ben bunu geçerim ama sonum noolur bilemem :D ()
ben bunu geçerim ama sonum noolur bilemem :D ()
ya benim anlamadığım 170 kmh yapmak için yaklaşık olarak 250 cc ve 20 bg olması lazım...bu adam 1 bg kaç cc bilmiyorum ama yine iyi basmış
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
evet orda güzel basılır basılmasına ama adam bize bu işin sonunda ne olur diye merak edenlere birşey göstermiş oldu
kendi düşen ağlamaz derler ya aynen ole olmuş kask yerine füze başlığı takarsan rekora dayanmıyacak bisikleti bayırda zorlarsan olanlar çokda şaşırtıcı değil.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Bu nispeten eski bir video. Detayını cok bilmiyorum ancak o is icin kullandıgı donanım tamamen abes. Adamı tanımasam turk derim, o derece. Prototip bisiklet kategorisinde deneme yapıyor diyecegim, kadro dısındaki donanımlar prototip gibi durmuyor. Neden gidip de oyle bir ön maşa seçmişler; tamamen saçmalık.
Bu işin daha moderni (en azından daha 'olması gerekeni') nasıl birşey diye merak ediyorsanız:
Markus Stöckl'ün 210 km/h denemesi:
http://www.redbull.com/en/ArticlePag...51-990832854.0
Yukaridaki sitede de var videosu. Youtube icin: http://www.youtube.com/watch?v=gYrd5qwzPrA
Bu da kullandıgı bisikletin bir baska fotosu. Intense M6:
Iki adamın kullandıgı bisikletler arasında bayagı bir fark var gordugunuz gibi
Teşekürler.Zaten at arabasını salsanız oradan 100 yapar
adam kayış attı
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Kask özel olarak tasarlanmış, rüzgarı yarması ve hızı düşürmemesi için. Fakat kafasından çıkmaması için birşey düşünmemiş olmalılar ki, fırlayıp gitti. O dağdan inmek gerçekten büyük bir cesaret ister..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
ben bi deneyeyim bakayım 170 yapılıyomu
yuhh kardeşim ben innovayla yapamıyorum 170
adamın sucu yoq walla bisiklet gitse gidecek daha
bisiklet dayanamadi
benim scooter kendini yırtsa bukadar sürate çıkamaz yaw helal olsun adama
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)