Geçen gün canımız sıkıldı ve neden bizim videomuz yok dedik ve yollara düştük gümüşle birlikte ortaya bu görüntüler çıktı. izleyin bakim beyenecek misiniz ?
http://www.izlesene.com/video/amator...-600-f/1021861
Geçen gün canımız sıkıldı ve neden bizim videomuz yok dedik ve yollara düştük gümüşle birlikte ortaya bu görüntüler çıktı. izleyin bakim beyenecek misiniz ?
http://www.izlesene.com/video/amator...-600-f/1021861
Güzel olmuş video, müzik falan da iyi
Hooohoo bravo,mükemmel olmuş....Beğendim
siz sağ olun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 PM ----------
o senin güzelliğin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 PM ----------
ghost rider in videolarını izliye , izliye bu hale geldim işte
Çok güzel video olmuş, 600f'de harika..!
motorun üstünde hyosung yazıyordu son karede o ne alaka?
güzel olmuş elinize sağlık..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
harika olmuş kardeşim devamını bekleriz
Güzel olmuş Tebrikler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Güzel olmuş elinize sağlık Allah bizede böyle bir motor nasip eder inşallah
harika olmuş emeğine sağlık
Çok hoş olmuş.Şarkı da iyi gitmiş.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
o geçen seneki karayılanım onuda anmak istedim sağdece
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:38 AM ----------
teşekkür ederim. Boşuna demiyorlar HONDA hayat ONDA
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:39 AM ----------
teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:40 AM ----------
kanki o geçen seneki motorum onuda bir karede anmak istedim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:41 AM ----------
teşekkürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:42 AM ----------
teşekkür ederim. inşallah daha güzellerinide yaparız. aslında bir pilanım var. muzaffer abi ve hüseyin abiyi yakalıya bilsem üç adet 600 f ile süper bir projem var bakalım ilerliyen zamanda yaaprız onuda inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:45 AM ----------
teşekkür ederim.
maşallah yine döktürmüşsün.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
açılıyor kanka. Belki senin pc de yada int. bir sorun olabilirmi ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 AM ----------
teşekkürler. İnşallah daha güzelleri sizlerin olsun inşallah Amin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 AM ----------
evet gümüş ve benim videom
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 AM ----------
Evet kanka benim Gümüşüm 600 f im. Birde mavişim var, Geçen senede karayılanım vardı onu sattım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:50 AM ----------
teşekkür ederim. ellerin dert görmesin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 AM ----------
teşekkür ederim. çektiğim görüntüleri özellikle şarkıya göre ayarlamaya çalıştım. Bende çok beyeniyorum bu parçayı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:53 AM ----------
teşekkür ederim abi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)