Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Bulgaristan gazlaması video

REKLAM ALANI
    gtunerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    paylaşım için teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    hayretler içindeyim şaşırtıcı gözde motosiklet sitesinde motor meraklıları/hastaları birbirini kınıyor !!
    ne alakası var arkadaslar bu makine motor teker de yapar hız da yapar stopy de yapar kullanıcı ne isterse onu yapar bunu yapacak yer mi var
    bi bakıyorum herkez profesyonel 4x4 motor duayeni herkez birbirine akıl veriyor şöyle olsun böyle olsun adam korkusu olsa videoyu eklemez saklar bi durum yok eklemiş
    peki sizin eklemediğiniz videonuz veya dışarda motor zevki yüzünden motorla yaptıgınız saçma sapan şeyler hiç mi olmuyor (yok diyen varsa yalan söyler)illâ ki bişiler deniyor veya uyguluyoruz zevkleri tartışmayalım sonu olmayan bir konu
    1. viteste 110 yapan bir makina ile ne yapılmasını bekliyorsunuz.
    tüm şehri 1. viteste mi gezecek öyle ise diğer 5 vites ne işe yarayacak

saçma geliyor bana yok gaz açma yok teker yapma bilmem ne ?
    motoru olan herkez kaç yaparsa yapsın redlline görür ve tekeri de dener ben bunu bilirim aksini iddia edenlede görüşürüm
    iyi muhabbetler
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

jackaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    caponord etv1000-simson schwalbe-yamaha wr125r
    Alıntı VALEO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana kesinlikle katılıyorum Batu . ayrıca bu tercih meselasidir . bende chopper ve cruiser tarzı motorları sevmem .tarzıma uygun değiller .ama binicilerine neden yavaş kullanıyonuz ne zevk alıyonuz demem. bizim bindiğimiz makinalar hız için yapılmış yavaş gideceksem niye bu motoru alayımki ?
    herkezin tercihine saygı duyulması lazım

+1000 puan baska soze gerek yok
    bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır

yakamoz_072002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 büyüdü 600 f oldu gerisi yalan OLDU
    bende ss kullanıcısıyım şöle bi izah yapayım bilmem kaç milyarlar verip böle bi motor alıyosun ve şehir dışı bilemedin otoban hız limiti 120 km/h
    basmayacaksın yani ha bu hızlara 125 cc bi ybr bile çıkarbilir
    sonuç milyarı veripte ybr gibi 120 km hız yapamayacığım kimse kusura bakmasın
    [B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]

benim gibi düşünenlerde varmış demekki
    teşekkürler

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    video cok guzelmis , bulgaristanda bayagi yesilmis bu arada. Motorla yunanistana gitmeyi dusunuyoruz umarim bizde guzel bir videoya cekeriz . Hos benim motorla uzun yol cehennem gibi.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

yapiressami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung GT-250
    harbiden ibre 340 ı gösteriyo .. vaLLa şaka gibi...inanılmaz bi sürat..yolu çok iyi bilmek ve güvenmek lazım kolay kolay heryerde yapılacak sürat değil...
    γ@píяєگگ@mí
    Mehmet ERDOĞAN

motorun maximum hızlarına çabuk cıkması işimizi kolaylaştırıyor ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    vallaaa onu bunu bilmem ama 600rr ım var birinci viteste 105i gördüm, önümü açık bulduğum anda açarım gazı, aksi taktirde hararet yapıor)) hele böle uzun açık bi yol bulsam nereye kadar cekebilirsem çekerim gazı... yani valeo ya katılıyorum hız, adrenalin, zevk konusunda,,, zaten bazı arkadaşlarımızın dediği gibi hız limitleri aşılmayacak olsa bu üreticiler bu motorları piyasaya sürmezler, adamdiyorki al kardeşim 600-1000cc motosiklet son hızı 400km/h sen ister 400 yap, ister 100 yap, ister kullanma turşusunu kur..

haa bide burda hız videosuna laf uzatan arkadaşlar o zaman yasak ise emniyet şeridinide girmeyin, şeritlerin üstündennde gitmeyin, duran trafikte makaslara girmeyin, nede olsa onlarda yasak!!!

erdem kesinlikle haklı.tenkit edenlerin hatasız insanlar olduğunu sanmıyorum ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Leike gitti kaldık kawaya
    bende Chopper / Cruiser lanrın sesini beğenmiyorum. pata pata ne bu abi helikopter motorumu

Motosikleti
    Suzuki AN 125

yazık yaa çok yazıkk

Arkadaşlar şuraya şu yorumları yapan arkadaşlar eminim kendisi vefat etmiş kız arkadaşıda bacağı kopmuş ve yoğun bakımda olan kemal abimizin taziye sayfasına da üzüntülerini belirtiyor ve kızgınlıklarını ifade ediyorlardır.

NE biçim yorumlar bunlar ya...yani egosu şişkin ama 200 milyar bulup ferrari alamadığı için 15-20 milyar bulup altına bi motor alan canının istediğini yapar öylemi...

Ne demek yaa. trafikte kurala uyan motorcu var mı? Emniyetten gitmeyen makas yapmayan, sağdan gitmeyen var mı ?

Arkadaşlar bu mantıkla ne motor ne motorcu ne motor kültürü bi yere gider...Gitmiyor da zaten , bakın patır patır kaza haberleri geliyor arkadaşlarımız vefat ediyor...

Trafik sadece sana saygı duyulması değildir, motora saygı diye bağrmakla olmaz , saygı karşılıklıdır, Sen saygı duymuyorsun ne saygısı bekliyorsun...

Böyle video çekilmez mi çekilmiyor mu ?

Çekilir dünyanın her yerinde de çekiliyor forumlara konuluyor vs. ama onun altına bir kişi iyi güzel de kardeşim iş mi bu halka açık yolda dediği zaman 20 kişi sanane chopperci misin, verdim parayı istediğim yerde gazlarım, 1. viteste 120 yapıyo 2. atmayayım mı demiyor ?

Ben bu makineyi ego mu tatmin etmek için aldım diye yazan arkadaş var burada ben daha ne yazayım yaaa..

Gerçekten üzüldüm, vallahi üzücü , düşünce şeklimiz bu ise ....

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şuraya şu yorumları yapan arkadaşlar eminim kendisi vefat etmiş kız arkadaşıda bacağı kopmuş ve yoğun bakımda olan kemal abimizin taziye sayfasına da timsah gözyaşları döküyorlardır.

yukarıdaki nasıl sizin kişisel yorumunuz ise topicteki de kişilerin şahsi yorumudur
    motor kazalarının % 70 gibi bir kısmının 0-40 km arasında oldugunu da hatırlatırım
    ( gazlamayı sevenler timsah mı oluyor demeden geçemiyecem)

konuları birbiri ile karıştırmayın lütfen

saygılar
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    şu acılı günlerde bari şu saçma sapan topikleri kitleyin.....

Motosikleti
    Moto-Zeta Heran kanuni tiger olabilir
    340la gitmek nasıl bi duygu giderken ne görebiliyosun
    [COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::

RECOKARAP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan TVS Apacahe
    ne yakmıştırbe. Dört silindir 340 km/s sürat. içer be içer

Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu acılı günlerde bari şu saçma sapan topikleri kitleyin.....
    acılı günler yaz boyunca sürecek .ozaman hiç topic acılmasın sadece vefat haberlerimi verilsin yani.bizde arkadaşlarımız kaybettik .ama hayat birşekilde devam ediyor . beğenmiyorsan girip bakma topiclere. sadece vefat topiclerine bak. teyy allaaam yaaaaa

Motosikleti
    Moto-Zeta Heran kanuni tiger olabilir
    sinirlenme abi sen benim soruma bi baksana giderken ne görüyosun yolda geri geldiğin yolu tanıyabiliomusum
    [COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    Alıntı VALEO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acılı günler yaz boyunca sürecek .ozaman hiç topic acılmasın sadece vefat haberlerimi verilsin yani.bizde arkadaşlarımız kaybettik .ama hayat birşekilde devam ediyor . beğenmiyorsan girip bakma topiclere. sadece vefat topiclerine bak. teyy allaaam yaaaaa
    güzel cevap) ölenle ölünmüyor arkadaşlar...

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    ERDEM860
    güzel cevap) ölenle ölünmüyor arkadaşlar...
    Ölenle ölünmüyorda bari mezarına konana kadar saygı duyulabilir değil mi ?

İkincisi
    VALEO acılı günler yaz boyunca sürecek .ozaman hiç topic acılmasın sadece vefat haberlerimi verilsin
    Valeo dikkat edersen arkadaşımız topic açılmasın dememiş, SAÇMASAPAN topicler açılmasın demiş, ve gayet de doğru demiş,

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)