Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

GazcıTeam video VALEO

REKLAM ALANI
    htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    başka siteye koyun şunları yahu çatlıycam
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başka siteye koyun şunları yahu çatlıycam
    ne alakası var , burasıda motosiklet paylaşım sitesi. sadece senin bindiğin motorlara hitap edmiyor

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    şevkati abi ayakta alkışlıyorum,
    sizlerle tanışmamış kişilerin bu tarz yorumlar yapmalarını hoş karşılıyorum,

deli_mavi
    kınalı kavşağından sonra edirneye giden otoban üç şerit ve araçların az geçtiği yoldur hız olarak 350 km hızı istanbul sınırları çevresinde göre bileceğiniz 300 km kilit yapıp gazıyla dakikalarca gidebileceğiniz en müsait yoldur. ss motora binip teker yaparak veya kaldırım üstünde cafelerin önünde hava atarak binileceğini düşünenler hız MAKİNESİNE binmesinler.

ayrıca OSMAN abim yaşına nazaran hayabusada kilit yapan ender insanlardandır yaptığı km leri bilen bilir
    sevgiler

Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şevkati abi ayakta alkışlıyorum,
    sizlerle tanışmamış kişilerin bu tarz yorumlar yapmalarını hoş karşılıyorum,

deli_mavi
    kınalı kavşağından sonra edirneye giden otoban üç şerit ve araçların az geçtiği yoldur hız olarak 350 km hızı istanbul sınırları çevresinde göre bileceğiniz 300 km kilit yapıp gazıyla dakikalarca gidebileceğiniz en müsait yoldur. ss motora binip teker yaparak veya kaldırım üstünde cafelerin önünde hava atarak binileceğini düşünenler hız MAKİNESİNE binmesinler.

ayrıca OSMAN abim yaşına nazaran hayabusada kilit yapan ender insanlardandır yaptığı km leri bilen bilir
    sevgiler
    Selçuk sana teşekkür ediyorum
    bizi tanıyan ve anlayan biri olarak çok güzel açıklamışsın sağollll

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Valeo seni bir çok sitede görüyorum, SS'in gerçekten sevdalısısın sana bakınca ikimizde ortak pek çok nokta da yakalıyorum ama söylemlerin bazen olabildiğince sakin bir tip olduğumu düşündüğüm beni bile kıştırtıyor, gaza getiriyor.

Bu başlık altında da 3-4 tane mesajın var, SS kullanan bir çok gencin sana özendiğinin zaten farkındasındır, bu mesajlarınla birilerinin gaza gelip kendini öldürmesi düşüncesi seni hiç tedirgin etmiyor mu?

Sende farkındasınki özel ve sıradışı birisin, kendinden, yeteneğinden, geçmişinden başından geçenlerden bahsetmeden sadece sonuçları sunarsan çok kişi bende yaparım diye başına iş açabilir ve ikimizde çok iyi biliyoruz ki gaz kolunu çevir uzaa git demek değil bu iş.

Sana zahmet motora nasıl başladın, başından neler geçti, aile bağlarının, psikolojin, yeteneklerin v.s. sakınca görmediğin bir çok detayla kendini anlat ki, gençler bende yaparım demeden önce bir durup düşünsünler.

Tekerin hep düz bassın.

Saygılarımla,

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Bu tür videolar forum kurallarınca yasak. Tekrarı halinde mesajalrınızı editleme ile uğraşamam bilginize
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler