emreyle(dark_knight) 15 gün önce yaptığımız cekimlerin bazı bölümü
iyi seyirler
emreyle(dark_knight) 15 gün önce yaptığımız cekimlerin bazı bölümü
iyi seyirler
arkadaşım onları siliyorlar hemen siteden .nabza göre şerbet vermek lazım
şuan 600cc ye biniyorum malesef yaza kısmetse tekrar 1000cc alınca bol bol topspeed videosu cekeriz
Elinize motorunuza saglık
çok korkutucu geldi bana bir şey sormak istiyorum. ortalara doğru bir tane vw caddy yi sağlı sollu geçtiniz, eğer orda adam dikizlerde birinizi görüp diğer tarafa hamle yapsa kötü sonuçlar doğmaz mı. düzlükte, yolun boş olduğu yerlerde hız yapılmasına karşı değilim ama o yüksek süratlerde makaslara girmek o dar yerlerden geçmek bence çok tehlikeli. allah hepimizi korusun
Trafik kazalari oldugunda uzulmemize neden olmayinda....makaslarla trafigi tehlikeye dusurup video cekmek ovgu degildir...Amacim polemik yapmak degil...Sadece Bir insan kolay yetismiyor nice umutlarla emek verip gece gunduz demeden yedirip giydirip okutanlarida anlamak dusunmek lazim...
ne deseniz haklisiniz...Sizler gencsiniz...Ama dilerim Kaza yapmayin...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Baydar yine uslu durmamış İyi gazlamaymış
Şefkati abi , senin gixxer 1000'e nolduki ??
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Eger 41 yasindaysaniz ve tavsiyeere aciksaniz size tavsiyem ruhunuzu yaslandirinda makas atarak tehlikeye davetiye bastirmasin...Bu ugurda kac arkadasi(adrenalin denen hormonlardan bahsediyorum)yitirdik...
Yok eger sen konuyu mahvetme derseniz sozum yok size ama anayollar pist degil
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Osman abi hala 340-350 gidiyo maşallah ;)
deli_mavi öğüt alacak yaşı geçtik. hayatı bende seviyorum ama içinde adrenalin varsa
videonun sonunda göstermişsiniz arkanızdan salam bir araba kaptırmış geliyordu sizin tayfadanmıydı?...
birde çalan müzik çok hoşuma gitti.sadece müzik için defalarca dinledim hatta videoyu indirip görüntüden arındırdım yüksek kalite mp4'çevirdim.şimdi çok daha iyi çalıyor rüzgar gürültüsünden arındırıcam çıplak halde müziği ortaya çıkarmaya çalışıyorum
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
güzel gazlama....yolda güzel olunca insan duramıyo zaten..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Bu kadar kasıcana valeo amcaya şarkının adını sorsaydın ya, eminim devlet sırrı değildir.
@Valeo amca
Güzel gazlamışınız, Halis abim sabahtan moderatörü gazlar, bayılır ispite, hoş bende seviyorum arbedeyi de bugünlerde keyfim yok.
Sizin o tarafların yolları bomboş, bir ara sıkıntıdan Ankaralı moduna geçmişsiniz.
Ankara'lıların hepsi istisnasız boş yolda makas atıyorlarda.
Boşuna demiyorum ben bu Ankara'nın en çok istanbula dönüşünü seviyorum diye.
arkamızdan gelen araba 261 beygirlik Audi S3. yolda geçtiğimizi biliyorum ,peşimize takılmış meğer
aslında o arabanın peşimizde olduğu farketmemiştim sonradan videoları izlerken gördüm.keşke farkedip biraz oynasaydım ;)
çalan müzik = pitbull calle ocho (youtube a bu şekilde yaz klipi izle ;)
AYE evet yollar maalesef boştu . istediğimiz makaslar olmadı.
dönüşü çorludan yaptık yol kalabalıktı . baya aksiyon çektiğimizi sandık fakat memory kart dolduğundan kapanmış kamera
baya sıkılmışsınızdır hocam:d ama makinanın top speed ini öğrenmek isteyen ilk oraya çıkmalı bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)