Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Mondal egzoz patlatma (ard arda 11 defa )

REKLAM ALANI
    teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence bir avuç maytap al egsoza doldur, ısındıkça patlar ya da patlamamış mısır. zaten egsozda yağ var, azıcık tuz ile daha keyifli olur.
    arkadaşlar, siz motorcumusunuz yoksa başka bişey misiniz?
    etrafa hava atmak, dikkat çekmek inanın istediğiniz kadar güzel değildir. etrafınızda ve yolda görenler öyle küfürler ediyorlar ki...

bir de tekniğe bak, kontak kapatacan, sonra üst vites isteyince kontağı açıcan.... biz onca korumaya ve dikkate rağmen gözümüzü dört açıyoruz sizin yaptığınıza bakın. bir de satacak olsanız motorum temiz dersiniz şimdi...

kısacası; ayıp!

sevgili abim , bana yine kızmışın ama haklısın ,

bi kaç üst mesajımda , dağdan indiğimizi söyledim

motoru satacak olsak , emin ol abi burada bu hali çok daha dehset ilgi görüyor.
    110 cc silindir ve modifiye daha qüzel ...

ama kanımca abi , senin bu konuda daha onceden içinde kalan bi şeyler var , bana kızdın...
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    bence bir avuç maytap al egsoza doldur, ısındıkça patlar ya da patlamamış mısır. zaten egsozda yağ var, azıcık tuz ile daha keyifli olur.
    arkadaşlar, siz motorcumusunuz yoksa başka bişey misiniz?
    etrafa hava atmak, dikkat çekmek inanın istediğiniz kadar güzel değildir. etrafınızda ve yolda görenler öyle küfürler ediyorlar ki...

bir de tekniğe bak, kontak kapatacan, sonra üst vites isteyince kontağı açıcan.... biz onca korumaya ve dikkate rağmen gözümüzü dört açıyoruz sizin yaptığınıza bakın. bir de satacak olsanız motorum temiz dersiniz şimdi...

kısacası; ayıp!
    bencede katılıyorum şimdi bu sözlerede werecek bı cwpları wardırda
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili abim , bana yine kızmışın ama haklısın ,

bi kaç üst mesajımda , dağdan indiğimizi söyledim

motoru satacak olsak , emin ol abi burada bu hali çok daha dehset ilgi görüyor.
    110 cc silindir ve modifiye daha qüzel ...

ama kanımca abi , senin bu konuda daha onceden içinde kalan bi şeyler var , bana kızdın...
    yok yahu neden kızayım ki önceden olan bişeyden 8 ki varsa bile haberim yok ) canım kardeşim, ilgi görmek istiyorsanız efendice sürün. inanın ki 1 defa bakılıp heveslendirmek yerine, korumalıklı, düzeyli ve kurallı bindiğinizde örnek gösterilirsiniz. ben kimseye düşman değilim, beni yanlış anlama sakın. takdir edilmek mi yoksa teşhir edilmek midir sence güzel olan. düşün ve öyle davran derim ben..
    artık senin topiclerine öneri ve yorum yapmayacağım.çünkü yanlış değerlendiriyorsun. o 110cc modifiye dediğin makinaya 2 şerit, bir kaç yıldız yapıştırmakla olan birşey ise tüm kızılderililer savaşa modifiye gidiyorlar demektir. aksesuar de ama modifiye deme. modifiye 2 çeşittir önce bunu öğrenmelisin...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    yok yahu neden kızayım ki önceden olan bişeyden 8 ki varsa bile haberim yok ) canım kardeşim, ilgi görmek istiyorsanız efendice sürün. inanın ki 1 defa bakılıp heveslendirmek yerine, korumalıklı, düzeyli ve kurallı bindiğinizde örnek gösterilirsiniz. ben kimseye düşman değilim, beni yanlış anlama sakın. takdir edilmek mi yoksa teşhir edilmek midir sence güzel olan. düşün ve öyle davran derim ben..
    artık senin topiclerine öneri ve yorum yapmayacağım.çünkü yanlış değerlendiriyorsun. o 110cc modifiye dediğin makinaya 2 şerit, bir kaç yıldız yapıştırmakla olan birşey ise tüm kızılderililer savaşa modifiye gidiyorlar demektir. aksesuar de ama modifiye deme. modifiye 2 çeşittir önce bunu öğrenmelisin...
    sevgili yürekçe abim , öncelikle sana asla kızmadım , sen benm değer verdiğim abilerimden birisin ,

yorum yazmak yada yazmamak senin bileceğin bi konu ,

modifiye konusunda

, http://www.motosiklet.net/forum/moto...iye-nedir.html

http://www.google.com.tr/search?sour...modifiye+nedir

Motorun Gücünü artırmak, (110 cc Silindir )
    fren sistemini güçlendirmek,( balatalar da onuda yapıyoruz )

dış görünüm ve grenajda bir takım değişiklikler yapmak,( en alasını yapıyoruz )

motorun daha süratli görüntüsü ve hızıyla dikkati çeken bir motor haline getirilmesi için yapılan değişikliklerdir. ( ve eminimki çok dikkat çeken bir motor haline geliyor )
    Diğer motorlardan ayırt edilen en büyük özellikde bu olsa gerek.. (kesinlikle !!!)

Modifiyenin en çarpıcıözelliği motor gücünü artırmaktır.(110 cc)
    Daha genis piston kullanmak ya da , motora güç kazandırmanin en etkin yolları. Bununla birlikte, elektronik beyin programının geliştirilmesi ve hava emmeyle egzoz sisteminin modifikasyonu.( abart egzoz , ses + performans sağlıyor)
    Motosiklette yapılan bu teknik değişiklikler sadece sürat yapması için değil, yol tutuşu güçlendirmeyi ve frenaj kabiliyetini artırmayı da kapsıyor. Bu değişimlerin hepsi bir zincir olarakta düşünmemiz mümkün.Bu yüzden zincirlerden biri eksik olduğu zaman mutlaka olumsuz bir faktörle karşılaşmak kaçınılmaz oluyor.Örneğin;Gücü artırılan motosiklet yolda tutmak için birtakım teknik değişiklikler yapmak ve güvenli durabilmesini sağlamak için fren sistemini güçlendirmek gerekiyor. Biri eksik oldugunda, ölümle dahi sonuçlanabilecek kazalarin yaşanması her an mümkün. Bu nedenle modifiye işlemini yaptırırken doğru sıralama yapmak gerekiyor. Bu arada kullanilan parçalarin titizlikle seçilmesi mutlaka belgeli ve trafikte kullanima uygun olduğuna dikkat etmek gerekiyor.(burada bana diyeceklerin konusunda haklısın )
    Bu işlemi yaptırırken ilk yapılması gereken profesyonel kişilerden yardım alınması olmalıdır.Teknolojinin gelişmesi ile birlikte motosikletler farkli zevklere göre tasarlanması sağlandı. Bu farklı tasarımların ortaya çıkmasında belkide en büyük pay sahibi motorsporlarının oldu.grenaj süslemelerinden alüminyum görünümlü depo kapaklarina kadar tüm aksesuarlarin temelinde Motorsporları yatıyor.Dış görünümde lastik-jant, , farlar, far kaslar&, son susturucular,hava kanallar& ve aynalar motoru diğer motorlardan farklı kılan özellikler. Bu aksesuarlardan bir bölümü, motosikletin sadece görünümüne değil , yol tutuşuna da katkı sağlıyor.
    Dikkat edilmesi gereken diğer bir hususta modifiyeli motorları kullanırken kendi hız zevkiniz için başkalarının canını tehlikeye sokacak şekilde caddelerde yarış yapmak yerine çeşitli kuruluşların düzenlediği yarışlarda adrenelinizi yükseltmenizi tavsiye ederim.Unutmayın ki cadde ve sokaklarda yapılan hız özgürlük değildir

bir de abi , sen modifiye 2 türlüdür demişssin , bunu banada öğretmen mümkünmüdür , yada yaptıklarımız hangi kategoride...

o motorun yeni halide bu :

08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)