......
...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
helal olsun canlarınm benim...
söylediklerinin hepsine katılıyorum hatta ambulansın şoförü bendim... :D
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Guzel )
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
[QUOTE=Marv;1856991]iyi seğirler.
Trafige nasil kapadiniz onu anlamadim???
Birde bunlar cok profi on kaldirmalar degil gordum ben kusura bakmayinda...acemi on kaldirmalar neden derseniz cok sert indiriyorsunuz cunku...
Marifet on kaldirmak degil on kaldirdikdan sonra hareketi stil tamamlamak.
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
delerim , hemde 7'ye atar delerim
Güzel bi yol çalışması ,kapalı alan , full koruma , sağlık ekibi 10 numarasınız valla
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Ne kusura bakması üstadım, 4 senedir tekerde geziyorum yapabildiğim bu
Videoyu msjından sonra tekrar izledim bi videonun başında bide ensonda sert indirişim var, sanırım sondaki artık bitirdiğim için aralardakide bizim araya koyduğumuz arabaların kendi şeridinden çıkıp bizim şeridimize girerek birbirlerini solladıkları için..
Teker mantığını bilsen bu kadar acemice bakmazdın bu olaya ama söz senin için basamak basamak kalkan basamak basamak inen bir video çekerim, kamerayıda ön maşa aparatına bağlarım keyifle izlersin
GKN MOTORS
hahahah basamak basamak ha süper yaaa.videoyu izlerken guruda duydum ya bende bi beykozlu olarak.Ama mekanı çıkartamadım.Sanki riva yolu mu desem,kavacık a giden tünel yolumu desem şaşırdım.Ha bide çok akıllıca davranıyosunuz hee ,kaldırıyosunuz ön tekeri km saati yazmıyo bende diyorum bu ss ler neden düşük km oluyolar diye :D Bidaha yaparsanız böyle bişi haberim olursda izlemeye resimlerinizi çekmeyede gelirim davet ederseniz.Ben 7 sene yamaha fabrikasında çalıştım ama şimdi ayrıldım fabrikadan boş vaktim var.Galiba makinalardan biride r1.
digeri 600f mi? kırmızı olan
Ekonomik kriz iste , iki teker birden eskimesin diye adamlar cirpiniyor. Ahha ahh eskiden iki tekerde giderdik. Ne ise bu da guzel olmus tebrik ederiz
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Teşkkür ederim Riva yolu, beyaz makina avatarımdaki 98r1.
Bu makinalar yada ss makinalar diyim kmyi ön dişliden alır ön tekerlikten değil yamaha fabrikasında isen bilmelisin aslında bunu, Her zaman bekleriz
Evet
Teşekkürler Davit, Buz motor 370 lira dediğinden beri ön lastiğe Selim daha asfalt yüzü göstermedi
GKN MOTORS
GKN usta haberim olursa gelirim tabiki.Madem bykozluyuz benim ss olan arkadaşları sorayım belki tanırsın.Fatih ASLANBAY var honda sı vardı kazada yapmıştı birde cihat KENDİRLİ ama o vefat etti ikiside ilk okuldan arkadaşım.
bir günde benim dükkanın orda yapın şunuda seyredelim arkadaşım ya
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
GKN bide şu debriyajla kafa dikmeyi teoraik olarak yazarsan çırak olarak katılırım
gökhan kardeşim tek teker süper dğer arkadaşıda tanımıyorum ama o da iyi valla bende iki teker gıdıyorum ama videosu nu cekmek nasıp olmadı bırde dıkkat ettim maşallah ne kadar cok araç tanıdığınız varmış sanki tam trafık havası vermişsiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)