Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

akburak osmaniye yeni tekteker videosu

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu işe yeni başlayanlara iyi eğitim vermek gerekiyor. eğitimin alt yapısı siteden değil devletten geçer, sürücü kursları ve eğitmenler. hız motosikletine binen insanlar zaten kendini aşmış tehlikeyi göze almış, bak çevrende kebapçılara kaç tanesi yiyecek taşırken kask kullanıyor. birazda polisimizin denetimleri arttırması gerekiyor.
    Bilinçli polis için önce bilinçli toplum lazım, ben bana kasksız, korumasız elemanla yemek gönderen lokantadan bir daha alışveriş yapmıyorum.

Herkes benim gibi davranabilse bu dediklerinizden 1 tane kalmaz.

Siz bu bilince sahip misiniz?

Motosikletleri farkedin derken hepimiz hazırız, peki siz farkettiğinize emin misiniz?

Alıntı akburak1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    madarötör arkadaşlar lütfen topiği kilitleyin artık amcından çıktı saptırmaya başladılar kızlar mızlar

bunu yazanın avatarına bakarmısınız arkadaşlar bakında iyi örnek alın
    Senin avatarına bir şey söylemedim arkadaşım, zaten forum kurallarında yasak değil, ayrıca nerde çekildiği belirsiz.

Benim avatarımdaki resmin büyüğünü ekleyim istersen nerde çekilmiş gör?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı halis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu kural cok eskiden beri vardı ama kimsenin dikkatini cekmiyordu burası topluma acık bir yer sen 2008 de kac arkadaşını kaybetin şehir içinde sürat yaparken veya teker yapmaya calışırken onlar nerden gördü ve nerden ozendi sence şimdi bana dersenki özenmeseydiler o zaman senin arkadaşlık düşüncenden şüpe ederim her ay bildigimiz 3 veya 4 kişi öldü motor kazasında artık giripde başımız sagolsun yazmaktansa baştan karşı cıkıp engel olmaya calışıyorum bana göre dogru bu yayınlanmamalı bu tip video lar yada toplanıp trafige kapalı alanda yapılmalı
    halis abi çok fazla arkadaşımızı yitirdik bu tarz videolardan etkilenen varmıydı içlerinde bilmiyorum ama şunu biliyorum.. hiç bir arkadaşımızı teker yaparken yitirmedik. kaybettiğimiz arkadaşlarımız trafiğin, trafikteki bazı dengesiz insanların yolların vs. kurbanı oldular ne yazıkki.
    bide şu var aklı başında kaş kişi bu videoları izliyip hadi çıkıyım bi teker yapıyım derki? zaten izlemek istiyen heryerde bu videoları izliyo buradaki arkadaşlara fazla yüklenmiyormuyuz?
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    bu işe yeni başlayanlara iyi eğitim vermek gerekiyor. eğitimin alt yapısı siteden değil devletten geçer, sürücü kursları ve eğitmenler. hız motosikletine binen insanlar zaten kendini aşmış tehlikeyi göze almış, bak çevrende kebapçılara kaç tanesi yiyecek taşırken kask kullanıyor. birazda polisimizin denetimleri arttırması gerekiyor.
    egitimi sanki araba kulananlara veriyorlarmıki motorculara vercekler motosiklet.net gibi siteler niye var egitim amaclı yoksa amac biz bilmiyoruzda teker yapıp kız tavlamak içinmi öyleyse başka amacımız zaten egitim bilgi paylasımı
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

madarötör arkadaşlar lütfen topiği kilitleyin artık amcından çıktı saptırmaya başladılar kızlar mızlar

bunu yazanın avatarına bakarmısınız arkadaşlar bakında iyi örnek alın

Avatarımdaki fotoğraf trafiğe kapalı alanda panik fren çalışırken çekilmiştir, istanbul park karşısındaki büyük otopark alanıdır, buyrun delili.

Kanuna ve forum kurallarına tamamen uygun.

Korumalarım mevcut, ayrıca bu fotoğrafı foruma ilkkez koyuyorum, sadece bir ithama cevap olsun diye.!

Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    halis abi çok fazla arkadaşımızı yitirdik bu tarz videolardan etkilenen varmıydı içlerinde bilmiyorum ama şunu biliyorum.. hiç bir arkadaşımızı teker yaparken yitirmedik. kaybettiğimiz arkadaşlarımız trafiğin, trafikteki bazı dengesiz insanların yolların vs. kurbanı oldular ne yazıkki.
    bide şu var aklı başında kaş kişi bu videoları izliyip hadi çıkıyım bi teker yapıyım derki? zaten izlemek istiyen heryerde bu videoları izliyo buradaki arkadaşlara fazla yüklenmiyormuyuz?
    Teker yaparken yitirmediğimizi nerden biliyorsun cadı, kaçını kazayı yaparken gördün?

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    egitimi sanki araba kulananlara veriyorlarmıki motorculara vercekler motosiklet.net gibi siteler niye var egitim amaclı yoksa amac biz bilmiyoruzda teker yapıp kız tavlamak içinmi öyleyse başka amacımız zaten egitim bilgi paylasımı
    arkadaşım burası motosiklet sitesi kız tavlayacak olsam başka sitelere girerim ayrıca evliyim ve 3 çocuğum var olayı saptırmayın ne güzel tartışıyoruz tartışarak eğri doğru çıkıyor ortaya herkes düşüncesini söylüyor bence bu topiğin kilitlenmemesi tartışıldığından yoksa benim valeo dan bi farkım yok bu konuda kilitlenirdi.
    lütfen devam herkes fikrini paylaşsın
    akburak.net

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Avatarımdaki fotoğraf trafiğe kapalı alanda panik fren çalışırken çekilmiştir, istanbul park karşısındaki büyük otopark alanıdır, buyrun delili.

Korumalarım mevcut, ayrıca bu fotoğrafı foruma ilkkez koyuyorum, sadece bir ithama cevap olsun diye.!

Teker yaparken yitirmediğimizi nerden biliyorsun cadı, kaçını kazayı yaparken gördün?
    benim bildiğim panik frende ön teker kilitler ve kayar, burda öyle bir durum yok bence tamamen stopi çalışmış cık cık kötü örnek
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi isim zikretmek istemiyorum ama kaybettiklerimizin cogu aşırı sürat etken nedense hepside küçük makineden büyük makineye gecenler oldu bende yılardır motor kulanıyorum kaza yaptım yapmadımı ama allaha şükür kalıcı birşey olmadı bizim amacımız egitim ögretim teker ve sürat ne ögretiyor
    ve ben bu konuda başlık acan merttin başlıgında karşı cıkmıştım sami arkadaşım olmasına ragmen kötü örnekti çünki
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Motosikleti

çok güzel bravo alkış kutluyorum seni
    ben osmaniyede yaşıyorum malesef kapalı alanımız yok benim teker yaptığım yerde servis yolu yani boş bi yol başka yapacak biyerimde yok bu motorada biniyorum mecburum orda yapmaya başka yapacak biyerimiz yok yani
    akburak.net

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim bildiğim panik frende ön teker kilitler ve kayar, burda öyle bir durum yok bence tamamen stopi çalışmış cık cık kötü örnek
    Hayır fren yapmayı bilmiyorsanız bu dediğiniz olur, panik fren yapmayı kavrarsanız mükemmele yakınlaştığınız noktada arka tekeriniz havalanır.

Söyleminize bakılırsa fren çalışmaya ihtiyacınız var, lütfen ihmal etmeyin, bir hafta sonunuzu bu çalışmaya harcasanız 100000km lik fren tecrübesine sahip olursunuz, bir gün hayatınızı kurtarabilir, göz ardı etmeyin.

çok güzel bravo alkış kutluyorum seni
    ben osmaniyede yaşıyorum malesef kapalı alanımız yok benim teker yaptığım yerde servis yolu yani boş bi yol başka yapacak biyerimde yok bu motorada biniyorum mecburum orda yapmaya başka yapacak biyerimiz yok yani
    Yap tabiki, ben yapmam demiyorum, hatta bende yapabilirim, çünkü gördüğüm örnekler beni cezbediyor.

Benim anlatmak istediğim bunları forumda paylaşmak doğru değil.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    bencede amac sırf stopi ama en azından trafige kapalı alan ve ben bu arkadaşın arkasından giderken hep korkarım birde övünür ben motor kulanmaya 1000 rr başladım diye ama birde şu var ben frenlere ne kadarasılırsam asılayım kitlenmiyor ve kaymıyor hatta en son izmit gişeler çıkışında benim arkamdan kacak gecen 1 600 rr bana patlayıp pert olmuştu

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    şimdi isim zikretmek istemiyorum ama kaybettiklerimizin cogu aşırı sürat etken nedense hepside küçük makineden büyük makineye gecenler oldu bende yılardır motor kulanıyorum kaza yaptım yapmadımı ama allaha şükür kalıcı birşey olmadı bizim amacımız egitim ögretim teker ve sürat ne ögretiyor
    ve ben bu konuda başlık acan merttin başlıgında karşı cıkmıştım sami arkadaşım olmasına ragmen kötü örnekti çünki
    madem öyle o zaman büyük motosikletlere niye hız kesici takılmıyor, nasıl olsa trafik kanunlarına göre 100 km/h nın altında gitmemiz gerekiyor
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    hava atmak amaçlı olanlara bende desteklemiyorum, bu işte kendi egolarını tatmin edeceksin, insan kendi egolarını tatmin ettikten sonra kendini dizginleye biliyor.

Motosikleti
    :) yok
    o nasıl geçmiş yaw teker falan yok vııınnnnnn diye bişey geçiyor sadece
    [B][COLOR="DarkRed"]Sonu yok bu aşkın...[/COLOR][/B]

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Hayır fren yapmayı bilmiyorsanız bu dediğiniz olur, panik fren yapmayı kavrarsanız mükemmele yakınlaştığınız noktada arka tekeriniz havalanır.

Söyleminize bakılırsa fren çalışmaya ihtiyacınız var, lütfen ihmal etmeyin, bir hafta sonunuzu bu çalışmaya harcasanız 100000km lik fren tecrübesine sahip olursunuz, bir gün hayatınızı kurtarabilir, göz ardı etmeyin.
    emin olabilirsin, yeterince fren tecrübem var

Motosikleti
    iki teker

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

bencede amac sırf stopi ama en azından trafige kapalı alan ve ben bu arkadaşın arkasından giderken hep korkarım birde övünür ben motor kulanmaya 1000 rr başladım diye
    Asıl senin arkandan gidilmez, olur olmadık yerde fren yapıyorsun, 200kmh'la bana arkadan patlamadılar, 3 tane bilek benim yüzümden kırılmadı.

emin olabilirsin, yeterince fren tecrübem var
    Benim emin olmam bana bir şey katmaz, siz eminseniz adınıza sevindim.

Ben bu resmi görünce hüzünlenirsiniz sanmıştım, o fotoğrafta iki kişi var ama şuan sadece birisi hayatta...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Asıl senin arkandan gidilmez, olur olmadık yerde fren yapıyorsun, 200kmh'la bana arkadan patlamadılar, 3 tane bilek benim yüzümden kırılmadı.

Benim emin olmam bana bir şey katmaz, siz eminseniz adınıza sevindim.
    gişelerden kacak gecmeseydiler ben ne yapayım % 100 suclu arkadan carptı bana birde ben ne yaparsam yapayım stopi yapamıyorm olmuyor

Motosikleti
    iki teker
    neyse arkadaşlar bu işi tatlıya bağlayalım, trafikte teker yapmıyoruz, yapan arkadaşlara saygı duyuyoruz, allah kimseye kaza bela vermesin, ben 50 km hızla ayak bileğimi 3 yerinden kırdım zamanında motosiklete binmeye töğbe ettim, ayaga kalkınca hayabusa aldım. kimse kimseyi kandırmasın, herkezin yolu açık olsun.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    gişelerden kacak gecmeseydiler ben ne yapayım % 100 suclu arkadan carptı bana birde ben ne yaparsam yapayım stopi yapamıyorm olmuyor
    siz ne anliyorsunuz motorun önüne ve arkasını kaldırmaktan ben şahsen hiç birini denemedim bile gerksiz görüyorum

Motosikleti
    ben stopiyide iyi yaparım
    ya arkadaşlar iyiki koymuşum bu videoyu bak sakinledi ortalık ve bilgi alıp verilmeye başladı
    akburak.net

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler