adamın küfür edesi geliyor.ben öyle oldum bir an. hatta ettim bile
adamın küfür edesi geliyor.ben öyle oldum bir an. hatta ettim bile
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
bunların yüzünden motosiklet kötü bi kariyere sahip işte
ben de daha önce izlediğimde hemen kapatıp manyak oğlu manyaklar demiştim.
pff.. bu mu yani ?
Hasta La Victoria Siempre ! :cat::cat:
ölür bunlar yakında
çılgınlık değilki bu serserilik başlığı değiştirmeli bence
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
bu televizyonda çıktı izmir diye söylediler ama bu yurt dışından hindistan dı zannedersem
hortlatılmış yine bişeyler.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Valla oldukça eski videolar aslında ama.. bence yapanların yeteneği takdir ederken, ellerinden anahtarı alıp bir daha trafiğe çıkmalarını da komp.İ.le yasaklamak lazım..
iha bunu ideolojik nedenlerden ötürü izmir diye servis etmişti ama sonra yalanları ortaya çıktı ve ellerinde patlamıştı.
cruiserlar da tekteker yapıyormuş onu öğrendik.
İşte buyüzden seviyorum bu siteyi ,buradaki herkez aklıbaşında gerçekten baştan okudum yazıları yazılan eleştirilerin hepsi doğru, bende bir iki şey söliyim , herkezin tutkuları zevkleri vardır tabi bazen tehlikeli şeyler dir bunlar ,adrenalin tutkusu burdaki aslında ,sadece motorsiklet le değil, mesela bir dağcı hem o sporu sevdiği için hemde adrenalin tutkunu olduğu için tehlikeli tırmanışlar yapar ve o tırmanışlar onun için nekadar kendini hayatla bütünleştiren zevkler versede ufak bir hatasınıda affetmez ! ben şunu söylüyorum aslında başkalarının hayatını tehlikeye atmamak şartıyla insanlar tutkularını yaşasınlar , videodakiler trafikte ve korumasız yapıyolar bunu ! banagöre yanlış olan bu !
ALLAH AKIL VERIRKEN BU NE YAPIYORDU Kİ
moto magan da bence..yazık çok yazık !
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
gerizekalı malın teki işte........
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)