akburak osmaniye yeni tekteker videosu
Reklamlar
-
akburak1 adlı üyeden alıntı
olur çekimin iyi yane
biraz yavaş geçmen lazım yetişemem sana
kameranın önünden kaçla geçiyor öyle
Reklamlar
-
valla verirdimde motorum yok şuan sattım ama acil r1 veya gsxr1000 lazım alimde verim
istediğin motor olsun latif istedinde yokmu denildi
kızı kolda fazerı yolda severim.
-
fazerr adlı üyeden alıntı
istediğin motor olsun latif istedinde yokmu denildi
valla varmı kardeş motor bulamıyorum fiyatlar artmış biraz
-
valla varmı kardeş motor bulamıyorum fiyatlar artmış biraz
istediğin model ve limitini bana özl.msj atarsan iyi olur
kızı kolda fazerı yolda severim.
-
ok gelince seni ararım tabi numaranı verirsen
elbette latif beni yada bizden herhangi birini arıyabilirsin seni tanımaktan mutluluk duyarız
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
elbette latif beni yada bizden herhangi birini arıyabilirsin seni tanımaktan mutluluk duyarız
ok arayacam seni
-
Latif abi tebrikler, her zaman olduğu gibi harikasın. İnşallah 19 nisanda da uygun ortam olur, orda da showunu yaparsın abi.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
-
yusuf_tb5cks adlı üyeden alıntı
Latif abi tebrikler, her zaman olduğu gibi harikasın. İnşallah 19 nisanda da uygun ortam olur, orda da showunu yaparsın abi.
inşallah yusufcum motor bulsaydım pişman oldum sattığıma
-
son pişmanlık fayda etmez teker yapmayıda seviyorsun k5 ve üzeri gsxr1000 al bence bende k7 var çok huysuz otobanda hep tek teker gidiyoooo
-
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
son pişmanlık fayda etmez teker yapmayıda seviyorsun k5 ve üzeri gsxr1000 al bence bende k7 var çok huysuz otobanda hep tek teker gidiyoooo
k8 vardı yeni sattım
-
k8 vardı yeni sattım
yav anlamıyorum, niye sattın k8i ne alacan şimdi? en iyi motosiklet bindiğin motosiklettir.
-
yav anlamıyorum, niye sattın k8i ne alacan şimdi? en iyi motosiklet bindiğin motosiklettir.
valla abi sorma ya 1000 rr da vardı ona müşteri çıktı 1000rr binerim dedim ondanda zevk almadım onuda sattım 1 ay oluyor şimdide fiyatlar arttı dandik motorlara bi çuval para istiyorlar
-
valla abi sorma ya 1000 rr da vardı ona müşteri çıktı 1000rr binerim dedim ondanda zevk almadım onuda sattım 1 ay oluyor şimdide fiyatlar arttı dandik motorlara bi çuval para istiyorlar
1000 rr da güzeldir yola çok iyi oturur, ama k serisi suzuki çok ağrasif r1 traktör ben hiç begenmedim bindiğim zaman üzerinden bir anönce inmek istediğim motosikletti. piyasa karışık insanlara güvenemiyorsun yemin ediyolar makina çok temiz orijinal bir araştırıyorsun neler çıkıyor. fiyatlarda yükselmeye başladı hayırlısı diyelim.
-
1000 rr da güzeldir yola çok iyi oturur, ama k serisi suzuki çok ağrasif r1 traktör ben hiç begenmedim bindiğim zaman üzerinden bir anönce inmek istediğim motosikletti. piyasa karışık insanlara güvenemiyorsun yemin ediyolar makina çok temiz orijinal bir araştırıyorsun neler çıkıyor. fiyatlarda yükselmeye başladı hayırlısı diyelim.
bana sorarsanda k serisi yada r1 r1 dengesiz bi motor ama tekere iyi geliyor uzuyor yani
-
site kurallarına aykırı değilmi bu video? trafiğe acık alanda tek teker yapmışsın,,Valeo nun konuları kilitleniyor ise, bu konuda kilitlenmeli bence!!!
-
ERDEM860 adlı üyeden alıntı
site kurallarına aykırı değilmi bu video? trafiğe acık alanda tek teker yapmışsın,,Valeo nun konuları kilitleniyor ise, bu konuda kilitlenmeli bence!!!
kilitlenmesi gerekiyorsa kilitlenir zaten bi sürü arkadaş var madarötör onlar bilirler.
-
bana sorarsanda k serisi yada r1 r1 dengesiz bi motor ama tekere iyi geliyor uzuyor yani
hayabusa denedin mi?
-
hayabusa denedin mi?
tarzım değil hayabusa tekere gelmez abi
-
açık alanda yapmak daha keyifli demekki
birinci vitesi bitirip ikiye çekince manyak teker alıyor
-
biz üvey evlat muamelesi görüyoz bizimkiler ondan kilitleniyordur
tarzım değil fikrine katılıyorum amaaaaa
tekere gelmez diye bişey yok geliyooooo ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler