allahtan korumalar tam da yara almadan kurtuluyor...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Üzerinde giysi bile ne korumasi.. adam sortla motora biniyor.
http://difm :cat:
1- amaç nedir ben çözemedim
2- teker bile yapıp sonra aniden paniklemek de ne oluyor?
3- gülerken düşünemeyenlerdenim ben
4- adamın derisi korumalardan bile sağlam sanırım ama taşkafası ağır gelmiş
5- vallahi ne yaptığını anlayamadım ben yaaa...
6- adam donun altına bot mu giymiş
7- ben de baktım vallaha mall..
8-
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Racing sürerken gaza gelmeme kuralı ihlali
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
herhalde iki küçük kasis varo yüzden dalgınlıkla kaptırıp koyveriyor. şortla böyle ucuz atlatmış olduğu için oldukça şanslı bi tip aslında
adam tekeri yanlışlıkla yapıyor , frenlemek yerine ayaklarını açıyor motoru durdurmak için ... acemi çünkü .... yüksek cc ve aceminin buluştuğu an diyebiliriz
yada ayşeciğin alpellaya doyduğu an
salagaa bakk!!xdDD ölddümmm =)
taş kafalıymış ama gerçek anlamda
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Abi aklıma bülent serttaşın düğünde masaya motorlan girmesi geldi ya....
SEnaryo aynı mekan kostüm ortam farklı
Aslında adam acemi bnce hayır kendinden biliyorum böle ilk vitesli motor kullanmanızda,vites nerdeydi fren hangisi anaaam die basiret bağlanır yapışırsınız ya gaza.
Aynen öle bi durum.
Acemi birinin teker deneyeceğini pek sanmıyorum. Benim senaryom ise şöyle.
Adam ama içkili olması yüzünden ama başka bir nedenle ilerideki duvarın farkında değil Bu haldeyken amcamız aşka geliyor ve tekere kalkmak istiyor. Ancak bir anda önündeki duvarı farkedince paniğe kapılıyor ve olanlar oluyor.
Aslında adamın canı iyi yanıyor ve kendini iyi hissetmiyor. Bu durum biraz yüreğimi burksa da, ama abi duvara toslayınca selenin yerinden fırlaması, adamın havalanması ve ayakkabısının metrelerce havaya fırlaması da tam akıllara zarar komedi ya
videoyu izleiyp yorumlarıda okuduktan sonra şu an yerden yazıyorum
yarıldım heaaa.ulan ne adamlar var be
Orgazma Dudak Büktürür
Zuhaaaaaaaaaaa
Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk
vurdu redbull votkaya duvarada toslar ağacada bi insan bukadar mal olamaz ya AVAREL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)