TURKISH STUNT-Cengiz Coşkun
Reklamlar
-
[B][COLOR="DarkRed"]Tek teker 200 kmh ile gitmek değil 20 kmh ile gidebilmektir. TURKISH STUNT[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
İşte bu be süper, süper işte benim dünyam
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
helal olsun
-
Pek beyenmedim
-
çok güzel. ama tek tavsiyem olacak. O LS2 KASKLA sakın o tarz atraksyonlara GİRMESİN!!!
bende de var o kasktan ve aktif olarak kullanıyorum ve kime sorsam kaskına fazla güvenme diyor...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
geçen hafta hasbelkader tanıştık kendisiyle. yetenekli ve mütevazi bir arkadaş. kazasız belasız hayırlı stuntlar dilerim kendisine.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Moderatör
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
geçen hafta hasbelkader tanıştık kendisiyle. yetenekli ve mütevazi bir arkadaş. kazasız belasız hayırlı stuntlar dilerim kendisine.
Seninle tanıştığı güne lanet eder yakın zamanda.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
hastasıyım bu stunt hadisesinin, xt600'üde süper bi süpermoto yapmış arkadaş, makine pek şık olmuş
Lucas adlı üyeden alıntı
Seninle tanıştığı güne lanet eder yakın zamanda.
beni yanlış tanımışsınız bayım
-
Moderatör
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
hastasıyım bu stunt hadisesinin, xt600'üde süper bi süpermoto yapmış arkadaş, makine pek şık olmuş
beni yanlış tanımışsınız bayım
Tanımışım? Seni tanımıyorum bile, tanısaydım bende lanet ederdim tanıdığım güne
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 AM ----------
Ayrıca supermoto'lara bende bayılırım.
-
adam ne haerketler yapıyor bendeki kaskı kullanıyor daha da prof. bir ekipman beklerdim bu kadar güzel ekşın yapan bir kişiden
-
gereksiz hareketler bunlar
-
-
Moderatör
Neykıtçı isen bilirsin ki benim de motorum neykıt hacım. Ayrıca msn'de bir kez olsun selam vermişliğiniz var mıdır ki acaba meşguliyetimi biliyorsunuz?
Mevcut motosikletimle ön tekerlekler yerden kesilmiyor, ama Yalova'ya işiniz düşer gelirseniz sizin için stunt da yaparız kariyerde.
-
karasahin adlı üyeden alıntı
adam ne haerketler yapıyor bendeki kaskı kullanıyor
daha da prof. bir ekipman beklerdim bu kadar güzel ekşın yapan
bir kişiden
Haklısın aslında, ama bu tip ekşınları kask takmadan yapan bir sürü zibidi var bir de, bu açıdan bakınca bu da birşeydir.
Hem "RR" kullanıcısı olarak ben de senden daha prof bir ekipman beklerim artık
-
tebrikler kardeşim çok başarılı hepside
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler