Valla tam olarak helikopter sesini yakalamışsın tebrikler..Lakin kasksız yola çıkman de sırıtmış son kısımda..
ama sesi gerçekten hoş motorun.Görüntü de okeydir
Güzel yorumun için teşekkürler, videonun sonunu motoru ortadan kaldırarak bitirelim dedi arkadaşım o sırada öyle gelişti olay sonrasında donup gerı geldim zaten o yolculuk toplasan 40 saniye sürmustur, kazada mesafe sınırlaması yok bunların hıc bırı bahane degıl gercı de senden sonrakı yazıcak olanlara da sımdıden durumu acıklayalım
sonunda bitti demek on numara alet gerçekten.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
hımm o zaman takibe devam bu arada yanak işini ne yaptın abi ?
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Motosiklet nasil temizlenir, temali videonuzu ailecek izledik.
Gerçi arka fonda muzik yerine traktor sesi vardi ama olsun, dert etmedik.
Insanin motoru kaçirip, çamurlara dalasi geliyor.
Sana bir ceza vermemi soyleseler, alin motorunu dalin çamura derim.
Bak bir daha yapiyomu?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Yanakların otomobilim için olanlarını buldum, motosiklet için olanları İstanbul'dan siparişle getirilecek sanırım Ankara'ya.
1-2 haftaya çözmüş olurum bu yanak muhabbetini toptan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 ----------
Traktor ne alaka yav bari su motoru deseydin
Çamur diyince aklıma geldi çamurlukları söküp basınçlı su makinası ile içlerini güzelce yıkayacağım.Böylece bundan 10 yıl sonra da çamurun içindeki maddelerden ötürü çamurluklarım içten içe çürümeyecekler...
Daha yikamadin mi çamurluklarin içini?
Hayret, bu kadar pipirikli adam onu ihmal etmis olsun!!!!
Cantlarin lastiklerin geçtigi iç çeperini de bir parlat istersen.
Gozle gorunmedigi için içten içe paslanip ufff olabilirler.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Yıkama makinası henüz elime geçtiği için anca...
Aslında bu konuyu ihmal etmedim o zamanki imkanlarımla da komple WD-40 sürmüştüm çamurlukların içine...
Her geçen gün çamurluğun içindeki pisliklerin akıp gittiğini görüyorsunuz öyle de...
Lastik bulabilirsem motoruma göre, elbette jantlarıda fabrikadan çıkmış gibi yaparım ama şu an jantları sökemem ne yazık ki
ses güzel fakat gözlerim kapalı dinlesem EN500 diyebilirim ses için. Bütün viragolar bu şekilde mi? Sesi sıralı makina sesi gibi çıkıyor gerçekten. Alet çok temiz egzoslar hoş. Güle güle kullan. Aslında en iyisi motorun yanında dinlemek.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Sanırım video yanılttı dostum seni. Motorum Harley Davidson gibi sektiremese de fena teklemiyor, Harleydeki sesin sebebini biliyorsundur zaten sen,Harleyin çalışma prensibinin bir ornegı VT750'de de var ...
Video'nun sonundaki uzama sırasında motorun çıkarttığı ses bana da EN500 sesi gibi geliyor, daha kaliteli bir makinayla yeniden çekim yaparım, imkanım olursa custom susturuculu bir EN500 le kıyaslayan bir video çekerim tüm meraklarımızı gideririz
Sevgiler
custom susturuculu hatta susturucusuz en500 deneyimim var. custom işiyle uğraştığım için her iki makineylede ilgili ufak tefek çalşimalarım oldu. Ona binayen dedim. Belki biraz rölantiyi düşürsen daha iyi olabilir. VT750 den ziyade vn800 ün ritmi Hd ye daha yakın tabi V&H egzos varsa Belki headersları değiştirip öndeki silindirin egzosunu birz öne diğerini biraz arkaya kaydırsak belki ritimde bir değişiklik olabilir.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Hocam arkadaki crx kimin ya çok diri duruyor maşallah
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Bu motosiklet satılıktı yanlış hatırlamıyorsam sahibinden.com da gezerken görmüştüm yanlışta olabilir.
Buarada sesi benim hoşuma gitti görüntüsüde güzel.Amortisör leri çıkartıp yaylı sele ve artçıyı iptal ettinmi full oldschool olur tadından yenmez.
Saygılar
Oda benim, 91 den beri kapalı garajda...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:25 ----------
Bahsettiğin uygulamaların bır coguna konumda yer verıyorum, moto atolye bolumunde konumu ıncelersen bu motora neden tek koltuk yapılmasının zor oldugunu anlattım,tabı amortısorlerle de neden oynayamadıgım da orada yazıyor...
Sahıbınden de ılanımın oldugu dogru ancak satılık degıl motorum...
VN800 DRIFTER vb bır kac motosıklet ıle takas dusunuyorum sadece, onun dısında o sıte uzerınden bana ulasan vırago kullanıcıları oluyor onlara yardımcı oluyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------
VT 750 yi çalışma prensibi açısından örnek verdim elbette Harleyin sesine yakın olan daha bir çok motor var.Rolantiyi biraz düşürdüğüm zaman bekleneni tam anlamıyla aldığımı söyleyebilirim ancak motor bu havalarda kapanıveriyor düşük rolantide, bir ona bakacağım...
Headerslar ile şu an oynamayı hiç düşünmüyorum çünkü güzel bir performans eğrisi yakaladım şu anki kazan iptali ve düz boru uygulamam ile.K&N hava flitresi ile homurtuyu arttırabilirim belki ancak ses yeterince baş ağrıtıcı zaten...
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Aşağıda vermiş olduğum linkten bakabilirsin, 06AS9595 olan benim aracım...
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=35095
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)