yukardaki açılmaz ise aşağıdaki linkten izleyebilirsinizz..
http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...deoID=63387617
yukardaki açılmaz ise aşağıdaki linkten izleyebilirsinizz..
http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...deoID=63387617
polisler anlamadı birde bakıyorlar:D cok komik
aynen aynen süper yaaa..
kedidir o kedi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
polisler anlamadı görmedi ama polislerin yanından geçip geçmediğini bende görmedim
çok dikkatli baktım ama yine göremedim valla.
98 Beygir.....
paylaşım için sağ ol..
ama aynı video 50 defa verildi..
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Osman o herif düştü mü lan? Ölmüştür, boşver
facebook.com/kaskafa
başka yoldan geçti heralde
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
:D polisler sadece baktı tokyo drift teki muhabbet gibi "tokyoda polisler sadece yakalayabilicekleri arabanın peşine takılır" zuhauhauhu süper
aynen... bildiğim kadarıyla 600 cc bir makina 270 civarı yapıyor.. videodaki motorun markası ne bilmem.. ama 600 cc'den büyük olduğu kesin..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 AM ----------
motordaşlarım.. şimdi tekrar izlerken farkettimde.. videoda motosikletin güzergahı üzerinde bir adet araçlı köprü gördüm. motosiklet köprünün altından geçiyor, polisler köprü yolunda da olabilir... bak buda mantıklı haaa
Bence.........
mantıklımı? [/QUOTE]
şekil hersey tamam ama.
1. o yol bi dört yol agzı ise ve polislerin beklediği yerde ana yolsa o motor 299 la oradan gecmez.geçemez.
2. motorum gittiği yol anayolsa polisler orada beklemzler çünkü; onlar ya radar yada radar sonrası polislerdir.
3. motosiklet 299 la giderken yolda ne polis vardı nede bi yol ayrımı.
4. video bana usta bi montaj işi geldi.
5. Bütün bu söylediklerim yanlışsada ki sanmıyorum
Bence videomontaj var bu işte..
sizce
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
5 te 2,99 gider bu makina, kendisi bir k6 1000
orda kamerayla çektikleri açı 4-5 mt, ordan makina geçerken 300 le kat ettiği yol kameranın kalitesi düşük olduğu için saniyede yakaladığı görüntüden düşüktür ve kayıt a yansımıyodur
turbo rider die bi eleman bu youtube da aratırsanız suzy lerle birçok attraksiyon dolu videosu var, kullandığı makinalar da genellikle turbo beslemeli..
GKN MOTORS
1. orası bir köprü. motor aşağıda, polis üst yolda.. yukardaki msj.da da dediğim gibi yeni farkettim.. yeni çizdiğim şema aşşağıda
2. bence ana yolda radar var. polisler anonsa göre ana yola inip takibe başlıyor, yada yol kesiyor filan.. (yada ben kobra takibi dizisini çok izledim )
3. orası bir köprü. polis üstte, motor altta. ilk şemada sağ tarafa o yüzden soru işareti koydum motorcu o kadarda enayi değil dimi? 299 la dört yola girilmez..
4.bence orjinal video
5.bence montaj değil. yeni şema tatmin edicektir seni. zaten biraz daha uğraşırsam motorcunun evinide çözücem
Eyvallah kardeşim Bu son şema bana ilaç gibi geldi..
kesinlikle haklısın aynen anlattıgın gibi gerçekleşmiş video.
Benimde sonradan aklıma geldi ama yazmadım..
Adamlara helal olsun video için kendilerini hazırlamışlar.. polisin orda beklemesi, motosikletin bi başka yoldan gitmesi falan. güzel yani..
senle biz dedektiflik bürosu açalım bari
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
olur. bana uyar dedektiflik dediğin gibi iyi plan yapmışlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)