başka siteye koyun şunları yahu çatlıycam
başka siteye koyun şunları yahu çatlıycam
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
şevkati abi ayakta alkışlıyorum,
sizlerle tanışmamış kişilerin bu tarz yorumlar yapmalarını hoş karşılıyorum,
deli_mavi
kınalı kavşağından sonra edirneye giden otoban üç şerit ve araçların az geçtiği yoldur hız olarak 350 km hızı istanbul sınırları çevresinde göre bileceğiniz 300 km kilit yapıp gazıyla dakikalarca gidebileceğiniz en müsait yoldur. ss motora binip teker yaparak veya kaldırım üstünde cafelerin önünde hava atarak binileceğini düşünenler hız MAKİNESİNE binmesinler.
ayrıca OSMAN abim yaşına nazaran hayabusada kilit yapan ender insanlardandır yaptığı km leri bilen bilir
sevgiler
Valeo seni bir çok sitede görüyorum, SS'in gerçekten sevdalısısın sana bakınca ikimizde ortak pek çok nokta da yakalıyorum ama söylemlerin bazen olabildiğince sakin bir tip olduğumu düşündüğüm beni bile kıştırtıyor, gaza getiriyor.
Bu başlık altında da 3-4 tane mesajın var, SS kullanan bir çok gencin sana özendiğinin zaten farkındasındır, bu mesajlarınla birilerinin gaza gelip kendini öldürmesi düşüncesi seni hiç tedirgin etmiyor mu?
Sende farkındasınki özel ve sıradışı birisin, kendinden, yeteneğinden, geçmişinden başından geçenlerden bahsetmeden sadece sonuçları sunarsan çok kişi bende yaparım diye başına iş açabilir ve ikimizde çok iyi biliyoruz ki gaz kolunu çevir uzaa git demek değil bu iş.
Sana zahmet motora nasıl başladın, başından neler geçti, aile bağlarının, psikolojin, yeteneklerin v.s. sakınca görmediğin bir çok detayla kendini anlat ki, gençler bende yaparım demeden önce bir durup düşünsünler.
Tekerin hep düz bassın.
Saygılarımla,
Bu tür videolar forum kurallarınca yasak. Tekrarı halinde mesajalrınızı editleme ile uğraşamam bilginize
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)