evet burdanda anlasildigi uzre mutlaka kask takalim ki kazadan sonra yuzumuz taninir halde kalsin, esgalimizi
tesbit edebilsinler!
abi bu nedir yaa o kazadan birak kask takmayi kaskin kendisi olsanda kurtaramazsin...
aslinda o durumda direkt salip kendinizi yan camdan girip araca, arka koltuga yatmak en superi sanirsam.. aynen uzanmaca..??
Sence yan camdan girilbilecek bir posisyon varmıdır ki..Kazalarda kaybettiğimiz arkadaşlar genelde bu şekilde kasksızolarak hayatını kaybediyor. Ama kask bu video da bile sana belli bir yüzdede yaşama şansı sunuyor.. benim fikrim bu...
yoktur sanirsam.. gozumle gordugum bir kazada (istanbul - kasimpasa da) bir kurye arkadan fiyat doblo tarzi bir araca carpmisti, motor oracikta akordeon oldu ama arkadas arka camdan girmis ve on sag kapidan inmisti hem de sag salim.. sans ya da oldurmeyen allah.. bilemeyecegim.. (tabii ki o kurye kaskliydi)
benim merak ettigim; o nazi kasklari bir ise yariyor mu?
yoktur sanirsam.. gozumle gordugum bir kazada (istanbul - kasimpasa da) bir kurye arkadan fiyat doblo tarzi bir araca carpmisti, motor oracikta akordeon oldu ama arkadas arka camdan girmis ve on sag kapidan inmisti hem de sag salim.. sans ya da oldurmeyen allah.. bilemeyecegim.. (tabii ki o kurye kaskliydi)
benim merak ettigim; o nazi kasklari bir ise yariyor mu?
Valla futbol topunu kes kafaya geçir Nazi kasklarından daha iyi korur..NAzi kaskları korumaz..Plastik la..onunla bir kaza yaparsan Hitlere selam durursun valla...
Böyle bir kazada yani duramayacağınızı anladığınızda, arka frene asılıp motoru yanlayıp, yere inerken bırakmak veya hafifçe aya kalkıp tam çarpma anında zıplamak lazım.(sanırım)
Tabi yapması yazması kadar kolay mıdır bilmem, allah hiç birimize tecrübe ettirtmesin inşallah.