imzan gibi geçenlerde dişli set degiştirdim bir arkadaş zinciri oturtmak lazım dedi 1-2-3 tek teker kendisinde cbf var hastayım bu apache ye diyor buyur burdan yak.
imzan gibi geçenlerde dişli set degiştirdim bir arkadaş zinciri oturtmak lazım dedi 1-2-3 tek teker kendisinde cbf var hastayım bu apache ye diyor buyur burdan yak.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Ankete oy kullanmadım ama sonuçlara baktım.17 kişi evet yaptıkları doğru demiş , 36 kişi yanlış demiş.
Hacım bu adamlar manyak yaa
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
bitiyorum bu cocuklara yaa... cocuklar tek kelimeyle süper.. 20 kere falan seyrettim simdiye kadar sanirim.. deli bunlar falan diyenler cikmis... ewet deliler.. bu kesin yani... ama kick bu abi.. keske ben bu cocuklarin 10 da birini becerebilsem... cok mu oldu? ok 100 de 1 i.. kabul
bu cocuklari öpmek gerek.. ama yanaklarindan falan degil..
Bu konuya 44 cevap yazıldı 733 kere görüntülendi
yorumlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.
yaptıkları normal diyenler :19 kişi
yaptıkları yanlış diyenler :39 kişi
şimdi bende izleyince çok hoşuma gitti ama genel sonuç bence de fazla gidemezler bu şekilde gibi.yolları açık olsun yinede nede olsa onlarda motosiklet binicisi.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Öndeki 'supermoto' dediklerinden değil mi? Hareketler güzel ama tehlikeli kanımca.
Bide arkasına yanaştıkları arabaların üstünden motorla atlasalar çok matrak olcak
o nasıl viraja yatmadır...aşmışlar artık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bide bunlari türkiyede denesinler her virajda bir çukur tümsek hele dağ yolarinda köstebek yuvasi gibi yandan traktör inek ....vs bunlari göze alarak girsin bakalim öle virajlara çıkabiliryorlarmi ...
Bizde otobanda yok böyle yol biraz sürat yap kasis gömüyor aşağıdan
COK GÜZEL HARAKETLER BUNLARRRRR... HAKKINI VERECEKSİN.. O KADARRRR..
bence yanlış bişey değil yaptıkları.. sonuçta adamın eli , kolu gibi olmuş motosiklet. aşırı bi hakimiyet sözkonusu yani viraja girerken resmen drift yapıyor , tek teker şerit değiştiriyor vs.. bunları yapana kadar da kimbilir kaç motor pert oldu kaç kemiğini kırdı ayrı mevzu ama bence bunları yapmayı hakediyor. ha diğer araç sürücülerini riske atıyo derseniz orasını bilemem.
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Elemanlar driftin dibin vurmuş. Virajlara korkmadan bu kadar cesaretle girmek maharet işi.
Fakat bazı virajlarda karşı şerid taşıyorlar. Sakat iş...
= = = Be Aprilia racer! = = =
fransız sürücüler bunlar önde ki adam virajlar da süper motorun bıraktıgı lastik izleri ve pilotaj harika adamlar bildikleri yolda istedikleri gibi oynuyorlar
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
Bence sakat iş bunlar,izlerken başım döndü ama hakkını vermiş motorun gerçekten
zaten şuanda sağ oldukları ihtimali bence çok az trafik akışı olan bir yolda bu şekilde motor kullanmak canına susamaktan bişey değil sanırım sevgilisinden ayrılmış yada başına büyük bir felaket gelmiş ölmek istiyor kanısındayım
adamlar aşmış olayı motormu adamı kullanıyor yoksa bukadarmı tümleşik dans edilir motorla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)