Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Nissan GT-R & Suzuki Hayabusa & Kawasaki ZX-14

REKLAM ALANI
    asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    GT-R Switzer P800 vs Hayabusa (0-300 Kmh)

Nissan GTR vs Kawasaki ZX-14

Yer Rusya

Nissan 800 hp imiş.

Bu nasıl bir arabadır böyle?!

Not: Youtube'dan video izleyemeyenler youtube'a alternatif giriş sitelerinden ilgili başlıkları yazarak videoları izleyebilirler.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ufuktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    evet böyle farklı bir otomobilin karşısında çok güçlü bir motosiklet olsada pek şansı yok ... ama 2 motosiklet sürücüsüde çok zayıf geldi bana ... kalkışlarından , oturuş pozisyonlarına , motora yatmalarına kadar herşey beceriksizce !!! teşekkürler paylaşımın için

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    e öyle arabayla da tomahawk yarışır anca
    facebook.com/kaskafa

ersinisdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FJR 1300 AE / Honda NSS Forza 300 Abs
    Nissan çok kararlı gidiyor ancak hayabusa da biraz modifiye uygulaması işleri değiştirebilir. Kawasakiyi kullanan pek işi bilmiyor gibi veya o motorun kapasitesi o kadar Ama Nissan hakikaten güçlü. Bir de Audi RS6 var o da fena..

Motosikleti
    YAMAHA fz6fazer 2007 - SACHS- cbf150
    Motosikletlilerin pilotluklarinda sorun yok, ellerinden geleni yapiyorlar. Yatsada kalksada amudada kalksa fark etmez, zaten pilotluk istemiyen bir yol. Araba cok kuvvetli !!. Inanilmaz bi vites sistemi var bu arada, müthis seri degisiyor. Yüklü bir motor ve iyi bir dragciyla belki basabas gidilebilir.
    http://difm :cat:

Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    nerde pilotlukta sorun yok zx14 deki elemanın kollarına oturuş pozisyonuna bakın hödük gibi depoya yapışmış , kollar dümdüz , camın arkasına gizlenemiyor

Motosikleti
    YAMAHA fz6fazer 2007 - SACHS- cbf150
    O zx14 ü rosside kullansa farketmez diyorum bende, istedigi kadar camin arkasina saklansin vs vs. Cünkü araba cok kuvvetli ve full. 800 bg ne demek biliyosundur, söylemesi bile tuhaf. Birakta gecsin motosikleti.
    http://difm :cat:

Motosikleti
    please wait mode...
    belliki arabalar agzına kadar full modifiye ile dolu ve motosikletlerin basit modifiyelendirildigini düşünüyorum.çünkü gecenlerde sitede cıkan bir habere göre;bir 600rr a full modifiye ile 330 küsür km yaptırmışlardı.kaldıki bu makineler 1300-1400lük.iyi bir modifiye ile nal toplatırlar.bence

ersinisdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FJR 1300 AE / Honda NSS Forza 300 Abs
    Nissan çok kararlı gidiyor ancak hayabusa da biraz modifiye uygulaması işleri değiştirebilir. Kawasakiyi kullanan pek işi bilmiyor gibi veya o motorun kapasitesi o kadar Ama Nissan hakikaten güçlü. Bir de Audi RS6 var o da fena..

Yanlışlıkla 2 kere yollamışız üstüne basar gibi

Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    ya ben zaten arabanın gücünü belirttim motorlar tabiki çaresiz kalacak ... ama motorcularda öyle aman aman sürücüler değil , anlatmak istediğim bu .....

asivezor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    altımda scooter hayalimde 600 f
    nissan harika gidiyor ancak şunu unutmamak lazım motosiklet redline girdiginde muhtemelen kesiciye giriyor ve son hızı 320 330 a kadar uzayan nissan farkı çakıyor. modlanmamış hiçbir araç bu şekilde bir hayabusayı madara edemez. üzüldüm dogrusu.

nukrozamrud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke
    Araba boşuna 235000 dolar değil
    Ama harbiden ya bu araba manyak bişi yada bu motorları kullananlarda iş yok
    Hayabusanın son hız 355 falan olması gerekiyo yanlış mıyım.O hızda bunu tokatlamaya yeter.

Çünkü başka vidyoda audi rs len düşünün yamaha r6 kapışıyo
    onda bile kalkıştan 260 a kadar motor önde gidio
    Son kare tabi rs in kadran, 330 gösterio.Motor yok ortada.

O deilde o saçlar ne ya...arkadan öne atmış...

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkez sürücüye bişeyler söylemiş acemi olabilir ama ortamada bakın hava yaşığlı ve yağışlı bir yolun motosiklet için ne kadar tehlikeli olduğunu hatırlıyalım heleki 200-300 arası hızlarda motorun ufak kayması sürücünün belkide ölmesine sebep olabilir.belkide sürücü onun için gaza fazla yüklenmiyor olabilir

Kelleci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R1
    efsaneler birer birer madara oldu:D
    Drift Religion

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    ben bu aracı zx-14 ün geçebiliceğini savunuyorum;
    tamamen kullanım hatalı sonuçlar var;

birincisi arabada shifter yani vites geçişini en düzenli hale sokan bir sistem mevcut bunu seslerden anlayabiliriz ancak bu bir bahane değildir, aksine;
    zx-14 te ki arkadaşımız gazı hafif kısıp zaman kaybetmeden debriyajsız vites atıcağı yerde debriyajı köküne kadar sıkıp motoru öne yığıyor ve exstra zaman kayıplarına uğruyor.

motorun üzerine yeteri kadar yatmıyor...

şahsen gaza yeteri kadarda asılamadığını düşünüyorum çünkü bilindiği üzere bu motosikletler gaza asıldığınızda tekere rahatlıkla gelicek ve arka tekerin patinaja neden olucak kadar bir güce sahipler ama;

bu videoda ne bir patinaj nede bir tekere kalkma olayına rastlamadım yani bu motoru kullananlar o dakikalarda hakkını gerektiği kadar vermemişler diye düşünüyorum...

elbetteki onlardan profesyonel olmayabilirim fakat görüntü bunları söylüyor.

o motorların tam anlamıyla hakkını verebilen bir kişi o araçla 320 civarına kadar rahat rahat kafa tutabilir..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------

Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkez sürücüye bişeyler söylemiş acemi olabilir ama ortamada bakın hava yaşığlı ve yağışlı bir yolun motosiklet için ne kadar tehlikeli olduğunu hatırlıyalım heleki 200-300 arası hızlarda motorun ufak kayması sürücünün belkide ölmesine sebep olabilir.belkide sürücü onun için gaza fazla yüklenmiyor olabilir
    ozman da yarışın adil olmadığına kanaat getirmek lazım
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bygrm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu aracı zx-14 ün geçebiliceğini savunuyorum;
    tamamen kullanım hatalı sonuçlar var;

birincisi arabada shifter yani vites geçişini en düzenli hale sokan bir sistem mevcut bunu seslerden anlayabiliriz ancak bu bir bahane değildir, aksine;
    zx-14 te ki arkadaşımız gazı hafif kısıp zaman kaybetmeden debriyajsız vites atıcağı yerde debriyajı köküne kadar sıkıp motoru öne yığıyor ve exstra zaman kayıplarına uğruyor.

motorun üzerine yeteri kadar yatmıyor...

şahsen gaza yeteri kadarda asılamadığını düşünüyorum çünkü bilindiği üzere bu motosikletler gaza asıldığınızda tekere rahatlıkla gelicek ve arka tekerin patinaja neden olucak kadar bir güce sahipler ama;

bu videoda ne bir patinaj nede bir tekere kalkma olayına rastlamadım yani bu motoru kullananlar o dakikalarda hakkını gerektiği kadar vermemişler diye düşünüyorum...

elbetteki onlardan profesyonel olmayabilirim fakat görüntü bunları söylüyor.

o motorların tam anlamıyla hakkını verebilen bir kişi o araçla 320 civarına kadar rahat rahat kafa tutabilir..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------

ozman da yarışın adil olmadığına kanaat getirmek lazım

her türlü faul bir yarış en basidi trafik akarken böyle şeylerin yapılmasını hiç doğru bulmam yarışın ne kadar adil yapıldığını bilemicem

Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    hava nerde yağışlı ??? 200-300 km arasındaki gaz açma sana bişey yapmaz aksine motor, devir, hız eğrisi oturmuştur dolayısıyla motor uzar gider , zemin ilk kalkışta bozuksa sıkıntı yaratabilir ama burda öyle bi durum yok ...

ha şuda var hava yağışlıysa ve gözün kesmiyorsa girmeyeceksin yarışa !!!!

motorcular cacık işte ....

not: motorcular kötü olmasa bile orjinal motorlar ile .... bu arabayı toplam hızda geçemezlerdi

nukrozamrud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke
    Bu vidyoyu hemen herkes izlemiştir ama ben yine ekliyim
    lütfen son hıza ve hızlanmaya dikkat!!!
    http://www.break.com/usercontent/200...h-1193165.html
    220 mil yani 352 km Bu hızı ve hızlanmayı geçebilcek tek araç bence
    BUgatti veyron

Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    Alıntı nukrozamrud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu vidyoyu hemen herkes izlemiştir ama ben yine ekliyim
    lütfen son hıza ve hızlanmaya dikkat!!!
    http://www.break.com/usercontent/200...h-1193165.html
    220 mil yani 352 km Bu hızı ve hızlanmayı geçebilcek tek araç bence
    BUgatti veyron

bu videodaki busa modifiyeli ....

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Bu arabayı pek fazla tanıyan yok anlaşılan... Kendisinin orjinal hali yani 800 bg e yükseltilmemiş hali bile GT2 leri, murcielago ları, ferrari nin en baba modellerini, R8 i ... Hepsini yedi teker teker. Bunları karşılaştırmalı testlerde görebilirsiniz. Bekli göreceli kalabilir ama bukadar aracı tesadüfen alt etmesi zor bişey. Nissan bu aracı "super killer" olarak üretti. Yani 100.000 lerce $ lık süper spor otomobillerin façasını aşşağı almak için. Ki bunda başarılı olmuş da...Hemde amerika ~85.00$ satış fiyatıyla. Bu 800 bg lik ve 235.000 $ lık(söylendiğine göre...) aracı varın siz düşünün...

Herzaman olduğu gibi şuç sürücünün ama...Arabanın hiç bir kabahati yok

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler