ya adamlar sürüyo motorları ama işte trafikte yapmasalar daha bi hoş olucak
ya adamlar sürüyo motorları ama işte trafikte yapmasalar daha bi hoş olucak
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
adamlar aşmış artık olayı ama trafikte yapılması çok sakıncalı bizde arkasından böyle gelen bir motoru görse araç sürücüsü hemen direksiyonu önüne kırıp makasa bırakır motoru malesef.ama orda araç sürücüleri motosiklet sürücülerini adam yerine koyuyor fark o onlarda oynuyor zaten şekildeki gibi.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
sizce gerçek olabilir miseyrederken başım döndü..
bu videoyu babam seyrederse ölene kadar bana motor aldırmaz
kontrolsüz güç güç değildir
HONDA CBR 1100 XX
........ kelimeler kifayetsiz kaldı...... Gel de şimdi supersport kullan....
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
süper bir video gerçekten harika
4 teker bedenimizi 2 teker ise ruhumuzu taşır.diğer aleme motorlamı gidecez die bana sormayın gidip gelmedim...:queen:
isim vermiyeceğim ama güney illerimizde mobiletle 160 km hız yapanlara vericeksin böyle motorları acabe ne yaparlar merak etmiyor değilim hani.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
ben video çekiyorum . trafikte çekmişsin sitemizin bilmemkaçıncı kuralına aykırı deyip kilitliyorsunuz . yabancıların çektikleri serbest
Adminler burda ya kuralları uygulamıyor yada adamına göre muamele yapıyor.
biraz garip uygulama ama .
zaten bundan sonra paylaşım yapmıycam ama yinede bunu belirtmek istedim
ya güzel demişsin ama benim gördüğüm burda bu tür paylaşımlar devamlı oluyor.teker yapanlar,gazlayanlar,kasksız kullanalar.ama sen kendi yapmış olduklarını söylüyorsun anladıgım kadarıyla.ama biz bu tür trafikte yapılanın yalnış oldugunu izah için koyuyoruz bu tür paylaşımı .ama yapan yomu yine var orası da ayrı tabi.yinede iyisini modlar bilir orası da ayrı
Hakikaten iyiler.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)